Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

QUOTE(Zziviliukas @ 2007 08 14, 11:42)
o kaip man aktualus sis salonas smile.gif gal gali atsisuti fotkes ir parasyti kainas ir pan. Man arciausiai namu, todel ir masciau kad nesiblaskyti po kitus salonus, o ten uzsakineti.bet visiskai ju nezinau.jei ka mano el.pastas zivilyte@hotmail.com aciu

mes uzsisakem Antakalnio Florisimoj visas gelytes savo vestuvems, kurios jau si sestadieni blink.gif blink.gif
labai tikiuosi, kad padarys taip, kaip as noriu, veliau galesiu ikelti nuotraukas, pasirodyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 08 15, 19:41)
mes uzsisakem Antakalnio Florisimoj visas gelytes savo vestuvems, kurios jau si sestadieni blink.gif  blink.gif
labai tikiuosi, kad padarys taip, kaip as noriu, veliau galesiu ikelti nuotraukas, pasirodyti  4u.gif

oi labai lauksiu.beje kiek ir ko uzsisaket ir kokia kaina pas juos? aciu
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 08 16, 08:56)
oi labai lauksiu.beje kiek ir ko uzsisaket ir kokia kaina pas juos? aciu

uzsakem jaunosios, liudininkes puokstes, 2 butonjeres, geliu apyranke mergaitei, 3 nedideles puoksteles masinu papuosimams ir 4 mazytes puoksteles pririsamas prie masinos rankeneliu. berods, viskas. kaina is viso bus apie 320 LT.
Atsakyti
As jaunuju ir liudininku geles uzsakinejau pas Nijole, likau labai patenkinta 4u.gif
http://www.nijolesgeles.lt/
Atsakyti
Atsiliepimai apie Linaziedi Kaune: is ten emem visas geles ir masinos puosimus, viska zodziu. Del masinos papuosimu - grazu, gerai, kiek ten vejas papase ar kas - dzin. zodziu "uzkaitom kaip tinkama". berniukam pirsliui ir jaunikiui gelytes i atlapus, puokste jauosios ir pamergiu apyrankes nuo 9 val ryto paimtos jau 12 val buvo VISISKAI NUVYTE IR NEGYVOS! Apyrankiu sniureliai surisimui sutruko akimirksniu. nesilaike, neuzsiriso, mazgeliai isslysdavo pastoviai kol pats siulas sutruko. Mano puokste jau baznycioje eme byreti! o saugojau nerealiai, niekur netampiau i nieka nebruzinau... nuvyto ir isbiro...geles paprastutes nelepios ir kas galejo pagalvoti?...

bash.gif

bet man ta diena viskas buvo pofik, gerai, ir tai nei trupucio nieko nesugadino nei vienam pulko zmogeliukui.

tai tik noriu perspeti del to Linaziedzio, nes siame forume paskaiciusi ir nulekiau i ji. Kaip sakant " antra karta kai zenysiuosi tai zinosiu"
ax.gif flirt.gif juokauju cia...
Atsakyti
Na kadangi as jau istekejusi, galiu pasidalinti patirtimi smile.gif As savo puokste dariausi Florisimoje, basanaviciaus g. (veiksmas vyksta Vilniuje).Nunesiau tiesiog nuotrauka ir pasakiau "noriu tokios!" rolleyes.gif Ir nors kopija ne visiskai atitiko originala, man ji pasirode net grazesne ir likau tikrai patenkinta.Taip pat grazutes buvo ir pamergiu bei liudininkes puokstytes thumbup.gif O kas svarbiausia- puikiai issilaike visa diena! thumbup.gif
Atsakyti
Labas mergytės. Labai noriu vestuvinės puokštės su herberomis. Gal turit vestuviniu puoksciu su herberomis nuotraukyciu?
Atsakyti
QUOTE(Chriupike @ 2007 08 15, 19:41)
mes uzsisakem Antakalnio Florisimoj visas gelytes savo vestuvems, kurios jau si sestadieni blink.gif  blink.gif
labai tikiuosi, kad padarys taip, kaip as noriu, veliau galesiu ikelti nuotraukas, pasirodyti  4u.gif

Galiu nuraminti kad viskas bus ok mirksiukas.gif Aš mūsų vestuvėms užsakinėjau puokštę sau, liūdininkei bei 2 butonjetes bei gelytę į plaukus. Parodžiau maždaug kokio principo puokštės noriu, susitarėm kad atnešiu medžiagą (ja apvilko mikrofoną) bei šilkinę juostą (plaikstėsi galai), tai padarė nerealiai gražiai wub.gif Pranoko mano lūkesčius thumbup.gif Kas svarbiausia, kad laikėsi dar savaitę laiko thumbup.gif Jie tikri profai drinks_cheers.gif

Puokštės foto
Čia jau šiek tiek apvytusi ir katino paragauta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine`: 30 rugpjūčio 2007 - 15:02
QUOTE(silve @ 2007 08 30, 14:08)
Labas mergytės. Labai noriu vestuvinės puokštės su herberomis. Gal turit vestuviniu puoksciu su herberomis nuotraukyciu?
Tik noriu pataisyti gėlės apie kurias kalbi vadinasi GERBEROS (lotyniškai taip pat Gerbera) smile.gif
QUOTE(naktine` @ 2007 08 30, 15:59)
tai padarė nerealiai gražiai  wub.gif  Pranoko mano lūkesčius  thumbup.gif  Kas svarbiausia, kad laikėsi dar savaitę laiko  thumbup.gif  Jie tikri profai  drinks_cheers.gif
Čia jau šiek tiek apvytusi ir katino paragauta  lotuliukas.gif
Džiaugiuos, kad tau taip pasisekė thumbup.gif , bet kodėl plastmasinį "mikrofono" kotą pamerkei į vandenį?
Atsakyti
Ačiū už pastabą, žinosiu... blush2.gif blush-anim-cl.gif Tai gal kas turit nuotraukyčių su gerberomis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(silve @ 2007 08 31, 12:33)
Ačiū už pastabą, žinosiu... blush2.gif  blush-anim-cl.gif  Tai gal kas turit nuotraukyčių su gerberomis? smile.gif

siaip internete jeigu meta kokias puokstes su gerberom tai tik laidotuviu, visgi sios geles vestuvinese puokstese retai dabar naudojamos
Papildyta:
QUOTE(silve @ 2007 08 31, 12:33)
Ačiū už pastabą, žinosiu... blush2.gif  blush-anim-cl.gif  Tai gal kas turit nuotraukyčių su gerberomis? smile.gif

nerandu kaip fotkes priattachint ....kazkur dingo si funkcija ... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukute6 @ 2007 08 30, 17:57)
Džiaugiuos, kad tau taip pasisekė  thumbup.gif , bet kodėl plastmasinį "mikrofono" kotą pamerkei į vandenį?

lotuliukas.gif čia mano jaunikis "pamerkė" lotuliukas.gif O aš ir nebetraukiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti