Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Niu fainulka tavo kisius wub.gif
Pas mane Pukutis turejome MIki ir seamo katina Sima vat gal is musiskiu kuris patiks blush2.gif
Atsakyti
o pas mus buvo katyte vardu Micas,del savo bachurisko charaakterio,o pas antros puses tevus tai kuriozas ivyko,isigijo katyte ir musiskes garbei irgi Mice pavadino,tik po poros menesiu mama uztiko,kad Mice kiausiukus turi,tad liko patinelis Mice ir patele Micas doh.gif
Atsakyti
mes pries tai turejome 2 katinus ir abu buvo vardu FYLIA
o dabartinis katinas tai Ogis , Ogutis , Ogulyte ax.gif
daug paklausia o kur tarakonai? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 06, 14:26)
Niu fainulka tavo kisius wub.gif
Pas mane Pukutis turejome MIki ir seamo katina Sima vat gal is musiskiu kuris patiks blush2.gif

Pritariu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif O jam zuvytes labai patinka matau, zvejys bus, matyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2007 01 06, 00:17)

Pas mane didelis, irgi pilkas, tai vadinam Smokučiu, kitas katinas Niukuliausenas
Atsakyti
Sveikos! Ar cia tema tik katinu vardams? Nes analogiska maciau, tik ten: vardas katytei blink.gif Nesvarbu tongue.gif Turejau ryza katina, tai ji vadinom Hansu (tipo, ryzas vokietis biggrin.gif ), o atsiradus katytei, kokius 2 menesius nepritaikiau vardo, bet paskui is kazkur tas vardas pats atejo - Aisha...Ir tiko, ir prigijo, ir puikiausiai kate i ji atsiliepia drinks_cheers.gif
Kantrybes ir kuo daugiau bandymu! 4u.gif
Atsakyti
Nena clap_1.gif
Kyse egypt.gif
Deila clap_1.gif
Vava egypt.gif
Jola clap_1.gif
na, nezinau, sie vardai nera tokie "super" bet vis didesnis pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enimdreja: 07 sausio 2007 - 20:01
Aciu uz palaikyma, o tai mane kazkas labai isrankia pavadino. biggrin.gif Bet kazkaip nelimpa jokie vardai. Dabar jis kolkas tiesiog mazius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vienišė @ 2007 01 07, 13:40)
Sveikos! Ar cia tema tik katinu vardams? Nes analogiska maciau, tik ten: vardas katytei  blink.gif  Nesvarbu  tongue.gif  Turejau ryza katina, tai ji vadinom Hansu (tipo, ryzas vokietis  biggrin.gif ), o atsiradus katytei, kokius 2 menesius nepritaikiau vardo, bet paskui is kazkur tas vardas pats atejo - Aisha...Ir tiko, ir prigijo, ir puikiausiai  kate i ji atsiliepia  drinks_cheers.gif
Kantrybes ir kuo daugiau bandymu!  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 07, 21:10)
Aciu uz palaikyma, o tai mane kazkas labai isrankia pavadino.  biggrin.gif  Bet kazkaip nelimpa jokie vardai. Dabar jis kolkas tiesiog mazius  smile.gif
Papildyta:

Na mėlynajam duok Dūmo vardą arba Smo(u)ko. Žinai, buvo toks Smokas ir Mažylis, berods? O raudonąjį tigrinį pavadink Ugnium arba Fojeriu. Na nėra namų ir ugnies be dūmų...Bus prasminga... tongue.gif bigsmile.gif Ir turėsi du labai gražiai sutinkančius katulius. Ir namuose bus šilta, kartais net karšta... biggrin.gif Bet niekada nenuobodu... lotuliukas.gif
P.S. persiprašau, tik dabar pamačiau, kad ir Giedrutės 100 katinukas turi Smokučio (Smoko) vardelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 08 sausio 2007 - 21:08
QUOTE(Fonda @ 2007 01 08, 22:06)
Na mėlynajam duok Dūmo vardą arba Smo(u)ko. Žinai, buvo toks Smokas ir Mažylis, berods? O raudonąjį tigrinį pavadink Ugnium arba Fojeriu. Na nėra namų ir ugnies be dūmų...Bus prasminga... tongue.gif  bigsmile.gif Ir turėsi du labai gražiai sutinkančius katulius. Ir namuose bus šilta, kartais net karšta... biggrin.gif Bet niekada nenuobodu... lotuliukas.gif
P.S. persiprašau, tik dabar pamačiau, kad ir Giedrutės 100 katinukas turi Smokučio (Smoko) vardelį...

Kažkur ar skaičius buvau, ar šiaip girdėjau, bet jei neklystu buvo toks veikėjas Smokas Belju, ar kaip ten, tai va kai pamatėm tą dūmo spalvos, tik gimusį kačiuką, tai ir davėm smokučio vardą. Jam lipte prilipo. Dar prisiminiau kai turėjom kačiukų vadą, tai visus buvau pavadinus prieskonių vardais: cinamonėlis, vanilytė, buvo ir pipiras.
Atsakyti
QUOTE(Giedrute100 @ 2007 01 08, 23:36)
Kažkur ar skaičius buvau, ar šiaip girdėjau, bet jei neklystu buvo toks veikėjas Smokas Belju, ar kaip ten, tai va kai pamatėm tą dūmo spalvos, tik gimusį kačiuką, tai ir  davėm smokučio vardą. Jam lipte prilipo. Dar prisiminiau kai turėjom kačiukų vadą, tai visus buvau pavadinus prieskonių vardais: cinamonėlis, vanilytė, buvo ir pipiras.

Labai labai išradinga tongue.gif tongue.gif tongue.gif . Mano viena pazįstama tai visus savo katinus pavadina konjakų, brendžių, degtinių, vynų vardais... Matai, o aš kažkaip vis taikau pagal kačiaus spalvą vardą parinkti. Tik veisliniams katukams reikia duoti vardus iš tos pačios raidės visiems vienos vados. O vada eina pagal laiką iš eilės pradedant abėcėlę (A-Litter, B-Litter ir t.t.). Antra, kai katinai užaugę gyvena užsienyje, dalyvauja parodose, tai geriau duoti angliškus vardus. Na o jei kilmė katukų aukšta, tai ir vardelis būna iš kelių žodžių (kaip tam ilgavardžiui viščiukui..., kurį lapė sudraskė, nes motina-višta neperspėjo dėl pavojaus tik karkdama labai ilgą viščiuko vardą...).
Atsakyti
Isrinkom varda. Pilnas Mauricijus. sutrumpintai Mauris thumbup.gif
Atsakyti