Įkraunama...
Įkraunama...

Skiautiniai - 2 tema

QUOTE(svieske @ 2007 08 26, 15:43)
kiek esu bandziusi su panasiais rasikliais ant lino, man jie neisnyko. Pirkti jie buvo Lietuvoje, gal jie pasene, nezinau. O tu ant lino zymejai?

Siu isnykstanciu markeriu yra pirkti ''Linos artele''
Ivesk per google ir susirasi adresus kokiuose miestuose yra
As pirkau Siauliuose ''Saules miestas'', mokejau 10,18lt ir jau isbandziau.... thumbup.gif
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 08 29, 19:14)
nu dariau ekspermentus lotuliukas.gif , ir nepatikesit, nu gi nedingo doh.gif , tai jau dabar nieko nesuprantu schmoll.gif , papaisius ant medvilninio audinio dingsta o ant lino ne, kaskas ne taip  blink.gif

O tu pabandyk suslapinti arba palygynti mirksiukas.gif
Ir parasyk ar pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LIUXX @ 2007 08 29, 19:31)
Siu isnykstanciu markeriu yra pirkti ''Linos artele''
Ivesk per google ir susirasi adresus kokiuose miestuose yra
As pirkau Siauliuose ''Saules miestas'', mokejau 10,18lt ir jau isbandziau.... thumbup.gif

O tu pabandyk suslapinti arba palygynti mirksiukas.gif
Ir parasyk ar pavyks rolleyes.gif

nu pabandziau, uzdejus lygintuva su garais tai dar paryskejo lotuliukas.gif blink.gif lotuliukas.gif , bet su vandeniu patrynys viskas pranyko biggrin.gif
Atsakyti
Čia radau grožybę (man nematytą), gal kam kils idėjų, o jei jau buvo, tai priminimui blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jūsų kritikai blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kerpena @ 2007 08 31, 14:29)
Taure, labai gražus užtiesalas  4u.gif
O kaip daigstei, rankomis, ar mašina?

Mašina blush2.gif Man kažkodėl gražiau kai švari, lygi siūlė. Bandžiau siūti mašina su "rankų siuvinėjimo imitacija", nepatiko. Bandžiau rankom siuvinėti kaip anksčiau šioje temoje aptarinėjom, bet irgi ne tas. Man rodos medžiaga permarga , užtai lygios siūlės geriau atrodo nei rankom siuvinėti atskiri dygsniukai. Sekantį skiautinuką darysiu iš nemargų gabaliukų, tada bandysiu rankom siuvinėt 4u.gif Ai, pirmas blynas gi čia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svieske @ 2007 09 02, 06:30)
Taure, tikrai labai grazus darbelis.
Kiek laiko prasedejai prie tokio? Sakyk, o kaip krastus apkantavai ir ar daigstei per gabaleliu susiuvimo linijas ar salia ju?

Kraštai apsiūti įstrižai kirpta juosta. Daigsčiau kaip ir pamokė šioje temoje, šalia siūlių, apie 2-3 mm nuo siūlės smile.gif O laiko užėmė apie 2 mėn. gal šiek tiek mažiau g.gif Aš siūnu tik vakarais, kai mano mergytės miega, tai ne tiek daug ir to laiko turiu darbeliams.
Misty, laukiu kada savo pademonstruosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2007 09 02, 16:56)
Misty, laukiu kada savo pademonstruosi  bigsmile.gif

Pademonstruosiu ir aš... blush2.gif Čia toks netradicinis skiautinis pas mane - ir medžiagos ne medvilinės, naudojau vyriškus kaklaraiščius mirksiukas.gif ax.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Vidų aš irgi pati dariau, neradau tinkamos dėžutės, be to pabijojau, kad kartoninė nebus labai atpari laiko išbandymams... Tai panaudojau tokius plastikinius padėkliukus-servetėles, Jyske pirkau...
Atsakyti
Mano mažieji skiautinukai... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misty: 09 rugsėjo 2007 - 16:02
Nežinau, kas čia šiandien man užplaukė, bet parodysiu savo senus darbus su skiautinių elementais.
Jau gerokai nunešiotos kelnės. Skaiutiniai, kaip dažniausiai nutinka, buvo panaudoti "iš trūkumo" doh.gif
user posted image
user posted image
Yra dar švarkelis iš šviesesnės medžiagos, bet jis be skaiutinių, todėl nerodau.

O čia buvo dovana vyrui vieno gimtadienio proga. Irgi kažkas sušvietė ir pasiuvau. Aišku nešiojo gal pora kartų, matyt nelabai "vyriškas" modelis išėjo lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Pagaliau galiu ideti keliu darbeliu nuotraukas is parodos Anglijoje tongue.gif

user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
mimute, eik tu sau ohmy.gif:
Jau tas trečias koks grožis ohmy.gif: wub.gif Jis mašina siuvinėtas ?
Aš labai noriu išmokti free motion ( nežinau kaip vadinasi lietuviškai) siuvinėjimo mašina, tik kolkas labai šleivai gaunas blush2.gif Tu taip ir siuvinėjai tą trečią skiautinuką ?
Man jaučiu pirma mašiną reik pasikeisti, kad mokytis siuvinėti mašina g.gif
Atsakyti