Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(azen @ 2007 07 03, 23:16)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image

Man kokie visu makiazai grazus.. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
ir man labai grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 07 05, 17:39)
Mano nuometas stai toks. Sioje nuotraukoje jo gerai nesimato, taciau jo ilgis su lyg sleifo ilgiu.  wub.gif

va va, as irgi tokio noriu wub.gif wub.gif tik gal trumpesnio??? Negaliu apsisprest doh.gif , nes mano suknyte irgi su "uodega"
Atsakyti
Panos,kaip prisegti galima nuometa... jeigu nenori jokiu gelyciu ar kt pribumbasu... o palaidus garbanotus plaukus???
Nes man kirpeja sako,kad butinai reikia arba lankelio, arba segtukais segti,nes nuometas negraziai atrodys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 07 09, 10:11)
Panos,kaip prisegti galima nuometa... jeigu nenori jokiu gelyciu ar kt pribumbasu... o palaidus garbanotus plaukus???
Nes man kirpeja sako,kad butinai reikia arba lankelio, arba segtukais segti,nes nuometas negraziai atrodys g.gif

va va, man irgi tai labai svarbu, nenoriu as jokiu ten kuodu darytis, o prie palaidu plauku, kad man prisegtu g.gif
Atsakyti
kai as buvau sukneliu matuotis, tai man pridejo nuometa prie islygintu plauku ir fantastiskai atrode. thumbup.gif
dabar tie nuometai super kokybes ir tikrai labai tvirtai laikosi net ant istiesintu plauku
Atsakyti
vakar begau issiaiskinti... del tu nuometu...
TAi pas mane salone sake, gali prie nuometo prisiuti sukytes... tada lengvai i plaukus tas nuometas isidetu be jokiu tortu ant galvos ax.gif
Plius pas mane garbanoti labai plaukai... tai bus uz ko laikytis tam nuometui lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2007 07 05, 15:39)
Mano nuometas stai toks. Sioje nuotraukoje jo gerai nesimato, taciau jo ilgis su lyg sleifo ilgiu.  wub.gif

Labai grazu... mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
SUPER, banycios plauti turbut po vestuviu nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2007 07 19, 12:30)

unsure.gif kam ta ironija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2007 07 19, 09:30)

lotuliukas.gif Tikrai, kad nereikejo baznycios plauti, nes buvo nutiestas svarutelis raudonas kilimas. mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aterol: 19 liepos 2007 - 12:16