Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(Nledi @ 2008 02 01, 10:34)
Šiaip yra viena didelė palata, kur yra lova mamai ir kita tėčiui. Toje palatoje yra dušas, tualetas. Taip pat el virdulys, šaldytuvas, el. plaukų džiovintuvas ir televizorius. Kaina parai 50 lt. Ir yra dvi ar trys mažesnės palatos, kur yra lova mamai, o tėčiui duoda sudedama lovą. Kaina apie 30 lt.  ax.gif

Tikrai ne viena palata didele yra, o dvi ar tai trys, pamirsau dabar blush2.gif Vienvietese palatose duoda sulankstoma lovele, bet sito nezinau, nes neteko susidurti, as gulejau dvivieteje viena, tai vyrui 20 Lt kita lova kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
gal zinot tos kurios gimdet mazyly ar galima ten apsigyvent ilgesniam laikui 4u.gif as esu is klaipedos ir planuoju gimdyt ten , gine sake kad jau pries 2sav.tureciau vykti i kauna
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 03, 14:43)
gal zinot tos kurios gimdet mazyly ar galima ten apsigyvent ilgesniam laikui  4u.gif as esu is klaipedos ir planuoju gimdyt ten , gine sake kad jau pries 2sav.tureciau vykti i kauna

Viskas yra įmanoma, reikia tik susisiekti su GN administracija arba tave prižiūrėsiančiu mediku, konkrečiam šio klausimo aptarimui.

Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2008 02 02, 14:12)
tau trumparegyste ar dar kas? nes mano pacios regejimas -4.5  unsure.gif

Pas name trumparegystė, o ir pakitimų tinklainej rado, be to giminėj yra žmonių, kurie yra apakę, tai okulistė ir parašė tokį raštą ax.gif
Atsakyti
as gulejau vienvietej mokejau 30 Lt., o uz ta sulankstoma lova dar plius 10 Lt
Atsakyti
sveikutes smile.gif man po poros mazdaug savaiciu gimdyti ir as dar neissirinkau kur, kiek matau, labai geri atsiliepimai apie mazylio GN, todel ir as noreciau cia gimdyti.
gal galite pasakyti, ar reikia ten is anksto susitarti, ar kai jau prasideda saremiai atvaziuoji ir tave priima. ar reikia moketi uz gimdyma, ar is anksto taries su kokiu gydytoju ir pries gimdant susiskambini ir t.t. unsure.gif na tiesiog tiek klausimu kilo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VESTAITE @ 2008 02 07, 21:01)
sveikutes smile.gif man po poros mazdaug savaiciu gimdyti ir as dar neissirinkau kur, kiek matau, labai geri atsiliepimai apie mazylio GN, todel ir as noreciau cia gimdyti.
gal galite pasakyti, ar reikia ten is anksto susitarti, ar kai jau prasideda saremiai atvaziuoji ir tave priima. ar reikia moketi uz gimdyma, ar is anksto taries su kokiu gydytoju ir pries gimdant susiskambini ir t.t. unsure.gif na tiesiog tiek klausimu kilo... blush2.gif

Atvaziuoji, kad ir viduri nakties, atidaro duris susivelusi ir uzsimiegojusi sanitare ir priima (cia man taip buvo bigsmile.gif ). Jei nesitari su gydytoju, tai nori moki, nori nemoki lotuliukas.gif Tik uz epidura reikia moketi. O jei tariesi, tai jau susitarimo reikalas smile.gif
Atsakyti
man irgi gimdyti po poros savaiteliu, tai man kilo toks klausimelis, o gimdime gali dalyvauti tik tetis, ar vietoj jo gali koks kitas asmuo? mes su vyru nelabai norim, kad gimdyme dalyvautu jis, o ir vienai nesinori.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2008 02 07, 22:43)
man irgi gimdyti po poros savaiteliu, tai man kilo toks klausimelis, o gimdime gali dalyvauti tik tetis, ar vietoj jo gali koks kitas asmuo? mes su vyru nelabai norim, kad gimdyme dalyvautu jis, o ir vienai nesinori.... g.gif

Gali dalyvauti bet kas. Ir kai pati gimdžiau ir kai darė cezarį dalyvavo mama. Aš iš karto perspėjau priėmime, į gimdymą tai ji atvažiavo, kai jau aš buvau praleidusi porą valandų gimdykloj, bet niekas neprieštaravo, netgi daktarė jai atvažiavus atėjo ir pasakė, kad ji tuoj ateis, dabar persirenginėja ax.gif
Atsakyti
aisku, tai tada jau tikrai apsisprendziua, kad gimdyme dalyvaus mano uosviene, gal ir keistokai skamba, bet savo mama palaidojau per savo gimtadieni siemet, o su uosviene sutariu kaip su mama, tai nelabai ir yra is ko rinktis, jei ne vyras, tai tik ji mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as dar neapsisprendziau, bet jau 70% noreciau gimdyti Mazyli, nors esu beveik is klaipedos. Nes labai daug kas vaziuoja i kauna ir pagrindine priezastis ta , kad klaipedoj gero aptarnavimo nelauk, dar kalta pasijauti, kad gimdai. Tai reikejo apsispresti klinikose ar Mazyli, tai paskaicius jusu komentarus turbut vis del to palinksiu link mazylio. ketinu atvaziuoti pagyventi pas gimines kol prasides gimdymas, nes vyras bijo vezti su saremiais mane biggrin.gif , nes dauguma gimdyviu vaziuoja tiesiai is klaipedos ir aiskus suspeja, na bet tokia vyro valia. Tik dabar dar svarstau ar tartis su gydytoja, ar eiti nesitarus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmarak @ 2008 02 09, 12:42)
Sveikutes,

as dar neapsisprendziau, bet jau 70%  noreciau gimdyti Mazyli, nors esu beveik is klaipedos. Nes labai daug kas vaziuoja i kauna ir pagrindine priezastis ta , kad klaipedoj gero aptarnavimo nelauk, dar kalta pasijauti, kad gimdai. Tai reikejo apsispresti klinikose ar Mazyli, tai paskaicius jusu komentarus turbut vis del to palinksiu link mazylio. ketinu atvaziuoti pagyventi pas gimines kol prasides gimdymas, nes vyras bijo vezti su saremiais mane  biggrin.gif , nes dauguma gimdyviu vaziuoja tiesiai is klaipedos ir aiskus suspeja, na bet tokia vyro valia. Tik dabar dar svarstau ar tartis su gydytoja, ar eiti nesitarus. g.gif

Aš tai nesitarčiau blush2.gif
Atsakyti