Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

mano pupai jox kitas vaisius taip nepatinka,kaip vynuoges.maniskei 1m.1men,tai skura nulupu,nes kai bandziau duot su viskuo,tai poto iskakodavo tas skuras,nesuvirskina matyt.o gal cia ir nieko tokio..?
Atsakyti
Vakar kaip tik buvau pas gydytoja, tai sake kol kas neduoti, nes jos is rudens atveztos, tai nutarem kuri laika neduot g.gif
Atsakyti
Vynuoges pats skaniausias vaisius pasaulyje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
laaaabai megsta thumbup.gif be kauliuku perkam mirksiukas.gif o jei koks ir pasitaiko ispjauna ...
Atsakyti
Vynuoges thumbup.gif labai megsta.
Atsakyti
Maniskei irgi labai patinka vynuoges thumbup.gif perkam be kauliuku smile.gif
Atsakyti
Labukas,
mano mazylis taip pat labai megsta vynuoges valgo ir zalias ir raudonas. Tik pries jam duodant as nulupu vynuogiu odele ir jei yra kauliuku - isimu juos. O tada, tik spek duoti... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vigita: 23 gegužės 2008 - 13:35
dukryte labai megsta vynuoges,as nulupu zievele pries duodama,taip pat perkam be kauliuku
Atsakyti
neduodu nei pati perku, mat porąkart jų pavalgius siaubingai vėmiau, tai su vaikais dėl viso ko nerizikuoju unsure.gif
Atsakyti
nlupu odele, ir duodu tik minkstima. Bet kartais kai niekas nemato vynuogem apsirupina pati, doh.gif ir tada jau kerta su viskuom lotuliukas.gif
Atsakyti
Po truputį paskanaujam smile.gif o šiaip labai mėgstam visus vaisius thumbup.gif
Atsakyti
Valgom po trupuciuka, tik seklytes isimu, o odeliu pats mazius nevalgo, pakramto, viduri suvalgo o odytes isspjauna biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adamo mamyte: 10 birželio 2008 - 17:52