QUOTE(*mamyte* @ 2005 03 02, 01:07)
Gal kas galit patart , kaip atsisiust ar atnaujinti ''Norton Antivirus 2005 '' ar tai imanoma

?O tai vis praso "updeitinti".
O kodel gi Tu ne updeitini? As turiu Nortona nuo uzpernai, esu uzsistaciusi automatini update, kai tik kas naujo atsiranda, man esant internete automatiskai atsiuncia.Rugpiuty pratesiau abonementa vieniems metams , ir vel pastoviai updeitina, uz ka as piniga ir paklojau.Tu virusu vis nauju atsiranda, tai Symantec jiems papildoma apsauga suprogramuoja ir pasiuncia abonementams per interneta.O aplamai updeitinti ir abpnementa prasitestineti yra pigiau, negu nauja programa vis pirkti - jie sitaip nori savo klijientus laikyti.O kaip prasitesti - kliktelek pas Symantec, ten yra visos nuorodos.Gauni numeri, pervedi pinigus (as dariau per banka, nes internetu nepasitikiu- per daug sukciu jame narso) ir turi pratesima.Bet jei Tau siulo updeitinti, tai reiskia, kad dar nieko moketi nereikia.Man ptres pasibaigiant terminui kasdien primindavo, kada baigsis, ir siulydavo pratesti, as tada kliktelejau ant Yes, ir toliau viska dariau pagal nurodyma.