Įkraunama...
Įkraunama...

Nuometas

lotuliukas.gif user posted image
user posted image
user posted image doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 05 05, 10:37)
mergaites as norejau paklausti,kazi ar tiktu prie gipiurine suknutes lygus nuometas ar nesipjaus.nes jei abu is gipiuro tai kazkaip berysio g.gif

mano suknele gipiurine, o nuometa siandien atsiimsiu is pasto, lygu, tik su neriniu krastu, tai paziuresiu kaip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 04 27, 15:17)
man atrodo kad mane nuometas labai storina, tokia ale barbe jauciuosi....
nezinau net ka daryti  verysad.gif

Pabandyk plonytį, vieno sluoksnio.

Man pačiai netinka kelių sluoksnių, noriu tik vieno, lengvučio. tik kur tokį rasti, iki šiol kiek matavausi prie suknelių, nei vienas man iki galo nepatiko g.gif
Papildyta:
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 27, 15:58)

Čia kažkokį grybą man primena hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 05 05, 12:30)

ta paskutinė nuotrauka yra Danijos princesės. Eilinei merginai netiktų, turbūt dėl to ir juokiesi? smile.gif Nuometas buvo berods 6 metrų ilgio..Man tai ji labai gražiai atrodė rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 06 gegužės 2007 - 13:09
QUOTE(Cica:) @ 2007 05 06, 12:59)
ta paskutinė nuotrauka yra Danijos princesės. Eilinei merginai netiktų, turbūt dėl to ir juokiesi? smile.gif Nuometas buvo berods 6 metrų ilgio..Man tai ji labai gražiai atrodė rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man ji irgi super atrode, isvis ju vestuves kaip pasakoj buvo (maciau per tv),labai grazi pora
Atsakyti
truputi ne i tema bet wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 05, 12:53)
mano suknele gipiurine, o nuometa siandien atsiimsiu is pasto, lygu, tik su neriniu krastu, tai paziuresiu kaip atrodo  rolleyes.gif

o kur uzsisakinejai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 05 07, 12:29)
o kur uzsisakinejai g.gif

is vieno norvegisko puslapio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 07, 19:54)
is vieno norvegisko puslapio  ax.gif

Kaip tavo nuometas? grazus, patenkinta?

O tu Lt neradai patinkancio? Mano suknele is Elesnos as noriu ilgo nuometo, tai sake bus..bet tie nuometai..nu kazkokie standus...esu grazesniu maciusi.. Tai ir manau paieskoti gal nusipirkti atskirai..bet vel mokek doh.gif As batus atsisiunciau, nes paprastose parduotuvese nieko tinkancio, o salonuose kainos ziaurios. Tai patenkinta likau, is Pink pirkau.

Parasyk.Idomu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta A @ 2007 05 07, 21:09)
Kaip tavo nuometas? grazus, patenkinta?

O tu Lt neradai patinkancio? Mano suknele is Elesnos as noriu ilgo nuometo, tai sake bus..bet tie nuometai..nu kazkokie standus...esu grazesniu maciusi.. Tai ir manau paieskoti gal nusipirkti atskirai..bet vel mokek doh.gif  As batus atsisiunciau, nes paprastose parduotuvese nieko tinkancio, o salonuose kainos ziaurios. Tai patenkinta likau, is Pink pirkau.

Parasyk.Idomu 4u.gif

As norejau siek tiek neriniuoto neilgo, iki alkuniu mazdaug, Lt tai tik Madonoj ziurejau, tiksliau klausiau, tai sake atves tokiu neriniuotu po menesio (klausiau balandi), o Elesnoj kai buvau uzejus, daug zmoniu buvo, tai nelaukiau, o sakai nelabai ten? O uzssakiau is ariela.no, ten gali pasirinkt spalva, ilgi, papuosima, tik kazkodel iseme ta varianta su neriniu, kuri as uzsisakiau g.gif Na nepasakysiu kad kazkoks super tas nuometas, paprastas, graziai krenta, tik as dabar blaskausi ar man jo isvis reikia, nes noriu gyvu geliu i plaukus , tai gal jau per daug bus...Istikruju tai isivaizdavau didesni ji, bet cia jau mano zioplumas, ka uzsakiau ta ir gavau. Ir gana brangiai gaunasi, bet jei Lt pirkti is salono tai irgi...gal kartais zinai kokios nuometu kainos?
O batelius tai lyg ir sutariau siutis Lt, nes cia tai jei grazus tai ir kaina grazi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Joa @ 2007 05 06, 16:52)
truputi ne i tema bet  wub.gif  wub.gif

čia suknelė visu ūgiu rolleyes.gif

user posted image

Nuometas iš šono:
user posted image

user posted image

Iš nugaros:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cica:): 08 gegužės 2007 - 13:51
QUOTE(Joa @ 2007 05 07, 21:56)
As norejau siek tiek neriniuoto neilgo, iki alkuniu mazdaug, Lt tai tik Madonoj ziurejau, tiksliau klausiau, tai sake atves tokiu neriniuotu po menesio (klausiau balandi), o Elesnoj kai buvau uzejus, daug zmoniu buvo, tai nelaukiau, o sakai nelabai ten? O uzssakiau is ariela.no, ten gali pasirinkt spalva, ilgi, papuosima, tik kazkodel iseme ta varianta su neriniu, kuri as uzsisakiau  g.gif Na nepasakysiu kad kazkoks super tas nuometas, paprastas, graziai krenta, tik as dabar blaskausi ar man jo isvis reikia, nes noriu gyvu geliu i plaukus , tai gal jau per daug bus...Istikruju tai isivaizdavau didesni ji, bet cia jau mano zioplumas, ka uzsakiau ta ir gavau. Ir gana brangiai gaunasi, bet jei Lt pirkti is salono tai irgi...gal kartais zinai kokios nuometu kainos?
O batelius tai lyg ir sutariau siutis Lt, nes cia tai jei grazus tai ir kaina grazi  unsure.gif

Kokios nuometu kainos tai zinok nezinau, nes Elesnoje tai iskaiciuota i suknele...nu normalus tie nuometai, bet kadangi ilgo neturejo tai vaizdo nesusidariau, tik pagalvojau, kad kai matavausi cia(Osle) tai toks plonesnis minkstesnis buvo graziau krito, kainavo gal apie 400lt. Galeciau padeveta pirkti apie 200lt, bet ieskok vel, pinigus leisk kai man duoda nemokamai prie sukneles ..oi nezinau nezinau... Norvegijoje labai populiarus ilgi nuometai, po to kai viena princese istekejo su tokiu tai dabar cia visos taip pat tekam lotuliukas.gif
Atsakyti