Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Nledi @ 2007 10 25, 11:54)
Liudmila Vingilienė, o akušerė, berods Aušrytė, tik pavardės nežinau  blush2.gif

dekui uz info blink.gif zadu Mazylyje gimdyti, tik jau labai nenoreciau pas sia Vingiliene papulti bash.gif o akusere tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 10 24, 17:35)
g.gif  ir dar gal kas zinote kokia akusere taip pat dieniniame skyriuje veda paskaiteles? aciu

Paskaitėles veda Vida Žilienė.Labai thumbup.gif moteris, o apie Vingilienę tai tyliu....
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2007 10 25, 14:36)
Paskaitėles veda Vida Žilienė.Labai  thumbup.gif moteris, o apie Vingilienę tai tyliu....

pritariu ax.gif
Atsakyti
O kas su ta Vingiliene? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 25, 15:41)

jei paskaitytum tema "dieninis stacionaras Mazylyje" mirksiukas.gif manau klausimu nebekils blink.gif jau tokia storzieve ir atseit viska zinanti ir t.t. doh.gif
dienins stacionaras Mazylyje (cia nuoroda i tema)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 25 spalio 2007 - 14:46
QUOTE(rimvyda1 @ 2007 10 25, 15:41)

Aš naktį atvažiavau gimdyti, tai kaip tik budėjo Vingilienė. Per visą laiką, kol nepasikeitė pamaina, aš ją mačiau lygiai du kartus: apžiūrėjo, kai atvažiavau, burbtelėjo, kad nereikėjo dar lėkti, nes niekas nevyksta dar (man buvo vandenys nubėgę). Ir antrą kartą atėjo, prieš išeidama namo. Drėbtelėjo "skatinam, nes kitaip iki vakaro gimdysi" ir viskas. Džiaugiuosi, kad neteko pas ją gimdyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Reda 21 @ 2007 10 19, 14:32)
Sveikutes,
na as is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai geriausias siu GM gydytojas yra Valasevicius.  thumbup.gif
As pas ji gimdziau (susitarusi) tai labai labai labai patiko. Jis ne tik buvo labai svelnu, malonus, bet ir visada paskodavo ka ir kodel daro, kas dabar vyksta ir kas bus.
Nors laukdamasi lankaisui pas kita gydytoja, jis labai maloniai priime ir viska labai aiskiai papasakojo.
Po gimdymo man buvo kpmplikaciju, tai jis atidirbes 12 valandu, grizo namo pailseti. Vos jam grizus, sesute paskambino ir pasake, kad man stipriai pablogejo, tai jis iskart atskubejo. Kol mane paruose operacijai (kokias 10 min.) jis jau stovejo salia, pasiruoses operacijai.
Na zodziu, liux gydytojas  thumbup.gif  4u.gif

As ir lankiausi pas Valaseviciu visa nestuma ir gimdziau pas ji. L.geras gydytojas ir prieziura gimdymo metu ir ypac po jo, nesuskundziu. Netgi grizusi namo dar skambidavau jam konsultuotis del sveikatos.Kai po 20 dienu atvykau kraujuojanti(dare abrazija) atbego ir liepe kai viskas susitvarkys atvaziuoti pasirodyti.(Jam paciam buvo keista nes zinojo mano atveji kai gimdziau pirmaji vaika, todel gimdymo metu dare viska kai gimda isivalytu ir nereiktu abrazijos daryt.Deja...)
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 10 24, 17:35)
ir dar gal kas zinote kokia akusere taip pat dieniniame skyriuje veda paskaiteles? aciu

akusere Vida is dieninio skyriaus liuks zmogus thumbup.gif
Atsakyti
Labukas,

gal kas galite paraysti mazylio registraturos numeri ax.gif ?bei ar ten reikia pas gydytoja is anksto uzsirasyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2007 11 06, 19:24)
Labukas,

gal kas galite paraysti mazylio registraturos numeri  ax.gif ?bei ar ten reikia pas gydytoja is anksto uzsirasyti? ax.gif

Registratūros numeris yra Mažylio internetinėje svetainėje, o užsiregistruoti pas gydytoją reikia iš anksto. Pas kai kuriuos gydytojos tenka gana ilgai laukti schmoll.gif
Atsakyti
Labutis visoms, as gimdziau rugpjucio menesi siuose gimdymo namuose. Su gydytoja buvau is anksto susitarus ir ji mane tikrai labai ziurejo, tik kas liecia po gimdymo tai kaip tik kita pamaina taip nauja "daina". Kiekviena aiskina savas teorijas ir niekas nieko neziuri. Ko paklausi to negausi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lau_rike @ 2007 11 06, 22:23)
tik kas liecia po gimdymo tai kaip tik kita pamaina taip nauja "daina". Kiekviena aiskina savas teorijas ir niekas nieko neziuri. Ko paklausi to negausi.  doh.gif

drinks_cheers.gif Galima ir pasimesti del vaikucio prieziuros ir t. t. Ir pamirsta viska, man teko vaikuti misinuku maitinti, tai kol neisitaisiau savo misinio ir termoso, tai vaikas butu uzsiklykes is bado. verysad.gif

Beje, as irgi rugpjuti gimdziau, tai gal toks laikas buvo, kad personalas nuo karscio iskvaiso lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesuper: 06 lapkričio 2007 - 21:36