aš neturiu nieko prieš juos. Bet nepatinka, jei tai rodoma demonstratyviai. O šiaip jei žmogus tikrai taip jaučiasi, o ne vaikosi mados ar nebežino kaip eiti iš proto, tai nieko blogo nematau. Jei gėjus tikras- tai manau iš prigimties. Pati norėčiau turėti tokį draugą

QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 14:04)
O ka jie demonstatyviai tai rodo ? Ar teko stebeti, gejus kazkur viesoje vietoje ? 

apskritai kalbu, ne tik Leituvoj. man negražu, kai demonstratyviai rodosi, kad toks yra. Tada atrodo, kad žmogui paprasčiausiai dėmesio trūksta ir išsidirbinėja

QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 15:59)
Mielos moteris, koks Jusu poziuris i gejus ? Taip ir Jusu vyrai ? Ar tai liga ar tai dievo dovana ?
dievo dovana tai nepavadinciau,nera jiems labai lengva,bent jau lietuvoje.ta prasme ar is prigimties tokie ar liga?nezinau is tikruju,manau, kad yra ir del prigimties,o yra tokiu kurie buvo patyre tarkim seksualine prievarta,yra mano manymu ir tiesiog itrauktu i tai.
neturiu absoliuciai nieko pries juos,zmones kaip zmones,bet kai kuriu is ju norai tarkim isivaikinti vaikus man nepriimtini,taip pat kaip Baltija minejo demonstratyvus to rodymas- nea,ka ten miegamajam veikia tai ne mano reikalas.
o mano vyro pozicija tuo klausimu - kol man netrukdo viskas ok,ta prasme jam netrukdytu bendrauti normaliai su homoseksualu,ar priimt ji i darba ar pan.
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 14:04)
O ka jie demonstatyviai tai rodo ? Ar teko stebeti, gejus kazkur viesoje vietoje ? 

vieną kartą - berods Vokietijoj ,

tai pagalvojau - nu toki faini bachūriukai, o gėjai

jauni (iki 25 m.) jaučiu kad iš mandrumo
vėliau - gal iš pripratimo, arba nusivylimo,
dar vėliau - tai jau liga arba gyvenimo būdas... nežinau, labai artimai nesu susidūrus su gėjais ir jų buitimi
Taip, manau kad normalus gejus ir neturetu isaukianciai elgis ir demonstartyviai saves pateikti,,, o tuo labiau nemaisyti kitiems gyveniti savo tezem ir issisokimais...
Papildyta:
Na idomu ar kada Lietuvoje, gales gejai praeiti per gatve susikabine uz ranku, ir nesulaukti ovaciju, suksiu ir izeidinejimu ?: )
Papildyta:
Na idomu ar kada Lietuvoje, gales gejai praeiti per gatve susikabine uz ranku, ir nesulaukti ovaciju, suksiu ir izeidinejimu ?: )
Kazkada turejau drauga geju, tik pradzioj to ir nezinojau.Draugas,kaip draugas atrode, nieko isskirtinio nepastebejau.O paskui kai issisnekejom (per baliuka, prie taureles

man būtų labai įdomu bendrauti su tikru gėjumi. Ir jau kaip sakiau, dar labiau norėčiau tokį draugą turėti
Jei eitų gatvėj susikibę, gal ir nulydėčiau žvilgsniu, bet nepagalvočiau, kad fui iškrypėliai. Jei bučiuotųsi -
, bet man negražu ir poros aistringas bučiavimasis viešumoje.
ir vaikų įsivaikinimui nepritariu

ir vaikų įsivaikinimui nepritariu

man būtų įdomiau, bet ne dėl konkurencijos, o dėl to, kad jo vis tiek moterys netraukia, tai nereik galvot, kaip čia sruoga atrodo, kaip čia blakstienos sukibusios ar kojos nepešiotos 
Papildyta:
aga, skelbimą įdėt reik į laikraštį - ieškau draugo gėjaus

Papildyta:
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 14:26)
aga, skelbimą įdėt reik į laikraštį - ieškau draugo gėjaus