QUOTE(VilkoSesuo @ 2007 09 14, 07:24)
taip, aš jau pasiskaičiau. Tačiau man, mergiotei, pernelyg painūs pasidaro šie langų labirintai
o langus įsidėti noriu. Tai jei skaitau ir vis tiek nesuprantu, į ką žiūrėti nuėjus pačiupinėti lango, tai galvoju bent pagal Jūsų patarimą pažiūrėsiu gal pagal kokius profilius
o kažkur buvo akis užkliuvusi už Jūsų pasisakymo, kad tie Schüco Jūsų nuomone nelabai kokybiški profiliai...
et, tikriausiai taip ir neišsirinksiu ir vėl šals butas šią žiemą
Papildyta:
beje, ir dar kažkur lyg šioje temoje skaičiau, kad į butą užtenkta 3-jų kamerų langų, o vat į namą jau reiktų 5-ių. Tačiau kai pasakiau apie tai konsultantui, jis mane beveik išjuokė, pasakė, kad 3-jų kamerų yra jau atgyvena ir praktiškai net nebegaminami
kur slypi tiesa?
et, tikriausiai taip ir neišsirinksiu ir vėl šals butas šią žiemą
Papildyta:
beje, ir dar kažkur lyg šioje temoje skaičiau, kad į butą užtenkta 3-jų kamerų langų, o vat į namą jau reiktų 5-ių. Tačiau kai pasakiau apie tai konsultantui, jis mane beveik išjuokė, pasakė, kad 3-jų kamerų yra jau atgyvena ir praktiškai net nebegaminami
Geriausi profiliai yra Veka, cia patvirtinta vokiska kokybe ir niekas nesigincija del to, nors Kommerling'as reklamuojas kad jie Nr.1 bet paliekam tai jiems sprest. Beje Veka gamina profilius ir Rusijai bei Lenkijai, jie pigesni ir prastesnes kokybes. Reiketu neapsigauti renkantis.
Del 3 ar 5 kameru tai neverta detis 3-kameru, nes kaina labai mazai skirias nuo 5-kameru. 3-kameru langai gaminami dar, bet pereina visi gamintojai jau prie 5-kameru ir daugiau. Ar bute ar name, gali langai buti ir 3-kameru ir 5. Bet manau, vertetu detis 5-kameru langus.
Papildyta:
QUOTE(Gardenija @ 2007 09 14, 08:05)
Keliausiu siandien del plaza langu, lai paskaiciuoja man kas kaip
Bet ar samatoje matysiu kazka, apart kainos?
Sabonio langu samatoje maciau tik brezinuka, kaina ir profili. Bet tai buvo jau senokai, gal dabar kitaip samata atrodo?
O gal nuejus i plaza kazko konkreciai reiketu man klausti?
Sabonio langu samatoje maciau tik brezinuka, kaina ir profili. Bet tai buvo jau senokai, gal dabar kitaip samata atrodo?
O gal nuejus i plaza kazko konkreciai reiketu man klausti?
Samatoje turi matytis varstymo tipai, aukstis, plotis langu, breziniai, kaip atrodys is vidaus jie, profiliu sistema(pvz: veka topline (5 kameru, 70mm), spalva (balta), kokie selektyviniai stiklai (4-16ar-4GNP), kokie uzraktai (geriausi Siegenia), palanges (vidine, isorine), montavimo, demontavimo kainos, nuolaidos