Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinės šukuosenos 5

QUOTE(lucja @ 2007 06 02, 16:34)
visai nieko tuos sruogeles ax.gif
user posted image

Man tai šit ašukuosena thumbup.gif Sau tokios visai norėčiau wub.gif Tik tada reiktų ir plaukus prisiauginti arba šinjoną dėti, ir savo veliumo nebegalėčiau dėtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 02, 22:53)
pasirodyk ka bigsmile.gif

tai kad neturiu nuotraukytes, visos namie like. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 06 02, 21:25)
g.gif ar cia tik ne tavo, lucja,vestuvine sukuosena? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  mirksiukas.gif Nors g.gif gal ir ne,bet labai panasi i tavaja blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

schmoll.gif ne mano, bet visai noreciau
Atsakyti
QUOTE(Europiete @ 2007 05 06, 02:45)
Man tai sios nuotakos sukuosenos labai grazios...  bigsmile.gif

wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
o kaip va tokia grazuole ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 06 04, 11:44)
o kaip va tokia grazuole ax.gif
user posted image
user posted image

Plaukuciai labai graziai sutvarkyti,bet gal rozytes siek tiek per dideles mano manymu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rosvile @ 2007 06 04, 11:09)
Plaukuciai labai graziai sutvarkyti,bet gal rozytes siek tiek per dideles mano manymu rolleyes.gif

Na man irgi rozes nelabai schmoll.gif ar je ten per daug..bet kazkas tai ne to..
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 04, 11:25)
Na man irgi rozes nelabai schmoll.gif  ar je ten per daug..bet kazkas tai ne to..

tos rozes iki vakaro tikrai neistems schmoll.gif vakare atrodys baisiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 06 04, 11:29)
tos rozes iki vakaro tikrai neistems schmoll.gif vakare atrodys baisiai lotuliukas.gif

o tai kokias geles butu galima segtis i plaukus, kad jos atlaikytu visa diena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliuke21 @ 2007 06 04, 11:25)
Na man irgi rozes nelabai schmoll.gif  ar je ten per daug..bet kazkas tai ne to..

NA GARBANOS TAI GRAZIOS BET ROZES lotuliukas.gif NORIU KAZKOKIOS PANASIOS SUKUOSENOS:GARBANU IR KAD 1 SONAS BUTU KAZKAIP GRAZIAI SUSEGTAS IR VIENA GELYTE TEN GYVA KOKIA NORS. IESKAU KOL KAS, BET NERA doh.gif NDU DAR....
Atsakyti
Man tai Avril labai grazei atrode wub.gif
user posted image
Atsakyti