Įkraunama...
Įkraunama...

Vardas katytei

Sveikos 4u.gif Mano kates vardas Shashke, drauges katinas rusu melynasis Torpeda-nes buvo pasiutes jaunystej biggrin.gif Pazystamu katuku vardai - Filosofas (sutrumpintai Fylia), Kivi, Digis, Tutis, Chiukchia, Ciapas, Zipis... wink.gif
Atsakyti
Mano katyte - Aisha(arab.- nekalta mergaite blush2.gif . Ji kastruota, tai labai tinka ir gerai saukiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano rusė Aleksandra ( Alex)
ir gauruota juodžkė Kleopatra (Kleo).
Dar galvoju labai neblogai rusiska kate pavadinti Jakaterina - tai trumpinys ir gausis Katia bigsmile.gif

Prie kitu zmoniu tai tik trumpiniais vadinu, nes pagalvos fool.gif fool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 26 spalio 2006 - 13:32
Maniškė LEDI thumbup.gif
Atsakyti
mano katinukas, siamas arba tajo, yra vardu Chilis wub.gif , nes charakteris, kaip chili pipiro. jis toks astrus astrus thumbup.gif lotuliukas.gif
drauge turi juoda su baltom deme, tai vardas yra Morka bigsmile.gif
siaip dar visai nieko vardas Kobra arba Anakonda (labai daug pasako zemaiciams ax.gif ), bet cia tiktu katei, kuri labai kanziojasi thumbup.gif
Atsakyti
Pirmaja kate vadino Maja (nuo bites MAjos atejo vardas lotuliukas.gif). Kita kate pavadinom Elzbieta III biggrin.gif Na aisku, cia oficialus vardas, o vadinam Lizka... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 28 spalio 2006 - 19:23
Mūsų katytė pavadinta meksikiečių dailininkės Fridos vardu ir labai jai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano kaciones vardas Bacila. Kai mes ja radom, ji labai ciaudejo, tai po ilgu svarstymu taip ir pavadinom. Nors siaip as ja ir Zubke ir Zose daznai vadinu, kazkaip Bacila spontaniskai pasaukti neiseina mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilva: 10 lapkričio 2006 - 15:58
Mano kate buvo vardu kica doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilva @ 2006 11 10, 18:00)
O mano kaciones vardas Bacila. Kai mes ja radom, ji labai ciaudejo, tai po ilgu svarstymu taip ir pavadinom. Nors siaip as ja ir Zubke ir Zose daznai vadinu, kazkaip Bacila spontaniskai pasaukti neiseina  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif super vardas as turiu irgi 2 grazuoles vienos vardas SIGA,kitos LAKSTUTE(maza kai buvo balsas buvo toks kai pauksciuko,vyras sakydavo ciulba kai est nori kai lakstingala biggrin.gif taip ir liko lakste,o vaikai vyresniai dave SIGA),pas mama palikom katina Minde vardu lotuliukas.gif
kai pasiskaiciau visu vardus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,pasirodo ne mes vieni duodam nekatiskus vardus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Essexgirls: 10 lapkričio 2006 - 16:09
O aš savo kašarytę pavadinau Prima bigsmile.gif biggrin.gif Nors vadinu isaip - ir mazge, ir mažyte, ir katyte, ir išdykėle ir ragana biggrin.gif Bet į varduką Prima reaguoja ax.gif
Atsakyti
Mūsų maža katė - Madame bigsmile.gif , tėvų - Puma, o senelių - Prūsas.
Atsakyti