Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 2 tema

QUOTE(tokom @ 2007 08 20, 23:44)
Va, radau as ta chytra dygsniavima rankomis dar vaizdziau  mirksiukas.gif

Valiooooooooooooo  thumbup.gif  vakar pavyko didziaja dali skiautinio padaryti sudeti tris sluoksnius ir sutempus sudygsniuoti  thumbup.gif  cool.gif

Tada aš taip ir galvojau, tik vis negalėjau patikėti, kad tas siūlas neturi būti dar kaip nors užtvirtinamas doh.gif Čia pasirodo taip paprastai ir varai sau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Misty @ 2007 08 21, 08:54)
O kur jūs mazgelius slepiat? g.gif

Kaip aš suprantu, tai mazgelio daryt nereikia. Tiesiog dūri dysnį, po to dar kartą tą pati ir tada užsitvirtina galiukas siūlo. Ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 08 20, 18:23)
Aš nesiuvinėju rankom. Mašina imituoja rankų siuvimą. Tavo mašina neturi to dygsnio ?

o kaip tas dygsnis atrodo g.gif gal ir mano masina turi, nors abejoju manoji siuvimo masina 15 metu senumo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 21, 10:18)
o kaip tas dygsnis atrodo  g.gif  gal ir mano masina turi, nors abejoju manoji siuvimo masina 15 metu senumo  blink.gif

http://www.joann.com...PRODID=prd38174
Čia nuoroda į mašiną. Prisitrauk vaizdą arti kol pamatysi pavaizdutas siūles. Tas dygsnis pirmoje eilutėje, trečias žiūrint iš kairės į dešinę g.gif Norint jį siūti, viršuje reikia dėti "nematomą" siūlą, o apačioje spalvą, kurios norima gerojoje siuvinio pusėje.

Antrą skiautinį siuvinėsiu rankom, gražai ir rankutėm gaunas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 08 22, 18:07)
Kad nelabai grožis, o ir nemoku aš dar gražiai siuvinėt su mašina. Ten dar pėda tokia didelė prisideda ant mašinos doh.gif  Nutrūkinėja man siūlas kartais, o vakar ir adata 2 sykius atsitrenkė į metalą, o ne smigo ten kur priklauso. Kažką netaip darau sad.gif

O kaip tavo darbas juda ? Gal jau turi ką pademonstruoti ?

Aš tai dideliais skiautiniais kol kas neužsiimu, realistiškai vertinu savo kantrybę tongue.gif Bet man patinka padaryti kokiu nedidelius dekoratyvius daiktelius panaudojant ir skiautinį... Kaip tik esu užbaigusi vieną daiktą, bet kol kas negaliu pademonstruoti, nes tai mano dovana swapo porininkei. ax.gif Gal už poros savaičių pasigirsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
O su kuo ir kaip jus pasižymite dygsniavimo linijas? Ir ar per siūles negalima dygsniuoti?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 08 25, 16:03)
O su kuo ir kaip jus pasižymite dygsniavimo linijas? Ir ar per siūles negalima dygsniuoti?

del dygsniavimo per siules tai gal pakonsultuos kaskas kas daugiau nusimano, bet as tai turiu toki rasikli kuriuo papaisau ant audinio o jis po kaskiektai valandu isnyksta ir nieko nelieka, labai kartais pravercia, tik jau uzsibaigineja jis pas mane nes pirkausi as ji pries kokius 7 ar 8 metus ir ne Lietuvoje bet kaskur ir Lietuvoje ju maciau tik jau neatsimenu kur, bet greiciausiai kokioje audiniu parduotuveje ar kokiame galanterijos skyrelyje ieskok kasko tokio
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 26, 00:10)
del dygsniavimo per siules tai gal pakonsultuos kaskas kas daugiau nusimano, bet as tai turiu toki rasikli kuriuo papaisau ant audinio o jis po kaskiektai valandu isnyksta ir nieko nelieka, labai kartais pravercia, tik jau uzsibaigineja jis pas mane nes pirkausi as ji pries kokius 7 ar 8 metus ir ne Lietuvoje bet kaskur ir Lietuvoje ju maciau tik jau neatsimenu kur, bet greiciausiai kokioje audiniu parduotuveje ar kokiame galanterijos skyrelyje ieskok kasko tokio

kiek esu bandziusi su panasiais rasikliais ant lino, man jie neisnyko. Pirkti jie buvo Lietuvoje, gal jie pasene, nezinau. O tu ant lino zymejai?
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 08 26, 15:43)
kiek esu bandziusi su panasiais rasikliais ant lino, man jie neisnyko. Pirkti jie buvo Lietuvoje, gal jie pasene, nezinau. O tu ant lino zymejai?

siandien pabandysiu ir parasysiu rytoj kas gavosi smile.gif
Atsakyti
Geriausia linijas pažymėti muiliuku, arba baltu tekstiliniu pieštuku ( juos parduoda kiekvienoje rimtesnėje rankdarbių parduotuvėje) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CDA @ 2007 08 26, 18:31)
Geriausia linijas pažymėti muiliuku, arba baltu tekstiliniu pieštuku ( juos parduoda kiekvienoje rimtesnėje rankdarbių parduotuvėje) smile.gif

o ar jums tas baltas piestukas issitrina?
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 26, 15:48)
siandien pabandysiu ir parasysiu rytoj kas gavosi  smile.gif

nu dariau ekspermentus lotuliukas.gif , ir nepatikesit, nu gi nedingo doh.gif , tai jau dabar nieko nesuprantu schmoll.gif , papaisius ant medvilninio audinio dingsta o ant lino ne, kaskas ne taip blink.gif
Atsakyti