Mamytes,reikia pagalbos sukurti vaikui anglu klb. eilerastuka,butent prasidedanciu is siu raideliu, ACIU
C...
H...
R...
I...
S...
T...
M...
A...
S...

C...
H...
R...
I...
S...
T...
M...
A...
S...
QUOTE(*Džela* @ 2010 10 11, 09:41)
Sveiki,
Gal kas susidūrėte ir galite parekomenduoti gerą privačią anglų kalbos mokytoją arba mokyklėlę pradinukui.
Dėkoju iš anksto.
Gal kas susidūrėte ir galite parekomenduoti gerą privačią anglų kalbos mokytoją arba mokyklėlę pradinukui.
Dėkoju iš anksto.
o kokiame mieste gyvenate? galėčiau rekomenduot Kaune.

Oj o mano antrokeliui anglu kalba labai patinka.Ismoko tris frazes ir sako,mama einam angliskai pakalbet
.Net mano penkiametis ismoko agliskai iki 10 suskaiciuoti.

as manau labai priklauso nuo mokyojos,musiske laaabai tingi mokintis,bet anglu mokytoja tiesiog nuostabi,ji taip vaikus sudomina,kad jie vienas per kita stengiasi geriau pasirodyti, daugiau ismokti,kai reikia ruosti namu darbus anglu eina net pasisokinedama

Mes antroje klaseje pasirinkom vokieciu kalba,kadangi ruosemes ten isvykti ilgam.Sios kalbos mokintis sekesi puikiai.del tam tikru priezasciu isvykti nepavyko,taigi,trecioje klaseje perrasem i anglu kalba...mokintis anglu sekasi labai sunkiai

QUOTE(akagintaras @ 2010 09 23, 11:09)
Duokit vaikui ramybę ir nereikalaukit, kad jis kaltų tas mokyklines nesąmones. Taip suteiksite jam pačią didžiausią pagalbą 

O tai kaip vaikui jaustis jei jam uzduoda mokintis zodzius (tarimas ir rasyba

Rezultatas: pirmas patikrinimas ir mokytojos ivertinimas: blogiausiai klaseje

Vargstam ir mes su anglų
gavo pastabą, kad pratybose daug užduočių nepadarytų. Klausiau, kodėl nedarė, atsakymas buvo: "man ten neįdomu, daug rašyt reikia"
išvis ji pas mane tokia, kad kur daugiau pastangų, iškart neįdomu, nesuprantu ir t.t
Tikrai susimasčiau apie papildomą mokytoją. Šiaip aš ir pati galėčiau paaiškint jai, bet prie manęs ji maivos, išsidirbinėja ir t.t. Galvoju, gal prie svetimo žmogaus ramesnė bus.

Tikrai susimasčiau apie papildomą mokytoją. Šiaip aš ir pati galėčiau paaiškint jai, bet prie manęs ji maivos, išsidirbinėja ir t.t. Galvoju, gal prie svetimo žmogaus ramesnė bus.
[quote=PienėsPūkas,2013 10 03, 13:16]
As galvojau, kad vaikas nusisneka, kad jam per diena tiek reikia ismokti antroje klaseje ir mokinomes lietuviu kalbos, o paaiskejo, kad tai realybe
Mes ir antrokėliai,pas mus ta pati situacija,net išsižiojau kai pamačiau kiek namų darbų užduoda
As galvojau, kad vaikas nusisneka, kad jam per diena tiek reikia ismokti antroje klaseje ir mokinomes lietuviu kalbos, o paaiskejo, kad tai realybe

Mes ir antrokėliai,pas mus ta pati situacija,net išsižiojau kai pamačiau kiek namų darbų užduoda

QUOTE(Loranija @ 2013 10 04, 10:18)
Vargstam ir mes su anglų
gavo pastabą, kad pratybose daug užduočių nepadarytų. Klausiau, kodėl nedarė, atsakymas buvo: "man ten neįdomu, daug rašyt reikia"
išvis ji pas mane tokia, kad kur daugiau pastangų, iškart neįdomu, nesuprantu ir t.t

Na pas mus pratybose kol kas rašyti tik raideles reikia, daug spalvinimo užduočių, sujungti reikia... neįsivaizduoju ką ten rašyt būtų galima. Ir namuose pabaigti reikia tik tai, ko per pamoką nepadaro. o tai priklauso nuo mokinių, vieni viską labai greitai atlieka, ir jiems reikia papildomų užduočių. kiti gi per pamoka nė vienos užduoties iki galo nepadaro, tokiems tenka namuose daryt.
Maniškė trečiokė, o "daug rašyt" jai visada ir visur reikia