Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pakelti plaukus nuo šaknų?

QUOTE(laumessluota88 @ 2015 02 23, 16:33)
As irgi pastebejau , kad ruses turi grazius plaukus.

user posted imagesitos ruses plaukai tokie grazususer posted image
Papildyta:
Gali but kad nerodo nuotraukos tai va user posted image labai grazus plaukai
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 23, 21:34)
user posted imagesitos ruses plaukai tokie grazususer posted image
Papildyta:
Gali but kad nerodo nuotraukos tai va user posted image labai grazus plaukai

Labai grazus plaukai. Idomu butu pamatyti kaip atrodo laisvai krentantis.
Atsakyti
user posted image Stai cia jos krentantys plaukai nu man tokie grazus ji sake naudoja Garnier Thick and Georgious ir daugiau nieko nedaro net aliejum netepa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 24, 15:41)
user posted image        Stai cia jos krentantys plaukai nu man tokie grazus ji sake naudoja Garnier Thick and Georgious ir daugiau nieko nedaro net aliejum netepa biggrin.gif

Man labiau tiesus patinka. bet plaukai tikrai grazus, ne jeigu nieko nenaudoja tik garnier tai tikriausiai genu deka tokius plaukus turi. nes garnier priemones nera geriausios.
Atsakyti
Nu gal bet kitose nuotraukose pvz sitoje user posted image jos plaukai net neatrodo tokie stori ,gal jie nera stori tik tokie atrodo smile.gif bet siaip labai noreciau tokiu plauku
Atsakyti
QUOTE(ahsfreak @ 2015 02 24, 16:07)
Nu gal bet kitose nuotraukose pvz sitoje  user posted image                  jos plaukai net neatrodo tokie stori ,gal jie nera stori tik tokie atrodo smile.gif bet siaip labai noreciau tokiu plauku

Plaukai labai grazus bet tikrai neatrodo stori.
Atsakyti
Naujas pirkinys, vertas demesio:

user posted image
Mano plaukai tankus, stori ir tiesus- jiems sis daiktas labai tiko. Efektas pakeltu nuo saknu plauku buvo matomas ne tik iskart po to, kai susisukavau su fenu, bet siek tiek ir kita diena smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2015 02 27, 16:02)
Naujas pirkinys, vertas demesio:

user posted image
Mano plaukai tankus, stori ir tiesus- jiems sis daiktas labai tiko. Efektas pakeltu nuo saknu plauku buvo matomas ne tik iskart po to, kai susisukavau su fenu, bet siek tiek ir kita diena smile.gif .

O kur pirkote? Įdomu kaip su plonais plaukais jis susidorotų?
Atsakyti
QUOTE(Semi Sweet @ 2015 02 27, 15:33)
O kur pirkote? Įdomu kaip su plonais plaukais jis susidorotų?

Pirkau Cascadoje, paskaitykit cia:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(micra @ 2015 02 27, 16:52)
Pirkau Cascadoje, paskaitykit cia:

user posted image

Ačiū 4u.gif rašo, kad tankiems, deja man netiks verysad.gif
Atsakyti
Ploniems plaukams pakelti nuo šaknų galiu rekomanduoti baltajį molį smile.gif Su juo išsiplovus, kažkodėl plaukai man labai "išsipūtė" ir šiaip gražiai atrodo, blizga smile.gif
Tik reikėtų neperlaikyti, vakar apie 40 min. palaikiau, tai plaukai kažkokie kieti dabar yra, bet ir tankesni atrodo, tai kaip ir nėra didelė problema biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 03 12, 11:26)
Ploniems plaukams pakelti nuo šaknų galiu rekomanduoti baltajį molį smile.gif Su juo išsiplovus, kažkodėl plaukai man labai "išsipūtė" ir šiaip gražiai atrodo, blizga smile.gif
Tik reikėtų neperlaikyti, vakar apie 40 min. palaikiau, tai plaukai kažkokie kieti dabar yra, bet ir tankesni atrodo, tai kaip ir nėra didelė problema biggrin.gif

o kaip ta moli naudoti reikia ir kur jo buna pirkti? ax.gif
Atsakyti