Pas mane Pukutis turejome MIki ir seamo katina Sima vat gal is musiskiu kuris patiks
Niu fainulka tavo kisius
Pas mane Pukutis turejome MIki ir seamo katina Sima vat gal is musiskiu kuris patiks
o pas mus buvo katyte vardu Micas,del savo bachurisko charaakterio,o pas antros puses tevus tai kuriozas ivyko,isigijo katyte ir musiskes garbei irgi Mice pavadino,tik po poros menesiu mama uztiko,kad Mice kiausiukus turi,tad liko patinelis Mice ir patele Micas
QUOTE(Shalnaja @ 2007 01 06, 14:26)
Niu fainulka tavo kisius
Pritariu
QUOTE(Nuokata @ 2007 01 06, 00:17)
Pas mane didelis, irgi pilkas, tai vadinam Smokučiu, kitas katinas Niukuliausenas
Sveikos! Ar cia tema tik katinu vardams? Nes analogiska maciau, tik ten: vardas katytei
Nesvarbu
Turejau ryza katina, tai ji vadinom Hansu (tipo, ryzas vokietis
), o atsiradus katytei, kokius 2 menesius nepritaikiau vardo, bet paskui is kazkur tas vardas pats atejo - Aisha...Ir tiko, ir prigijo, ir puikiausiai kate i ji atsiliepia
Kantrybes ir kuo daugiau bandymu!
Nena
Kyse
Deila
Vava
Jola
na, nezinau, sie vardai nera tokie "super" bet vis didesnis pasirinkimas
Kyse
Deila
Vava
Jola
na, nezinau, sie vardai nera tokie "super" bet vis didesnis pasirinkimas
Aciu uz palaikyma, o tai mane kazkas labai isrankia pavadino.
Bet kazkaip nelimpa jokie vardai. Dabar jis kolkas tiesiog mazius 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Vienišė @ 2007 01 07, 13:40)
Sveikos! Ar cia tema tik katinu vardams? Nes analogiska maciau, tik ten: vardas katytei
Nesvarbu
Turejau ryza katina, tai ji vadinom Hansu (tipo, ryzas vokietis
), o atsiradus katytei, kokius 2 menesius nepritaikiau vardo, bet paskui is kazkur tas vardas pats atejo - Aisha...Ir tiko, ir prigijo, ir puikiausiai kate i ji atsiliepia
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 07, 21:10)
Aciu uz palaikyma, o tai mane kazkas labai isrankia pavadino.
Bet kazkaip nelimpa jokie vardai. Dabar jis kolkas tiesiog mazius 
Papildyta:
Papildyta:
Na mėlynajam duok Dūmo vardą arba Smo(u)ko. Žinai, buvo toks Smokas ir Mažylis, berods? O raudonąjį tigrinį pavadink Ugnium arba Fojeriu. Na nėra namų ir ugnies be dūmų...Bus prasminga...
P.S. persiprašau, tik dabar pamačiau, kad ir Giedrutės 100 katinukas turi Smokučio (Smoko) vardelį...
QUOTE(Fonda @ 2007 01 08, 22:06)
Na mėlynajam duok Dūmo vardą arba Smo(u)ko. Žinai, buvo toks Smokas ir Mažylis, berods? O raudonąjį tigrinį pavadink Ugnium arba Fojeriu. Na nėra namų ir ugnies be dūmų...Bus prasminga...
Ir turėsi du labai gražiai sutinkančius katulius. Ir namuose bus šilta, kartais net karšta...
Bet niekada nenuobodu... 
P.S. persiprašau, tik dabar pamačiau, kad ir Giedrutės 100 katinukas turi Smokučio (Smoko) vardelį...
Kažkur ar skaičius buvau, ar šiaip girdėjau, bet jei neklystu buvo toks veikėjas Smokas Belju, ar kaip ten, tai va kai pamatėm tą dūmo spalvos, tik gimusį kačiuką, tai ir davėm smokučio vardą. Jam lipte prilipo. Dar prisiminiau kai turėjom kačiukų vadą, tai visus buvau pavadinus prieskonių vardais: cinamonėlis, vanilytė, buvo ir pipiras.
QUOTE(Giedrute100 @ 2007 01 08, 23:36)
Kažkur ar skaičius buvau, ar šiaip girdėjau, bet jei neklystu buvo toks veikėjas Smokas Belju, ar kaip ten, tai va kai pamatėm tą dūmo spalvos, tik gimusį kačiuką, tai ir davėm smokučio vardą. Jam lipte prilipo. Dar prisiminiau kai turėjom kačiukų vadą, tai visus buvau pavadinus prieskonių vardais: cinamonėlis, vanilytė, buvo ir pipiras.
Labai labai išradinga
Isrinkom varda. Pilnas Mauricijus. sutrumpintai Mauris