manoji ir valgo vynuoges seip labiau megsta zalias as tai nuo ju nulupu zievelia ir kauliukus istraukiu ir skanaus

Na man jos nepatika ir kiek žinau nesveika tad nežadu dar duoti

Mėgsta vynuoges, bet valgo saikingai
Šiaip, kai yra vaisių ir uogų sezonas, aš mieliau jai duodu šviežius, mūsų krašte užaugintus vaisius ir uogas. Na, o nesezono metu ragaujame atvežtinių vaisių - vynuogių, bananų ir pan.

Mes taip pat duodame nulupe odele ir iseme seklytes. Duodam kokias 6-6 vynuoges. Valgytu ir daugiau, bet neduodam. Musu mazei 1,5
Maniske taip pat labai jas megsta, bet as stengiuosi ju nepirkti o jai jau uzmato tai skuryte visad nulupu, nes lyg girdejau, kad skurytciu nevirskina tokiu maziuku
skrandukai

Duodam kartais bet saikingai ir be seklyciu,seniau lupdavau skuryte,bet dabar jau nebe

po 1 duodu,ji labai jas megsta
,vos pamato,tai iki asaru,o ypac zalias-butinai reikia paduoti

Mes ir labai mėgstam vynuoges.Aš visada perpjaunu per pusę ir išimu kauliukus ir tada ji valgo jas su šaukštu!Valgo ir žalias ir mėlynas!
Vynuogės mėgstamiausios ,mano mažiaus,uogos po mėlynių

Turiu savų vynuogių, tikrai labai saldžių. Mažylei jos patinka, bet kol aš jas išpreparuoju - nulupu ir išimu kauliukus, nelabai kas iš jų lieka. Ar galima metinukei duoti vynuoges su odele?
Beje, mačiau irgi metinukę, kuriai duodamos vynuogės ir su kauliukais
. Sako, vis tiek iškakina
. Betgi tikriausiai tas kauliukas gali atsidurti ir apendikse
Beje, mačiau irgi metinukę, kuriai duodamos vynuogės ir su kauliukais

Mums kaip tik gydytoja rekomendavo, nes pavasarį vitaminų trūksta, bet tik žinoma švariai su šiltu valdeniu nuplautas