Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 18, 07:54)
nu kad Kopustiene liuks gine tai tikrai thumbup.gif  bet apie Cigrijiene to nepasakyciau doh.gif  man labai ji nepatiko blush2.gif

g.gif o kodėl? Teko man pas ją pakliūti 1 kartą, tai labai gerą įspūdį paliko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2007 10 17, 21:29)
Apie Kapūstienę tikrai labai geri atsiliepimai ir keletas draugių, gimdžiusių pas ją, nei vieno blogo žodžio nepasakė  thumbup.gif . Man asmeniškai labai patiko gyd. Čigriejienė, labai maloni ir dalykiška  smile.gif

Na kas dėl Čigrijienės tai nevisiem ji patinka, man asmeniškai ji per daug dalykiska reikia asmeniskai su ja pabendrauti ir tada paziureti ar ji tinka ir patinka:)

Papildyta:
Aš pas Čigrijienę viena problema gydziausi tai nepatiko man tas dalykiskumas, kai nelabai gaudaisi kas ir kodel,o tau atsakoma tik medicininiais terminais:( ir siaip ji man toks saltas zmogus pasirode)
As va asmeniskai labai pagirciau mano gine Tumelioniene ji tikrai labai liuks. Visos mano drauges ( ju jau sesios susidariusios), kurios pas ja gimde ir dvi siais metais dar gimdys. Kartu kelios bendradarbes pas ja lankosi ir dar mama ir jos drauges. Niu tikrai ne viena nieko blogo nera pasakiusi,o ir SM temoje apie ja tik geri atsiliepimai...
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 18, 13:05)
[As va asmeniskai labai pagirciau mano gine Tumelioniene ji tikrai labai liuks.

Pritariu ir dėl Tumelionienės. Mano palatos kaimynė pas ją gimdė, tikrai švelni daktarytė. smile.gif
Vienu žodžiu, daug neblogų gydytojų Mažylyje, nepažįstant sunku išsirinkti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulė @ 2007 10 18, 10:04)
g.gif o kodėl? Teko man pas ją pakliūti 1 kartą, tai labai gerą įspūdį paliko  rolleyes.gif

o as pas ja irgi viena karta papuoliau per jos budejima tai man net labai nepatiko..prikalbejo nesamoniu man prigazdino bet kai atejo Mb atsieme visus zodzius ir liepe vaziuoti namo g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
na as is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai geriausias siu GM gydytojas yra Valasevicius. thumbup.gif
As pas ji gimdziau (susitarusi) tai labai labai labai patiko. Jis ne tik buvo labai svelnu, malonus, bet ir visada paskodavo ka ir kodel daro, kas dabar vyksta ir kas bus.
Nors laukdamasi lankaisui pas kita gydytoja, jis labai maloniai priime ir viska labai aiskiai papasakojo.
Po gimdymo man buvo kpmplikaciju, tai jis atidirbes 12 valandu, grizo namo pailseti. Vos jam grizus, sesute paskambino ir pasake, kad man stipriai pablogejo, tai jis iskart atskubejo. Kol mane paruose operacijai (kokias 10 min.) jis jau stovejo salia, pasiruoses operacijai.
Na zodziu, liux gydytojas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Vis skaitineju apie tuos Mazylio gimdymo namus ir galvoju ka man daryt.Seip nesu kauniete,bet zinau kad savo mieste tai tikrai negimdysiu.Nors gimdymas dar toli-man dar 7sav. smile.gif Ar ten butina kiekviena kart lankytis,ar galima eit pas savo miesto gyd.,o artejant gimdymui ten nuvaziuot ir susitart?

Papildyta:
QUOTE(Reda 21 @ 2007 10 19, 14:32)
Sveikutes,
na as is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai geriausias siu GM gydytojas yra Valasevicius.  thumbup.gif
As pas ji gimdziau (susitarusi) tai labai labai labai patiko. Jis ne tik buvo labai svelnu, malonus, bet ir visada paskodavo ka ir kodel daro, kas dabar vyksta ir kas bus.
Nors laukdamasi lankaisui pas kita gydytoja, jis labai maloniai priime ir viska labai aiskiai papasakojo.
Po gimdymo man buvo kpmplikaciju, tai jis atidirbes 12 valandu, grizo namo pailseti. Vos jam grizus, sesute paskambino ir pasake, kad man stipriai pablogejo, tai jis iskart atskubejo. Kol mane paruose operacijai (kokias 10 min.) jis jau stovejo salia, pasiruoses operacijai.
Na zodziu, liux gydytojas  thumbup.gif  4u.gif

O as seip isvis girdejau ne is vieno zmogaus,kad gyd.vyras yra daug svelnesnis ir supratingesnis negu moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulė * @ 2007 10 19, 21:15)
O as seip isvis girdejau ne is vieno zmogaus,kad gyd.vyras yra daug svelnesnis ir supratingesnis negu moteris thumbup.gif

buciau linkusi drinks_cheers.gif su tavo pasisakymu bet ne 100% nes tikrai yra ir grubiu ginu-vyru blush2.gif ne visi moka labai jau graziai su moterim elgtis blush2.gif
bet gimdyti nusprendusi esu as pas vyrisky thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
as kaip suprantu kad i kasa moketi reiketu apie 460lt(lyg ir girdejau kaip sekretore sake).. tai galvoju su gydytoja tariantis moketi gydytojai 600, nebent gydytoja pasakys savo kaina blink.gif
as ir taip ir anaip svarsciau.. gaila pinigeliu, bet ai ne taip as daznai ir gimdau.. masinos kasko mokam kas met, o cia.. nors aisku gal ir nera to apsidraudimo, bet mastau gal bus ramiau
nors aisku rasciau kur padeti tuos pinigelius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chica @ 2007 10 24, 11:20)
sveikutes  4u.gif
as kaip suprantu kad i kasa moketi reiketu apie 460lt(lyg ir girdejau kaip sekretore sake).. tai galvoju su gydytoja tariantis moketi gydytojai 600, nebent gydytoja pasakys savo kaina  blink.gif
as ir taip ir anaip svarsciau.. gaila pinigeliu, bet ai ne taip as daznai ir gimdau.. masinos kasko mokam kas met, o cia.. nors aisku gal ir nera to apsidraudimo, bet mastau gal bus ramiau
nors aisku rasciau kur padeti tuos pinigelius  blush2.gif

Cia tavo apsisprendimo reikalas:) Mums irgi kai gimdziau taip striuka buvo su pinigeliais ir nauji namuciai remontai ir visa kita, bet kazkaip kai viskas baigesi, o gimdymas buvo komplikuotas, norejosi atsidekoti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziemosugnele @ 2007 10 18, 07:54)
nu kad Kopustiene liuks gine tai tikrai thumbup.gif  bet apie Cigrijiene to nepasakyciau doh.gif  man labai ji nepatiko blush2.gif

Ir as Tau pritariu.Cigrijiene man nepatiko.Labai surugusi, nepatenkinta gyvenimu okia.Bent jau man asmeniskai jinai tokia.Kai gulejau ligoninej su 5 sav. gresianciu ir nusivede ji mane apziureti, Tai as buvau sokiruota jos apziura.Taip siurksciai gyvenime nebvuvo apziurejusi jokia gydytoja... Ir ko paklausi - to negausi. Nu mano nuomone apie sita gydytoja tai .....
Papildyta:
[quote=chica,2007 10 24, 11:20]
sveikutes 4u.gif
as kaip suprantu kad i kasa moketi reiketu apie 460lt(lyg ir girdejau kaip sekretore sake)..

Nelabai suprantu is kur jus panos tokias kainas traukiat?
Atsakyti
gal kuri mamyte ar busima mayte zino kokia ginekologe dirba dieniniame skyriuje? Lyg vardas Liudmila (jei neklistu), o kokia pavarde? g.gif ir dar gal kas zinote kokia akusere taip pat dieniniame skyriuje veda paskaiteles? aciu
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 10 24, 16:35)
gal kuri mamyte ar busima mayte zino kokia ginekologe dirba dieniniame skyriuje? Lyg vardas Liudmila (jei neklistu), o kokia pavarde?  g.gif  ir dar gal kas zinote kokia akusere taip pat dieniniame skyriuje veda paskaiteles? aciu

Liudmila Vingilienė, o akušerė, berods Aušrytė, tik pavardės nežinau blush2.gif
Atsakyti