Sveikos,
man irgi jau 6men, t.y., beveik 24sav. Pirmus pakutenimus jauciu nuo 17sav, o jau normalius judesiukus pradejau jausti 19sav. Iki siol esu priaugusi 6kg, tikejausi, kad pavyks maziau, nes pati esu tokio normalaus sudejimo, ne lieknoji...

Prisiskaiciau istoriju, kaip nesciosios sukusta ir po gimdymo buna kudenos, tai galvojau, gal ir man taip atsitiks!...

bet aisku, cia tik pasvajojau ir praejo... Pilvukas jau mano nemazas, ir pradejo kazkaip staiga augti vos pries kelias savaites, iki tol atrodziau kaip gerai pavalgiusi!

Apetitas tikrai nemazas, nors pradzioj buvo blogiau, dabar jau galiu ji siek tiek valdyti... Tikrai stengiuosi nevalgyti saldumynu ir siaip riebaus maisto, bet kartais "sugriesiju"... Pilvo apimtis padidejo jau 15cm. Leliukas aktyvus jau, ir dabar kad spardosi, kad nes judu pati!... bet tokiom bangom uzeina... Kai tik vyras bando pajusti, kazkaip ir ramesnis pasidaro, tad tevelis vis dar niekaip nepajunta normaliu judesiu...

Siaip jauciuosi stebetinai gerai, tik mano koju venos issipletusios, tai nuolat nesioju kompresines kojines ir jauciu, kad tai progresuoja... Strenas kartais paskauda, ir pilvuka kartais tempia, bet cia tai baikos vienos!... Laukiu, kas bu po poros menesiu, nes pilvas auga tai kasdien!!! Tada bus galima dejuoti... Jokio dirzo nenesioju, bet gal sakau reikia?...Tik nezinau, koki ir kur pirkti... Tai kol kas dar palauksiu, kol pajusiu, kad labai reikia...

Stengiuosi pajudeti kasdiena... Turiu dideli gimnastikos kamuoli, tai ant jo pasokineju, suku ratus ir siaip rideneju ji visom kryptim su klubais, sako, kad labai gerai dubens ir isanges raumenims, taip pat ir kitu pratimu ant kilimelo padarau. Kai tik nebaisus oras, stengiuosi iseiti i lauka ir parke bent valandziuke pasivaikscioti. Is karto kitokia savijauta buna po mankstos ir pasivaiksciojimo, ir energijos atsiranda! Dar jokiu daiktu leliukui neperkam, nors man jau norisi, bet kazkaip vyras dar vis atsargiai i tai... tai ir as kazkaip nedristu, bet jau noretusi ka nors nupirkti...