Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

Sveikos turiu toki klausimeli smile.gif kaip manote ar dera nestukei detis nuometa? per vestuves bus 5men tai pilvukas jau matysis bet nebus labai didziulis, ar neatrodysiu kvailai? kai rinkaus suknele dar nesilaukiau ir norejau detis nuometa, o dabar abejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 22, 23:45)
Sveikos turiu toki klausimeli  smile.gif kaip manote ar dera nestukei detis nuometa? per vestuves bus 5men tai pilvukas jau matysis bet nebus labai didziulis, ar neatrodysiu kvailai? kai rinkaus suknele dar nesilaukiau ir norejau detis nuometa, o dabar abejoju  g.gif

mano manymu, nuometa tikrai galit segtis, tik nesumastykit dar prisegti rutu vainikelio hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 06 24, 20:01)
mano manymu, nuometa tikrai galit segtis, tik nesumastykit dar prisegti rutu vainikelio hihihi.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na aš kadangi suknelių temoje jau išsiplėtojau apie nuometą,tai čia jau nebėra ką diskutuoti ax.gif
Tik papletkavosiu tiek,kad aš iš pradžių planavau be nuometo tekėti. Maniau,suknelė gan puošni..užteks ir gėlės plaukuose flirt.gif
Bet paskui svajojau,svajojau...žiūrėjau į gražias foto su vėjyje romantiškai besiplaikstančiais veliumais....ir supratau,kad aš jo noriu ir viskas.Noriu romantiškai pasiplaikstyti assa.gif

Aišku,iki vestuvių norai gali darkart pasikeisti hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nuotaka 1981: 25 birželio 2010 - 19:25
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 21:22)
Na aš kadangi suknelių temoje jau išsiplėtojau apie nuometą,tai čia jau nebėra ką diskutuoti  ax.gif
Tik papletkavosiu tiek,kad aš iš pradžių planavau be nuometo tekėti. Maniau,suknelė gan puošni..užteks ir gėlės plaukuose  flirt.gif
Bet paskui svajojau,svajojau...žiūrėjau į gražias foto su vėjyje romantiškai besiplaikstančiais veliumais....ir supratau,kad aš jo noriu ir viskas.Noriu romantiškai pasiplaikstyti  assa.gif

Aišku,iki vestuvių norai gali darkart pasikeisti  hihihi.gif

man lygiai taip pat buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 25, 20:22)
Na aš kadangi suknelių temoje jau išsiplėtojau apie nuometą,tai čia jau nebėra ką diskutuoti  ax.gif
Tik papletkavosiu tiek,kad aš iš pradžių planavau be nuometo tekėti. Maniau,suknelė gan puošni..užteks ir gėlės plaukuose  flirt.gif
Bet paskui svajojau,svajojau...žiūrėjau į gražias foto su vėjyje romantiškai besiplaikstančiais veliumais....ir supratau,kad aš jo noriu ir viskas.Noriu romantiškai pasiplaikstyti  assa.gif

Aišku,iki vestuvių norai gali darkart pasikeisti  hihihi.gif

drinks_cheers.gif Visko gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos. O kaip manote, koks nuometas tiktų prie tokios vestuvinės suknelės?
Ar gal visai be nuometo? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 27, 16:24)
Sveikos. O kaip manote, koks nuometas tiktų prie tokios  vestuvinės suknelės?
user posted image

As matau ir su nuometu ir be jo. Ir jei su nuometu, tai ilgu. Siaip suknute labai grazi, tai jis ir nebutinas, bet cia tik mano nuomone wink.gif
Atsakyti
Aš jei jau nuometą, tai įsivaizduoju tik ilgą iki pat žemės. Tik dar iškyla klausimas: jį daryti vieno sluoksio, ar dviejų - apatinis ilgasis, o viršutinis trumpesnis, iki juosmens? Gal vieno sluoksnio per kūdai atrodys?
Atsakyti
QUOTE(kaubojey @ 2010 06 27, 17:24)
Sveikos. O kaip manote, koks nuometas tiktų prie tokios  vestuvinės suknelės?
user posted image

Mano akimis tai prie šitos suknelės tiktų ilgas nuometas. Bet be sluoksnių gal.. g.gif
Bet ir vien tik su gėlyte plaukuose atrodytų puikiai.
O šiaip tai sunku pasakyti nemačius kaip pati nuotaka atrodo. Juk ir ūgis,ir sudėjimas gali vaizdą keisti.
Atsakyti
tik nesumastykit dar prisegti rutu vainikelio hihihi.gif
[/quote]

siandien kaip tik matem bajeri. Jaunoji su pilvuku koks 5-6 menuo ir rutu vainikelis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kuckudukas @ 2010 06 22, 22:45)
Sveikos turiu toki klausimeli  smile.gif kaip manote ar dera nestukei detis nuometa? per vestuves bus 5men tai pilvukas jau matysis bet nebus labai didziulis, ar neatrodysiu kvailai? kai rinkaus suknele dar nesilaukiau ir norejau detis nuometa, o dabar abejoju  g.gif

kodel abejoji? drasiai smile.gif
Atsakyti
Turiu klausima tekesiu antra karta, vyro sesuo saukia, kad negaliu detis nuometo, nes antra santuoka. Bet kai tekejau pirma karta buvo paprasta kukli ceremonija darbo diena be jokiu baltu sukneliu ir t.t. O si karta bus tikra svente, devesiu suknele, bet vis kankina abejone ar deveti nuometa?! g.gif
Atsakyti