IKI šiol lupau odelę,o neseniai atvažiavom pas senelę,ant stalo kekę pametė ir neklausęs pats apsitarnavo.ten buvo jau plautos ir be kauliukų,tai leidau kokias 6 suvalgyt,ir nieko nebuvo,jokių pokyčių,taigi mūsų jau pakankamai tvirtas skrandukas virškint odelę.

duodu isimu tik seklytes,odeles pati nevalgo isspjauna lauk

as tai nulupu skura ir jeigu vynuoges su seklom ,tai isrenku.
Valgo labai skaniai, kaip ir visus kitus vaisius, bei skanius dalykus
Odelės nelupu, tik sėklytes išimu, jei jų yra

Tai mano mazosios vienas is megstamiausiu vaisiu
Visad perkam be seklyciu,perpjaunu per pus ir duodu mazyliai
Odeliu niekad nenulupinejau

mažąjam nulupu, o dičkiui duodu "cielą"- jis pats nulupa

QUOTE(straige @ 2007 03 19, 21:11)
Vakar vaikas paragavo vynuogiu. Is pradziu nenoriai paragavo, o siandien neatstoja nuo manes vis prasydama ju. Nezinau, kaip elgtis. Daktare, kai as laukiausi, prigasdino, kad vynuoges purskiamos ir ju visai nereiketu valgyti. Bandziau nulupti odele, ale kad nesilupa...
Ar duodate savo vaikiukams vynuogiu? Ir jeigu taip, tai kiek i diena?
Ar duodate savo vaikiukams vynuogiu? Ir jeigu taip, tai kiek i diena?
mano labai megsta vynuoges, valgo kada nori ir kiek nori....nuplaunu ir paduodu..nieko nelupu, suvalgo kokia 10 uogyciu per diena, daugiau nebenori...ir tai ne kasdien, o kai yra namuose, bet kadangi cia jo mylimiausios uogos tai kas antra diena tikrai palesa
Mes irgi megstam vynuoges. Jei yra sekliukiu - jas butinai isimu, o odele is pradziu nulupinedavau, o paskui pabandziau neluptas duoti, tai ji pati burnytej taip graziai mikstima isgrauzia, o man zieveles atiduoda
Beje, taip su viskuo, kas turi nors kokia odele, ar tai pomidoras, ar tresne...

Mažoji labai mėgsta vynuoges
Perkam be sėklyčių,valgo su odelėm

mano vaikas irgi labai megsta vynuoges,tik duodu nedaug,nes pastebejau,kad maniskiui po to paskauda pilvuka

Nedavia nei karto
,kazkokios man nepatikimos tos atveztines