Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(anoli @ 2007 06 19, 11:05)
Merginos pasakykit ka reikia imti i Mazylio GN? Kokius daiktus sau ir vaikeliui? Ar reikia patalines vyrui jeigu jis nores ten nakvot? Ar ja duoda ten ?

dokumentai, leliui kepuryte, kojinytes ir pampersai, o sau tai men tereikejo tapkiu, higienos priemoniu (dantu pasta, sepetukas, iklotai, tinklines kelnaites, tepaliukas speneliam, sukos,) ranksluostis,ir aisku fotikas, telefonas, pakrovejai 4u.gif ko truks, paprasysi ir atves vyras, draugai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opusas: 19 birželio 2007 - 17:07
sveikutes visos kurios kada lanketes ir lankotes P.Mazylio gimdymo namuose, man labai reiketu jusu pagalbos ir patarimo pas kuria gydydoja - ginekologe patarumete apsilankyti (jau karteli buvau nudegusi papuoliau pas grubia ir nemalonia moteriske verysad.gif , cia ne
Mazylyje, tai labai bijau vel pas tokia nepataikyti doh.gif ) buciau labai dekinga uz patarimus
Atsakyti
QUOTE(Rozetuke @ 2007 06 19, 23:09)
sveikutes visos kurios kada lanketes ir lankotes P.Mazylio gimdymo namuose, man labai reiketu jusu pagalbos ir patarimo pas kuria gydydoja - ginekologe patarumete apsilankyti  (jau karteli buvau nudegusi papuoliau pas grubia ir nemalonia moteriske verysad.gif  , cia ne
Mazylyje, tai labai bijau vel pas tokia nepataikyti  doh.gif ) buciau labai dekinga uz patarimus

As patarciau pas Valaseviciu. Liux gydytojas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozetuke @ 2007 06 19, 22:09)
sveikutes visos kurios kada lanketes ir lankotes P.Mazylio gimdymo namuose, man labai reiketu jusu pagalbos ir patarimo pas kuria gydydoja - ginekologe patarumete apsilankyti  (jau karteli buvau nudegusi papuoliau pas grubia ir nemalonia moteriske verysad.gif  , cia ne
Mazylyje, tai labai bijau vel pas tokia nepataikyti  doh.gif ) buciau labai dekinga uz patarimus

Aš patarčiau pas Čigriejienę, man ji buvo super švelni, maloni, gera gydytoja thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ax.gif

O kaip atrodo tas gimdymas nesusitarus? Prasideda sąrėmiai, atvažiuoji ir sakai - labai diena, noriu pas jus gimdyt? Ar prieš tai vis gi reikia pas juos kažkur atsižymėti, kad atvažiuosi? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2007 06 20, 09:19)
Turiu klausimą ax.gif

O kaip atrodo tas gimdymas nesusitarus? Prasideda sąrėmiai, atvažiuoji ir sakai - labai diena, noriu pas jus gimdyt? Ar prieš tai vis gi reikia pas juos kažkur atsižymėti, kad atvažiuosi? g.gif  blush2.gif

taip nuvažiuoji ir sakai, "Laba diena atvažiavau gimdyti" ir tikrai priims, namo neišsiūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 06 20, 10:32)
taip nuvažiuoji ir sakai, "Laba diena atvažiavau gimdyti" ir tikrai priims, namo neišsiūs  smile.gif

thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 06 20, 09:32)
taip nuvažiuoji ir sakai, "Laba diena atvažiavau gimdyti" ir tikrai priims, namo neišsiūs  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif zodis zodin lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rozetuke @ 2007 06 19, 20:09)

savo pasiulyciau, ale kad i dekreta ruosiasi rudeniop... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2007 06 20, 10:32)

gali su sia fraze i bet kuriuos gimdymo namus vaziuot biggrin.gif
kad ir noresi -nepaleis mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir abu sunus gimdziau Mazylyje. prisiminimai labai silti. Gimdziau pas E. Sutku, labai likau patenkinta. Abu kartus dare cezari, pirmas neplanuotas, antras planuotas. Isbuvau abu kartus po 5 dienas. Ir jei bus trecia skarats tikrai rinksiuosi Mazyli ir ta pati gydytoja ( o jis tikrai bus po kokiu 3 metu rolleyes.gif )
Atsakyti
aciu uz patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti