Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

4u.gif
Papildyta:
ax.gif
Atsakyti
Sakykit, paneles, o darant badomasias sukuosenas reikia moketi kirpejai kaip uz normalia sukuoena? g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
bandomasias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriukas77 @ 2007 06 02, 18:58)
Sakykit, paneles, o darant badomasias sukuosenas reikia moketi kirpejai kaip uz normalia sukuoena? g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
bandomasias blush2.gif

Kai as dariausi vestuvine bandomaja sukuosena, sumokejau 130 litu, vestuvine man kainos 180 litu, nes nenaudoja super geru priemoniu, nekloijuoja aksesuaru nu ir taip toliau. Tarkis su kirpeja.
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 06 02, 17:54)
4u.gif
Papildyta:
ax.gif

antroji grazi, tik be tu plunksnu smile.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 06 02, 16:34)
visai nieko tuos sruogeles ax.gif
user posted image
user posted image

pas Paris tikrai graziai atrodo wub.gif bet kokio ilgumo turi buti plaukai, kad juos taip subangavus, jie butu tokie ilgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 02, 20:20)
pas Paris tikrai graziai atrodo wub.gif bet kokio ilgumo turi buti plaukai, kad juos taip subangavus, jie butu tokie ilgi g.gif

Belekokio ilgio priaugina dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 06 02, 16:34)
visai nieko tuos sruogeles ax.gif
user posted image

g.gif ar cia tik ne tavo, lucja,vestuvine sukuosena? blush2.gif blush2.gif blush2.gif mirksiukas.gif Nors g.gif gal ir ne,bet labai panasi i tavaja blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 02 birželio 2007 - 20:27
QUOTE(Viktorijavz @ 2007 06 02, 21:24)
Belekokio ilgio priaugina dabar  biggrin.gif

zinau zinau kad priaugina lotuliukas.gif tai turbut iki uzpakalio reiktu plauku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 02, 21:20)

pas mane tokio ilgumo plaukai jau sugarbanojus blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 02, 22:33)
pas mane tokio ilgumo plaukai jau sugarbanojus  blush2.gif  ax.gif

pasirodyk ka bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 02, 22:33)
pas mane tokio ilgumo plaukai jau sugarbanojus  blush2.gif  ax.gif

oho 4u.gif nu turetu atrodyti super wub.gif , o mano daauga iki tam tikro ilgio ir fsio ne centimetru ilgesni neauga.. schmoll.gif , o taip noretusi, kad paaugtu..
Atsakyti