Įkraunama...
Įkraunama...

Gėjai

Baltija: aha skelbimo tekstas tikrai sokiruotu manau visus bigsmile.gif gera ideja tongue.gif
Papildyta:
tik deja draugai pagal skelbimus neatsiranda smile.gif
Atsakyti
matot reikia skirti , yra gejai , o yra pederastai. Normalus vyras, nereikalaujantis demesio, neissisokantis del to, kad jis homoseksualus ir normaliai isiliejantis i visuomene bei sugebedamas parodyti atitinkama pagarba moterims- yra gejus. O priesingas variantas su specialiai 'pamoterintom pasaldintom " manieros, moteru nepagarba - visiskas ******. kaip pederasto pavyzdi pateikiu "stilista" petruskeviciu. vatokie man nepatinka...
Atsakyti
QUOTE(Saulesaule @ 2007 03 19, 15:34)
matot reikia skirti , yra gejai , o yra pederastai. Normalus vyras, nereikalaujantis demesio, neissisokantis del to, kad jis homoseksualus ir normaliai isiliejantis i visuomene bei sugebedamas parodyti atitinkama pagarba moterims- yra gejus. O priesingas variantas su specialiai 'pamoterintom pasaldintom " manieros, moteru nepagarba - visiskas ******. kaip pederasto pavyzdi pateikiu "stilista" petruskeviciu. vatokie man nepatinka...

Cai Saule tu kaip pirstu i aki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 13:59)
Mielos moteris, koks Jusu poziuris i gejus ? Taip ir Jusu vyrai ? Ar tai liga ar tai dievo dovana ?

Dievo dovana? blink.gif g.gif
Garantuoju, kad tu gėjus.
Atsakyti
QUOTE(Abonentienė @ 2007 03 19, 15:38)
Dievo dovana?    blink.gif  g.gif
Garantuoju, kad tu gėjus.

Gejus ne gejus... bet dievo dovana...ar igimta? pavadinimas nieko nekeicia... biggrin.gif
Atsakyti
mhm va tos manieros,nors as nezinau cia naturaliai taip gaunasi jiems ar kaip,pas petruskeviciu pvz-siek tiek pykina.

Roll kiss tai tu vyras ar moteris? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 19 kovo 2007 - 14:41
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 03 19, 15:40)
mhm va tos manieros,nors as nezinau cia naturaliai taip gaunasi jiems ar kaip,pas petruskeviciu pvz-siek tiek pykina.

Sakyciau ne pykina... o jau vimdo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rol_kiss @ 2007 03 19, 14:40)
Gejus ne gejus... bet dievo dovana...ar igimta? pavadinimas nieko nekeicia...  biggrin.gif

kažkokioj knygoj skaičiau, kad tai įgimta, kažkas su chromosomom susiję ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 03 19, 14:40)

Gi gėjus jis, tai vyras aiškiai biggrin.gif
Rol kiss, man tai dzin koks tu, bet manieros (nikas, "mielos moterys", "jo ir man nepatinka kai verkia laidose" ie šiaip susidomėjimas) bisky kai ka pasako tongue.gif O čia įgimta ar ne, nežinau, nes nesu su tuo susidūrus smile.gif

Šiaip turėjau įtarimą vienam, net viena draugė pašnibždėjo į ausį, kad tai tiesa. fainas toks vaikinukas, bet biškutį bobiškas, pletkai ir pan biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abonentienė: 19 kovo 2007 - 14:45
QUOTE(B.Brigitte @ 2007 03 19, 15:40)

As vyras, bet ne gejus biggrin.gif ir ne ****** biggrin.gif
Atsakyti
nu dievo dovana to as irgi nepavadinciau ... kita vertus gal ir dievo dovana gyventi niekada nepatiriant ka reiskia zmonos keliami skandalai smile.gif smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Man teko bendrauti su gėjais, net ir porą draugų turėjau, su kuriais kasdien susitikdavau. Bet žinokit, mergytės, nieko gero schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif . Atsibodo man greitai jų verkšlenimai, kaip vienas jį paliko, kitas buvo neištikimas, kaip jis myli tą, o anas trečią..... Žodžiu, sėdim kavinukėj, pietaujam, o aš turiu klausytis visų tų verkšlenimų, kurių daug daugiau negu iš draugių merginų. O ir tas jų visas gyvenimas gan šlykštus. Buvo jie mane nusivedę į gėjų klubą, tiesa, pašokti ten visai smagu (tik reik neblogai įkalt, kad galėtum ramiai reaguoti į besibučiuojančius ir besiglamonėjančius vyriokus), bet ten tokie kriminalai vyksta blink.gif !!!! Narkotikai, jaunų vyriokų pardavinėjimai.... Žodžiu, suteneriavimas vyksta pilnu tempu.... doh.gif Ir dar jie reikalauja, kad aš juos vadinčiau moteriškais vardais. Nu viršūnė doh.gif . Ne, kai prisimenu, tai tikrai nenoriu daugiau tokių nei draugų, nei pažįstamų schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif .
Atsakyti