Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(kimixnora @ 2007 04 22, 12:09)
Labas zirzekle, as dar nelabai galiu nuotrauku ikelti tai dedu viso katalogo nuoroda, pasiziuresi: http://public.fotki.com/kimixnora/ katalogo westuves slaptazodis zemaiciai. Parasyk, jei kas domins wink.gif

aciu, grazios nuotraukytes ir sukuosena labai idomi. nezinant tikrai nepasakyciau, kad kazkur prisegtos sruogos plauku. super drinks_cheers.gif butinai pasitarsiu su kirpeja, gal ji ir kazka sugalvos. na kiek visko suzinau siame forume. super thumbup.gif paciai nesautu tokios minty blush2.gif
Atsakyti
grazios sukuosenos
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
tom, kurios darys kuodus
Atsakyti
gal yra zinanciu, kiek kainuoja plauku sruogas kad prisektu (nepriaugintu smile.gif )
tikiuos nekvailai klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raskke @ 2007 04 24, 16:04)
gal yra zinanciu, kiek kainuoja plauku sruogas kad prisektu (nepriaugintu smile.gif )
tikiuos nekvailai klausiu 4u.gif

tai jei tu jas turi jau, tai kirpeja tau ir prisegs besukuodama tave.
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 04 24, 18:36)
tai jei tu jas turi jau, tai kirpeja tau ir prisegs besukuodama tave.

biggrin.gif o jeigu as ju neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 13:16)

Labai grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 04 24, 13:16)

Sita sukuosena,man pati paciausia,tik labai idomu,kaip ji atrodo is priekio.
welkom1 gal zinai kur butu galima pamatyt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Julija_Idig @ 2007 04 25, 09:07)
Sita sukuosena,man pati paciausia,tik labai idomu,kaip ji atrodo is priekio.
welkom1 gal zinai kur butu galima pamatyt?  4u.gif

o man tai ji kaip tik nefaina... tos smulkio gelytes kazkaip keistai atrodo... o ir tie neriniai plaukuose schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 25 balandžio 2007 - 10:08
QUOTE(juratata @ 2007 04 25, 11:07)
o man tai ji kaip tik nefaina... tos smulkio gelytes kazkaip keistai atrodo... o ir tie neriniai plaukuose schmoll.gif

drinks_cheers.gif man ir tokios gelytes plaukuose bei puokstese nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2007 04 25, 12:07)

ax.gif Ir nereikia,kad jums patiktu blush2.gif As cia apie save galvoju tongue.gif Sau taikausi sita sukuosena ir niekam kitam nesiulau 4u.gif Tad vistiek is priekio butu labai idomu pamatyt. thumbup.gif
Atsakyti