Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

QUOTE(eglieska @ 2008 12 05, 19:45)
as tai nusipirkau du-viena ilga-dvisluoksni siuvineta oficialiai daliai, o kitat iki juosmens vienasluoksni per pobuvi, jei tik isvis nepraeis noras man to antrojo nebesideti lotuliukas.gif

O kur pirkai? ax.gif Ir kokios kainos pardavime? g.gif
Atsakyti
ilga pirkau is vienos forumietes, mokejau 30 lt, o kita per skelbiu.lt susiradau dvi mergaites, kurios is Rusijos siuncia juos ir dar siunciasi sukneles ir po to pardavineja net nuomos salonuose. uz ta trumpa- 38 lt thumbup.gif
Papildyta:
siaip kiek klausiau salonuose tai pardavime pas juos nuo 150 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 06, 20:05)
ilga pirkau is vienos forumietes, mokejau 30 lt, o kita per skelbiu.lt susiradau dvi mergaites, kurios is Rusijos siuncia juos ir dar siunciasi sukneles ir po to pardavineja net nuomos salonuose. uz ta trumpa- 38 lt thumbup.gif
Papildyta:
siaip kiek klausiau salonuose tai pardavime pas juos nuo 150 lt ax.gif

Tai labai gera kaina gavai! g.gif thumbup.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif del to ir sumasciau, kad reikia abu nusipirkti thumbup.gif
Atsakyti
eglieska, o nuometu krastai kokie, ar apsiuti, ar kaip kitaip apdirbti?
Atsakyti
man asmeniskai negrazu kai nuometu krastai buna apsiuti tokia plona juostele, oi kaip man negrazu schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes,
beskaitinėjant pas jus, prisiminiau savąją šventę.. aš segiausi ilgą nuometą, kurį po bažnyčios nusiėmiau... bet tuo metu kai jį segėjau, tai jaučiaus įpatingai, kaip kokia karalienė, o ir svečiai labai gyrė ir sakė, kad labai gražu buvo wub.gif idedu jums parodyti kaip jis atrodė pas mane..
user posted image
Atsakyti
Me To You

Nuostabus wub.gif Jeigu ne paslaptis - kur gavote? as irgi tokio noreciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2008 12 16, 12:58)
Me To You
Nuostabus  wub.gif  Jeigu ne paslaptis - kur gavote? as irgi tokio noreciau  ax.gif

Ačiū.. blush2.gif
man jį nemokamai prie suknelės davė, jis iš La Sposa kolekcijos.. čia Šiauliuose vienam salone blush2.gif
Atsakyti
man irgi nelabai patinka, kai paprasti nuometo krasteliai. Mano nuometas buvo dvisluoksnis, taciau neilgas (bijojau kad neatlaikys prisegimai, ir siaip rinkausi patogesni ir praktiskesni). Man jis buvo pats graziausiais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeni @ 2008 12 11, 11:13)
eglieska, o nuometu krastai kokie, ar apsiuti, ar kaip kitaip apdirbti?

apsiuti matine atalasine juostele ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 12 16, 19:39)
apsiuti matine atalasine juostele ax.gif

O man tokie visai nieko! rolleyes.gif
Atsakyti