Na, o as tai nieko blogo negaliu pasakyti apie naujagimiu personala. Gydytoja (tokia auksta, sviesi, pavardes nezinau), kuri dar gimdykloje apziurejo mano lelyte, tai labai maloni buvo, labai mielai kalbino ir sutvarke maze. Dienos naujagimiu sesele (tamsiais plaukais) irgi visada su sypsena maloniai aptvarkydavo lelyte, jei ko paklausdavau, visada atsakydavo, paaiskindavo, o jei nieko neklausdavau, tai nieko per daug ir nekalbedavo. ir paskutine diena, pries isleidziant paaiskino, kaip maudyti, maitinti, pratinti prie lauko. Su ja ateidavo kazkokia moteriske (tokia nedidele, apkunoka, sviesiais plaukais, gal ji gydytoja buvo), kuri vis kazka uzrasinedavo lapuose. Tai ji praktiskai nieko nekalbedavo, surasydavo ir iseidavo. Dar buvo viena diena atejes toks jaunas vyrukas, kaip supratau naujagimiu gydytojas. Jis buvo ir visai malonus, per daug nekalbejo, atliko kas jam priklauso. Dar paprasiau kad paziuretu berima mazes, tai paziurejo, paaiskino, kad tai alergija nuo mano priespienio baltymu . veliau atejo su bioptronu, matyt norejo pasvitint tuos spuogelius, bet kadangi maze miegojo, tai nezadino.
taigi, as nesiskundziu naujagimiu prieziura Mazylyje, nors gal man pasiseke, kad jokiu bedu neturejom.
Skaitau skaitau as Jusu atsiliepimus apie Mazylio gn . Iskilo klausimas : ar yra seimynines palatos tam Mazylyje? Kokios salygos yra apskritai buti su vaiko teciu toje ligonineje? Kiek tai kainuoja? kas yra toje palatoje?
Skaitau skaitau as Jusu atsiliepimus apie Mazylio gn . Iskilo klausimas : ar yra seimynines palatos tam Mazylyje? Kokios salygos yra apskritai buti su vaiko teciu toje ligonineje? Kiek tai kainuoja? kas yra toje palatoje?
Sveika..
Gimdyti ten dar neteko, bet iš pokalbių su savo gydytoja, supratau, kad yra kelios "šeimyninės" palatos. Tai para 30 lt jums su mažyliu+10 lt už tėvelį.
Šiaip yra viena didelė palata, kur yra lova mamai ir kita tėčiui. Toje palatoje yra dušas, tualetas. Taip pat el virdulys, šaldytuvas, el. plaukų džiovintuvas ir televizorius. Kaina parai 50 lt. Ir yra dvi ar trys mažesnės palatos, kur yra lova mamai, o tėčiui duoda sudedama lovą. Kaina apie 30 lt.
Man buvo 2006 08 atliktas planinis cezaris, su daktare tariausi, nes pas ją lankiausi visą , mokėjau 500 lt daktarei ir 100 lt anesteziologei Esu viskuo labai patenkinta. Aj dar daktarei nupirkom saldainių dėžę ir gerą butelį Priežiūra buvo
Man buvo atlikta ne planinė operacija, tačiau tai buvo P.Mažylio GN 2007-12-23 , pas gyd. R. Borkį, kiek mokėti tai kiekvienos mamos reikalas, tik reikės susimokėti už anesteziją 200 Lt., - tai pagal kainyną. Esu labai dėkinga šiam gydytojui ir kitam tą dieną buvusiam personalui už dėmesį man ir atsidavimą savo darbui. Šiai dienai jaučiuosi puikiai, sunku buvo tik pirmą savaitę, ir randas palyginus su pirmuoju gana puikiai atrodo.
N ledi, sakei kad tareisi su gydytoja del planinio, o cia taip pati nusprendei kad nori ar buvo kokiu priezasciu kad gimdyt negali? nes as pati noriu cezario ir nzn ar imanoma susitarti su gyd.kad jis butu atliktas be jokiu rimtu priezasciu
Man buvo atlikta ne planinė operacija, tačiau tai buvo P.Mažylio GN 2007-12-23 , pas gyd. R. Borkį, kiek mokėti tai kiekvienos mamos reikalas, tik reikės susimokėti už anesteziją 200 Lt., - tai pagal kainyną. Esu labai dėkinga šiam gydytojui ir kitam tą dieną buvusiam personalui už dėmesį man ir atsidavimą savo darbui. Šiai dienai jaučiuosi puikiai, sunku buvo tik pirmą savaitę, ir randas palyginus su pirmuoju gana puikiai atrodo.
Jei cezaris planinis už anesteziją mokėti nereikia, nebent anesteziologui į kišenę
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 02, 12:51)
N ledi, sakei kad tareisi su gydytoja del planinio, o cia taip pati nusprendei kad nori ar buvo kokiu priezasciu kad gimdyt negali? nes as pati noriu cezario ir nzn ar imanoma susitarti su gyd.kad jis butu atliktas be jokiu rimtu priezasciu
Man buvo problemų su gimdos kakleliu, yra daryta jo operacija, todėl labai jau rizikavau psati gimdydama trečią vaikiuką, o be to okulistas parašė, kad reikalingas cezaris. Jei tam nėra priežasčių, tai daug geriau gimdyti natūraliai, tiek tau, tiek vaikiukui. Nemanau, kad gydytojas sutiks be nieko daryt cezarį. Nes man nors ir planinis buvo, bet vistiek buvo sušauktas gydytojų konciliumas