Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip elgiatės su vynuogėmis?

manoji ir valgo vynuoges seip labiau megsta zalias as tai nuo ju nulupu zievelia ir kauliukus istraukiu ir skanaus smile.gif
Atsakyti
Na man jos nepatika ir kiek žinau nesveika tad nežadu dar duoti g.gif
Atsakyti
Mėgsta vynuoges, bet valgo saikingai mirksiukas.gif Šiaip, kai yra vaisių ir uogų sezonas, aš mieliau jai duodu šviežius, mūsų krašte užaugintus vaisius ir uogas. Na, o nesezono metu ragaujame atvežtinių vaisių - vynuogių, bananų ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes taip pat duodame nulupe odele ir iseme seklytes. Duodam kokias 6-6 vynuoges. Valgytu ir daugiau, bet neduodam. Musu mazei 1,5
Atsakyti
Maniske taip pat labai jas megsta, bet as stengiuosi ju nepirkti o jai jau uzmato tai skuryte visad nulupu, nes lyg girdejau, kad skurytciu nevirskina tokiu maziuku wub.gif skrandukai 4u.gif
Atsakyti
Duodam kartais bet saikingai ir be seklyciu,seniau lupdavau skuryte,bet dabar jau nebe tongue.gif
Atsakyti
po 1 duodu,ji labai jas megsta smile.gif ,vos pamato,tai iki asaru,o ypac zalias-butinai reikia paduoti biggrin.gif
Atsakyti
taip as duodu labai gerai nuplaunu atmirkau vandeni ir tada parenku pora vynuogiu mazylei perpjaunu jas per pus nulupu odele isimu kauliukus ir duodu maziai inai ju nelabai valgo paciulpia paciulpia ir numeta blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes ir labai mėgstam vynuoges.Aš visada perpjaunu per pusę ir išimu kauliukus ir tada ji valgo jas su šaukštu!Valgo ir žalias ir mėlynas!
Atsakyti
Vynuogės mėgstamiausios ,mano mažiaus,uogos po mėlynių biggrin.gif
Atsakyti
Turiu savų vynuogių, tikrai labai saldžių. Mažylei jos patinka, bet kol aš jas išpreparuoju - nulupu ir išimu kauliukus, nelabai kas iš jų lieka. Ar galima metinukei duoti vynuoges su odele?
Beje, mačiau irgi metinukę, kuriai duodamos vynuogės ir su kauliukais blink.gif . Sako, vis tiek iškakina blink.gif . Betgi tikriausiai tas kauliukas gali atsidurti ir apendikse unsure.gif
Atsakyti
Mums kaip tik gydytoja rekomendavo, nes pavasarį vitaminų trūksta, bet tik žinoma švariai su šiltu valdeniu nuplautas g.gif
Atsakyti