Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

cia dar kazka panasaus radau kam idomu veliumas prie graikisko tipo sukneliu (gal nelabai lengvute suknele, bet modelis panasus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 05 vasario 2010 - 18:46
as rinkausi ilga nuometa, kuris zeme velkas.truputi teko pavargti, kad einant neuzliptu niekas, bet as toki pasirinkau del to, kad jis nuotraukose labai graziai ir efektingai atrode smile.gif savaji pirkau ebay svetainej, buvo visiskai naujas ir tekainavo apie 20-25 svarus su atsiuntimu smile.gif
Atsakyti
Aš tai žinokit vistik pasiliksiu prie nuomonės, kad prie graikiško stiliaus suknelės be nuometo gražiau. Štai turiu išsisaugojus kažkurios forumietės foto(kuri atpažinsit save - nesupykit, o pasidžiaukit, kad jūs man kaip pavyzdys ax.gif ).
Tai man pats graikiškiausias variantas, tokia atėnų stiliaus mergaitė.
thumbup.gif

O jergau, žiūriu ir mane ištiko tas pats likimas, kaip daugelį pirmą kartą keliančas foto, nemooooku doh.gif Ką darau kaži blogai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notte: 07 vasario 2010 - 18:15
QUOTE(Notte @ 2010 02 07, 18:13)
O jergau, žiūriu ir mane ištiko tas pats likimas, kaip daugelį pirmą kartą keliančas foto, nemooooku  doh.gif  Ką darau kaži blogai  g.gif

Jūs turite per mažai žinučių, reikia turėti 100 norint įkelti foto. mirksiukas.gif
Eikit į www.tinypic.com įkelkite ten foto ir nukopijuokit antrą nuodorą, paspaudę atsakyti ją įkelkite čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nuometas gražu, bet kažin, ar pati jo norėčiau. Turbūt nepatogu su juo.
Atsakyti
http://farm4.static...._1baa46fa4e.jpg

http://media.photobu...oVestuves94.jpg

http://s54.radikal.r...f4a7160a60t.jpg

mano skonio wub.gif
Atsakyti
Ši s gražus. Nėra kelių sluoksnių ir prie šviesių plaukų gražiai atrodo. Likę du, ne.
user posted image
Atsakyti
Sveiki man reikia kuo pigesnio nuometo mergvakariui biggrin.gif siulykit ivairius variantus i az arba i emaila : anastasija.spiridonova@gmail.com

Vilnius
Atsakyti
QUOTE(Dieter @ 2010 02 07, 20:29)
Jūs turite per mažai žinučių, reikia turėti 100 norint įkelti foto. mirksiukas.gif
Eikit į www.tinypic.com įkelkite ten foto ir nukopijuokit antrą nuodorą, paspaudę atsakyti ją įkelkite čia mirksiukas.gif

Yes, atradau, kad pardavinėjama ta graikiško stiliaus suknelė, kurią norėjau dėti pagrisdama savo nuomonę, kad prie graikiško stiliaus suknios gražiau be nuometo.

Voila:
žavi daili graikiška
Atsakyti
user posted image

gal kuriai pravers kaip vadinami skirtingi nuometai
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Norejau pasidometi, gal turite kas parduoti ilga ivory spalvos nuometa? Noreciau isigyti...
Papildyta:
O jeigu neturite, gal zinote kur nelabai brangiai galima isigyti? Noreciau ji tureti sau, o ne nuomoti. Is vestuviniu sukneliu salonu pirkti brangoka
4u.gif
Atsakyti
pas siuvėjas pasiteiraukite, o šiaip jeigu reikalingas nuometas paprastesnis, be nėrinių, tai manau galima ir pačiai pasisiūti...
nusiperki reikiamo atspalvio ir ilgio tiulo, na o po to jau fantazija 4u.gif
jei ne, tai manau siuvėja tikrai pagelbėtų...
Atsakyti