Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

QUOTE(Amobuffone @ 2007 03 21, 12:31)
Nes lenda į šiukšlių dėžę ir išverčia. O jei prie šiukšlių dėžės priėjimo negauna - tada laukia kol pasiruošim šiukšlių maišus išnešimui. O tada, ta pati išrūšiavimo procedūra  lotuliukas.gif
O tašė, nes dabar tapo tokia drimba kaip kokia gariūninė tašė. ateina ant lovos ir drimba kaip terba nežiūrėdama kur. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o šiaip manau dar ir kobra jai tiktų g.gif

nu kiek vardu ir tokia linksmuole ta jusu katyte lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 21, 13:33-->
QUOTE(Ievute smile.gif @ 2007 03 21, 13:33)
nu kiek vardu ir tokia linksmuole ta jusu katyte lotuliukas.gif

Jai tai tikrai labai smagu, bet mums kai reikia šiukšles rankiot linksmumas išgaruoja. Rankiojant ji labai įsižeidžia, kad jos tvarką griaunam ir tada būna mūšis, kas pirmas šiukšlę paims - ji ar aš. Jau kai pasivagia šiukšlę, tai ir neša paslėpt kur nors lotuliukas.gif O šiaip tai ji yra namų vagis lotuliukas.gif
Atsakyti
Saviske pavadinau Zaza smile.gif O bendradarbe savo sesers katina saukia briedziu lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai kate savo pagal filma "la bella mafia" pavadinau ten buvo tokia moteris grynai kaip kate vardas Maira
Atsakyti
mano kate Maira, drauge turi giliu pradiniu isitikinimu katina Patrika, o dabar jis pavirto kate Patrikele
Atsakyti
4u.gif Švepse biggrin.gif
Atsakyti
Musiskis jau turejo varda: Barsukelis.....galvojom ,kad pakeisim, ale kad labai jau tinka lotuliukas.gif taip ir liko Barsikas, Barsis
Atsakyti
turejau juodą katytę , tai buvo Laura ax.gif
O dabartinę bandem Ziuze, Zose vadint, bet vis saukdavom kit kit, tai ir liko Kyte ax.gif o pavardė tai Glušpetrė lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano vyras dar galvoja, kaip ja sauks bezdzione arba monce doh.gif doh.gif ziaurus cia variantas biggrin.gif
Atsakyti
O mūsų katytės mamos vardas -Nola smile.gif ir jis jai tinka - tokia juodai, elegantiškai, ilgo plauko katei biggrin.gif
Atsakyti
pas mane tai Aisha wub.gif man dar grazus butu Geisha bigsmile.gif
Atsakyti
O man pačiausias vardas katytei Alisa thumbup.gif
Atsakyti