Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(zirzekle @ 2007 04 13, 21:04)
Sveikos, na daug graziu jus cia prikele suluosenu. musu vestuves rugpjucio 4 diena. turiu tokia svajone - noriu per vestuves buti su ilgais plaukais, ir angeliskom garbanom. dabar mano plaukai vos truputi po peciais ir iskarpyti, nemanau, kad per likusi laika jie uzaugs kazkaip nerealiai. galvoju apie prisiauginima, bet...brangus malonumas, o ir neaisku kokios bus paskui pasekmes. o gal kas zinot, ar galima chemini ant priaugintu plauku detis? aciu.

galima prisiauginti garbanotus plauku. bet prisiauginimo nikam nelinkeciau...nes savu plauku kaip ir nebeturesi.. mano plaukai taip pat jau neuzaugs sventei, bet geriau kokia superine sukuosena susigalvoti negu plauku po to nebetureti doh.gif
Papildyta:
kaip galvojat ar graziai atrodo veliumas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 20, 21:58)
galima prisiauginti garbanotus plauku. bet prisiauginimo nikam nelinkeciau...nes savu plauku kaip ir nebeturesi.. mano plaukai taip pat jau neuzaugs sventei, bet geriau kokia superine sukuosena susigalvoti negu plauku po to nebetureti doh.gif
Papildyta:

as uz tai, kad jaunoji turi buti su veliumu, bent jau per oficialia dali mirksiukas.gif
Atsakyti
man tai veliumas labai grazu, bet velgi ne visom suknelem jis tinka. kartais jau per daug apkrauta atrodo
Atsakyti
Sveikos mergickos, gal turit kuri issisaugojus graikisko-romenisko stiliaus sukuosenu??? Buciau dekinga.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 04 21, 01:31)
Sveikos mergickos, gal turit kuri issisaugojus graikisko-romenisko stiliaus sukuosenu??? Buciau dekinga.. blush2.gif

o tai kaip cia jos atrodo? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pfaifer @ 2007 04 20, 21:58)
Papildyta:

aciu uz nuomone. jo, as ir galvoju, kad paskui kencia plaukai po priauginimo. bet vistiek noriu g.gif kazkokia sukuosena reikia grazia galvoti, bet su palaidais plaukais. o veliumo tai as manau nesidesiu. siandien issirinkau jau suknele ir prie jos visai man nesiziuri veliumas. galvoju gelytes i galva kokias nors segtis.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 21, 17:08)
o tai kaip cia jos atrodo?  blush2.gif  ax.gif

mazdaug tokio stiliaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 21 balandžio 2007 - 16:00
Sweikos merginos, as jau po westuviu tai galiu patirtimi pasidalinti. As irgi laaabai norejau ilgu plauku, nors mani tik iki peciu, ar bent sruogu. Galvojau gal prisiauginus ir t.t. bet kirpeja pasiule idealia iseiti - man prisege naturaliu plauku sruogas tokios pat spalvoos ir mano sukuosena atrode taip naturaliai, ir man labai ispudingai kaip is ilgiausiu plauku! As nelabai moku nuotrauku ikelti, bet mano sukuosena galima paziureti westuviniuose fotoalbumuose, esu ikelusi nuoroda. Beje, cia labai idomu bus garbanems, nes mes nevisada zinom ka su savo kupetele daryti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kimixnora @ 2007 04 21, 19:36)
Sweikos merginos, as jau po westuviu tai galiu patirtimi pasidalinti. As irgi laaabai norejau ilgu plauku, nors mani tik iki peciu, ar bent sruogu. Galvojau gal prisiauginus ir t.t. bet kirpeja pasiule idealia iseiti - man prisege naturaliu plauku sruogas tokios pat spalvoos ir mano sukuosena atrode taip naturaliai, ir man labai ispudingai kaip is ilgiausiu plauku! As nelabai moku nuotrauku ikelti, bet mano sukuosena galima paziureti westuviniuose fotoalbumuose, esu ikelusi nuoroda. Beje, cia labai idomu bus garbanems, nes mes nevisada zinom ka su savo kupetele daryti smile.gif

prasau padaryk nuoroda kur tavo sukuosena ikelta. labai noriu ilgu plauku per vestuves. si tema labai aktuali. aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas zirzekle, as dar nelabai galiu nuotrauku ikelti tai dedu viso katalogo nuoroda, pasiziuresi: http://public.fotki.com/kimixnora/ katalogo westuves slaptazodis zemaiciai. Parasyk, jei kas domins wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kimixnora @ 2007 04 22, 12:09)
Labas zirzekle, as dar nelabai galiu nuotrauku ikelti tai dedu viso katalogo nuoroda, pasiziuresi: http://public.fotki.com/kimixnora/ katalogo westuves slaptazodis zemaiciai. Parasyk, jei kas domins wink.gif

Labai graži šukuosena ir viskas labai suderinta, super thumbup.gif ir jaunoji labai graži thumbup.gif
Atsakyti
kimixnora
O kur dareisi suokuosena bei makiaza?
Atsakyti