Sveikutes,
na as is patirties galiu pasakyti, kad man asmeniskai geriausias siu GM gydytojas yra Valasevicius.

As pas ji gimdziau (susitarusi) tai labai labai labai patiko. Jis ne tik buvo labai svelnu, malonus, bet ir visada paskodavo ka ir kodel daro, kas dabar vyksta ir kas bus.
Nors laukdamasi lankaisui pas kita gydytoja, jis labai maloniai priime ir viska labai aiskiai papasakojo.
Po gimdymo man buvo kpmplikaciju, tai jis atidirbes 12 valandu, grizo namo pailseti. Vos jam grizus, sesute paskambino ir pasake, kad man stipriai pablogejo, tai jis iskart atskubejo. Kol mane paruose operacijai (kokias 10 min.) jis jau stovejo salia, pasiruoses operacijai.
Na zodziu, liux gydytojas
As ir lankiausi pas Valaseviciu visa nestuma ir gimdziau pas ji. L.geras gydytojas ir prieziura gimdymo metu ir ypac po jo, nesuskundziu. Netgi grizusi namo dar skambidavau jam konsultuotis del sveikatos.Kai po 20 dienu atvykau kraujuojanti(dare abrazija) atbego ir liepe kai viskas susitvarkys atvaziuoti pasirodyti.(Jam paciam buvo keista nes zinojo mano atveji kai gimdziau pirmaji vaika, todel gimdymo metu dare viska kai gimda isivalytu ir nereiktu abrazijos daryt.Deja...)