as tai nusipirkau du-viena ilga-dvisluoksni siuvineta oficialiai daliai, o kitat iki juosmens vienasluoksni per pobuvi, jei tik isvis nepraeis noras man to antrojo nebesideti
ilga pirkau is vienos forumietes, mokejau 30 lt, o kita per skelbiu.lt susiradau dvi mergaites, kurios is Rusijos siuncia juos ir dar siunciasi sukneles ir po to pardavineja net nuomos salonuose. uz ta trumpa- 38 lt Papildyta: siaip kiek klausiau salonuose tai pardavime pas juos nuo 150 lt
ilga pirkau is vienos forumietes, mokejau 30 lt, o kita per skelbiu.lt susiradau dvi mergaites, kurios is Rusijos siuncia juos ir dar siunciasi sukneles ir po to pardavineja net nuomos salonuose. uz ta trumpa- 38 lt Papildyta:
siaip kiek klausiau salonuose tai pardavime pas juos nuo 150 lt
Sveikutes, beskaitinėjant pas jus, prisiminiau savąją šventę.. aš segiausi ilgą nuometą, kurį po bažnyčios nusiėmiau... bet tuo metu kai jį segėjau, tai jaučiaus įpatingai, kaip kokia karalienė, o ir svečiai labai gyrė ir sakė, kad labai gražu buvo idedu jums parodyti kaip jis atrodė pas mane..
man irgi nelabai patinka, kai paprasti nuometo krasteliai. Mano nuometas buvo dvisluoksnis, taciau neilgas (bijojau kad neatlaikys prisegimai, ir siaip rinkausi patogesni ir praktiskesni). Man jis buvo pats graziausiais