As pati vynuoges megstu, tai ir dukrai visada duodu. Bet daugiausia ju valgom rudeni ir ziema - tada galima nusipirkti tu mazu be kauliuku ir saldziu.

Mano vaikis anksciau valgdavo dideles be odeliu ir kauliuku - tai viskas buvo ok, o kai uzvalge mazyciu su odelem, tai vargsiukas visa nakti veme, kita diena temperaturos turejo
Dabar bijau duot... Nebent be odeliu kada vel pabandysiu.

Luobeles,kauliukus vaiko skrandis sunkiai virškina,todėl saviems aš lupu ir kauliukus išimu.
Ir dar vynuogės turi daug cukraus,kitaip dar vadinamos vinuogių gliukozės ji labai sveika smegenim.Aš visas uogas vaisius ir daržoves kurias valgo vaikai plaunu kruopščiai nesvarbu ar tai naminės,ar pirktinės,ar rinktos miškež,nuplovusi perpilu viską verdančiu vandeniu ir tik tada duodu
Ir dar vynuogės turi daug cukraus,kitaip dar vadinamos vinuogių gliukozės ji labai sveika smegenim.Aš visas uogas vaisius ir daržoves kurias valgo vaikai plaunu kruopščiai nesvarbu ar tai naminės,ar pirktinės,ar rinktos miškež,nuplovusi perpilu viską verdančiu vandeniu ir tik tada duodu
megsta ir maniske vinuoges.ir as lupu odele ir isimu kauliukus

mano irgi saujom vynuoges "kapoja"
tik dabar buvom Maximoj tokiu mazyciu pirkt, tai valge su skurytem (jos be kauliuku) tai paskui visas ....kakis.....buvo vien skurytes
nevirskina dar maziukui tokiu, dabar jau lupam

tik dabar buvom Maximoj tokiu mazyciu pirkt, tai valge su skurytem (jos be kauliuku) tai paskui visas ....kakis.....buvo vien skurytes

Aš tai duodu vynuogių, bet nelabai jas mėgsta dukrytė. Tik duodu be kauliukų ir skūrytę nulupu.
QUOTE(straige @ 2007 03 19, 19:11)
Vakar vaikas paragavo vynuogiu. Is pradziu nenoriai paragavo, o siandien neatstoja nuo manes vis prasydama ju. Nezinau, kaip elgtis. Daktare, kai as laukiausi, prigasdino, kad vynuoges purskiamos ir ju visai nereiketu valgyti. Bandziau nulupti odele, ale kad nesilupa...
Ar duodate savo vaikiukams vynuogiu? Ir jeigu taip, tai kiek i diena?
Ar duodate savo vaikiukams vynuogiu? Ir jeigu taip, tai kiek i diena?
Maniskis tai labai vynuoges valgo, as kazkaip jam nedraudziu. Nepastebejau kad butu kazkas negerai, tik kauliukus butinai isimineju arba perkus tas maziukes kur be kauliuku buna
maniskiui tai pacios skaniausios uogytes, tai kad kapoja
tik aisku seklas ir skuryte nulupu

Kol buvo visai mažytė ( apie metukai), perpjauavau per pusę, išimdavau sėklas ir skurą. Kai paaugo, skūros nebelupau.
Šiaip daug vynuogių nelabai gerai, jose curkaus labai daug
Šiaip daug vynuogių nelabai gerai, jose curkaus labai daug

as nulupu, o kauliukus jau pati isspjauna, na manu ne visus,bet pazanga yra...
Ji labai megsta jas, kai i parduotuve nuvaziuojam tai rekia istolo pamaciu niam niam!

Ji labai megsta jas, kai i parduotuve nuvaziuojam tai rekia istolo pamaciu niam niam!
Manoji irgi valge jau vynuogiui,perpjaunu per puse ir odele nulupu. Valgo tas,kur kur be kauliuku. daug bijau duoti,kad paskui pilvelio nepustu.