Nepamirsk parasyti, kaip pavadinai savo katyte
Mano katinas vardu Simba (cia nuo to filmuko),pas mociute yra Braske ir Mikis..ir pries pusmeti turejom kaciuka tai buvom pavadine-Bubis,labai gerai kai ka nors zbitkina!tada gali rekti : Bubi!!!!!!!!!!!
mano tai Fyfa
Mano mazhosios rusu melynosios vardas Mazika- estishkai reiskia brashke
tiesiog sis zhodis man pasirode labai grazhus, o kai isigijom katyte jai ishkart prilipo. Dabar trumpinam ir vadinam ja musu mazhaja maze
mes turėjom Čarlį. o katytei duočiau Vyšnia arba Braškė.
QUOTE(kriziuke @ 2005 02 11, 13:09)
Mano katinas vardu Simba (cia nuo to filmuko),pas mociute yra Braske ir Mikis..ir pries pusmeti turejom kaciuka tai buvom pavadine-Bubis,labai gerai kai ka nors zbitkina!tada gali rekti : Bubi!!!!!!!!!!! 
Mano katino vardas irgi Simba - bet vaikai vardą pradėjo trumpint - Sim, taip kad katinas jau pradeda užmiršti savo oficialų vardą ir atsiliepia į Sim.
O mano kaimynes (Vokietijoj) kate vardu kaip lietuviskai ta vyriska morkyte is b raides.
Ji paprase isvaziuodama atostogu ja pagloboti, sako, pasauk ja vardu, ji labai megsta, ateina tuoj pasiglostyt.As jai pasakiau, kad nesauksiu, ir paaiskinau kodel.Manot, kad patikejo?
mano katytes vardas Gerkina. Pagal dokumentus toks. Ji pati gerai zinojo savo varda todel kito nedavem
Mano katytė vardu Fibi, o anytos katinas - Simba.