Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Lulu 4u.gif

Nepamirsk parasyti, kaip pavadinai savo katyte wink.gif

Atsakyti
Mano katinas vardu Simba (cia nuo to filmuko),pas mociute yra Braske ir Mikis..ir pries pusmeti turejom kaciuka tai buvom pavadine-Bubis,labai gerai kai ka nors zbitkina!tada gali rekti : Bubi!!!!!!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
mano tai Fyfa ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano mazhosios rusu melynosios vardas Mazika- estishkai reiskia brashke smile.gif tiesiog sis zhodis man pasirode labai grazhus, o kai isigijom katyte jai ishkart prilipo. Dabar trumpinam ir vadinam ja musu mazhaja maze biggrin.gif
Atsakyti
Miaukse smile.gif
Murke ax.gif
Atsakyti
mes turėjom Čarlį. o katytei duočiau Vyšnia arba Braškė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriziuke @ 2005 02 11, 13:09)
Mano katinas vardu Simba (cia nuo to filmuko),pas mociute yra Braske ir Mikis..ir pries pusmeti turejom kaciuka tai buvom pavadine-Bubis,labai gerai kai ka nors zbitkina!tada gali rekti  : Bubi!!!!!!!!!!! biggrin.gif

Mano katino vardas irgi Simba - bet vaikai vardą pradėjo trumpint - Sim, taip kad katinas jau pradeda užmiršti savo „oficialų” vardą ir atsiliepia į Sim. biggrin.gif
Atsakyti
Pucė, Šyla, Nicė, Šyza smile.gif (jei, aišku, dar nepavadinai)
Atsakyti
O mano kaimynes (Vokietijoj) kate vardu kaip lietuviskai ta vyriska morkyte is b raides. doh.gif Ji paprase isvaziuodama atostogu ja pagloboti, sako, pasauk ja vardu, ji labai megsta, ateina tuoj pasiglostyt.As jai pasakiau, kad nesauksiu, ir paaiskinau kodel.Manot, kad patikejo? biggrin.gif
Atsakyti
mano katytes vardas Gerkina. Pagal dokumentus toks. Ji pati gerai zinojo savo varda todel kito nedavem smile.gif
Atsakyti
turejau color point veisles katyte kurios vardas buvo aziza, bet cia pavadinau ne as mes jau ja pasiemem suaugusia ir tokiu vardu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano katytė vardu Fibi, o anytos katinas - Simba.
Atsakyti