Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

Na Palangoj yra salonas geliu vadinamam bamo rajone prie parduotuves "liepa", sodu gatvej. puokstes nerealios, nesu girdejus nusiskundimu, o pati kaskart gryztu su vis didesne nuostaba, kada pasiemu uzsakytas puokstes, nes jos pranoksta viena kita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginty @ 2007 05 19, 10:03)
cia kalba apie Vilniuje labdariu gatveje esanti geliu saloneli
nu nezinau gal bendravimas ir patiko ir kainos zinoma nesikandzioja, bet jau jasunosios puokste, stalo puoksteles auto papuosimas tai toks ssssssssssss.... schmoll.gif  schmoll.gif  nepatiko ziuariai man. toks jausmas, kad neturi kuribiskumo visai schmoll.gif  schmoll.gif geles tokios nusiurusios apskurusios, negrazu buvo tikrai verysad.gif  verysad.gif

zinok mums irgi tas pats buvo su siuo salonu!! jis dabar persikrauste i stikliu gatve.
praeita savaitgali zenyjosi mano drauge, mes uzsisakem geles is ten... ateje atsiimti buvom sokiruoti, jaunosios puoskte, net is tolo nesviecia i tokia kokios prase ir uzsakynejo jaunoji.. pamergiu ouojsteles isvis tragedija, prideta zalumynu, nuvytusios... tai finale jaunosios puokste pradejo byreti jau zakse, svocios irgi, stovi jos abi ir is niekur nieko, is puostes puse ziedu nukrenta... na nusivyliau tai nerealiai.. galvojau ir pati ten kitais metais uzsisakyneti, bet dabar tikrai net kojos nekelsiu i Tano salona... jei kam idomu galiu atsiusti foto..
Atsakyti
Noreciau pakomentuoti apie Vilniaus geliu ir floristikos salona "SODO DIZAINAS"

Nesilaiko duoto ir rasyto zodzio. Labai skaudu, kaip aptariama pries menesi laiko ir pries valanda pries sutukuotuves gauni tai ko nesitiki.

Nuotakos puokste buvo visai ne tokia kokia aptarem.
1. Nebuvo swarovskio kristalu, vietoj kazkokie pigus plastamisiniai neskoningi burbulai.
2. Turejo dominuoti Hortenzijos, todel net rasiau gal darome vien is Hortenziju, o padaret 50/50, kai freziju turejo buti siek tiek, toliau manau Hortenzijos zieda ryskiai apkarpet ar mazinote, nes gavos tokia maza puokste.
3. Idejote rozini sampanini kaspina, kai taremes tik del sampaninio.
4. Pamergiu puokstes turejo buti vien ir freziju, padare su hortenzijom, o kalbejome kad reikia askirti nuotakos puokste nuo pamergiu, kad nebutu vienodos.

Taigi o dar ponia direktore pradejo telefonu teisintis kad ne ji kalta. o kur ieskot kaltu? jus valytojos ar kiemsargio klaust?

Bukit budrios nuotakos
Atsakyti
o mes siandien su floriste varem 6 ryto i geliu bazes kirtimuose, tai tikrai gelytes nebrangios vos ne jeigu pardeje 5 lt tai ten 1.5 lt ... ir dar vazoniniu geliu prigriebiau smile.gif)))) tai vat toms kurios nori sutaupyt ir turi zmogu kuris padarys puokste pigiau ....
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 09 13, 13:43)
o mes siandien su floriste varem 6 ryto i geliu bazes kirtimuose, tai tikrai gelytes nebrangios vos ne jeigu pardeje 5 lt tai ten 1.5 lt ... ir dar vazoniniu geliu prigriebiau smile.gif)))) tai vat toms kurios nori sutaupyt ir turi zmogu kuris padarys puokste pigiau ....

o kur tie kirtimai randasi?
Atsakyti
QUOTE(belebele @ 2007 09 13, 16:47)
o kur tie kirtimai randasi?

vaziuojant link orouosto, pravaziavus tilta, uz lukoilo reikia pasukti i eisiskiu pl. paskui nedavaziavus svesoforo , kaireje puseje pamatysi uzrasa sodininku prekes, tai vat prie situ sodininku prekiu salia yra dar vienas angaras. vat ten tos gelytes ir yra. koks tikslus adresas nezinau.
Atsakyti
o cia buvo mano puokste smile.gif
http://public.fotki....mgp2735-vi.html

jauni pumpurai-astros smile.gif ir ta puokste padare mano mama smile.gif esu nerealiai jai dekinga smile.gif juosta silkine pasisiuvau siunant suknele. mama pasikalbejo su floriste: is vakaro pamerke i kazkoki specialu skysti;
priskyne savo ir draugu sode geliu ir atsiveze smile.gif is ryto apvyniojo zalia tvirta juostele,kad tvirtai laikytusi ir apacia nebutu slapia(jos nesimate), nes ant virsau ejo silkine juosta.
nenorejau pompastikos ir kazkokiu dideliu islaidu vien tik puokstei smile.gif kita diena net neisiskleide ziedai smile.gif

jei nenorit daug islaidauti, pamastykit pacios pasidaryti: paprasto ir dailaus smile.gif
kadangi sunknele siuvausi, medziagos prabangios(virs 3t LTL kainavo) tai pagalvojau kad gelems neverta simtais moketi
Atsakyti
As noreciau pasidziaugti savo vestuviu floriste, o tiksliau salonu kuris rupinosi mano vestuviu gelemis. Tikrai neapvyle ir padare taip kaip norejau..bet is kitu forumu pasisakymu suprantu kad nebegalima girti zmoniu kurie tau patiko uz gerai atliktas paslaugas nes busi tuoj apsauktas..doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 09 19, 10:49)
As noreciau pasidziaugti savo vestuviu floriste, o tiksliau salonu kuris rupinosi mano vestuviu gelemis. Tikrai neapvyle ir padare taip kaip norejau..bet is kitu forumu pasisakymu suprantu kad  nebegalima girti zmoniu kurie tau patiko uz gerai atliktas paslaugas nes busi tuoj apsauktas..doh.gif

as tai manau,kad galima. pasitiketi kiekviena nuomone nereikia, nes kiekvieno zmogaus nuomones buna skirtingos smile.gif
mano puokste auksciau nurodyta-mama dare, bet sodyba:vaisiu stala, aplinka puose tokia moteris-sumoekaju biski virs 300lt, bet buvo grazu, stalas, avkides, puokstes sodybos prieangyje. visad galeciau ja rekomenduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2007 09 19, 09:17)
as tai manau,kad galima. pasitiketi kiekviena nuomone nereikia, nes kiekvieno zmogaus nuomones buna skirtingos smile.gif
mano puokste auksciau nurodyta-mama dare, bet sodyba:vaisiu stala, aplinka puose tokia moteris-sumoekaju biski virs 300lt, bet buvo grazu, stalas, avkides, puokstes sodybos prieangyje. visad galeciau ja rekomenduoti smile.gif

gal galetum plachiau pakomentuoti??? nes ash keliose vietose paklausiau, tai man apie 2000lt. kalba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2007 09 19, 14:58)
gal galetum plachiau pakomentuoti??? nes ash keliose vietose paklausiau, tai man apie 2000lt. kalba doh.gif

ok smile.gif cia buvo dekoro spalvos:
http://public.fotki....s/newimage.html

Buvo dvi kedes su uzvalkalais. nuoma po 12lt, jei teisingai pamenu.
tada per viduri stalo ejo oranzine juosta ant kurios buvo primetyta tokiu smulkiai oranziniu dekoro elementu. jaunuju stalo galuose (U formos stalas), U raides pilvas smile.gif buvo dvi zvakides, kuriose plaukiojo oranzines zvakes, rozes :. zvakides permatomos-spindejo smile.gif ikeliu http://public.fotki....odybos-dekoras/
pirmoje nuotraukoje matosi oranzine organza per visa stalo ilgi.
buvau issirinkusi kokio noriu papuosimo mazdaug, aptareme ir viskas puikiai buvo. kai kur dar buvo mazytes zvakides su oranzines zvakem.

lauke buvo puokste grazi padaryta ir apjuosta oranzine juosta. labai panasi i tas kurios buvo stalo galuose, tik padedama ir didesne. Kadangi sodyboje vyko,tai rinkausi tokias jaukias ryskias spalvas-raudona, oranzine ir balta.
nieko auksto, nieko perkrauto-viskas dailiai ri skoningai prioderinta. is jos pirkom ir oranzines serveteles, nes gauna pigiau,nes parduotuveje.
+nenorejau jokiu dideliu puoksciu, nes sveciai tiek pridovanojo, kad visos palanges buvo nukrautos; todel patariu neislaidauti daug smile.gif
stalas buvo papuostas, puokstes zemos-neuztojo nieko smile.gif

8 698 20249 Asta. www.svajoniupuota.lt kreipkites i ja.
tiesiog daug ka imanoma issinuomuot, o ne pirkti, todel ir kaina nedidele. sakykit ko norit ir gausit samata. Nebus taip,kad duok 1000ltr ir tau papuosim. Cia su kainininku -man aiskumas patinka smile.gif
Papildyta:
tikrai nieko nereklamuoju, bet internete yra kruvos ideju. pasirenki ir tada gali derintis. as tiesiog turiu nuomone-nesvaistyti pinigu tusciai smile.gif
jei patss gali sau puikiai pasidaryti-tai pirmyn.
puokste man mama dare, kitkam daugiau isleidom.

Masinos papuosimai buvo medziagines baltos gelytes-desiu skelbima parduoti smile.gif patogios, prisegamos-su ziogeliu net yra:) ir uzteko savo ir kitu masinoms. Nes daznai kreipiantis i geliu sallonus, zodis "vestuves" yra stebuklingas zodis-kainos kyla geometrine progresija smile.gif

Mes buvome palike stalo korteles dizainere, su planu; paprasiau,kad serveteles idetu i lekstes ir padetu po sveicarisko sokolado gabaleli-pradziai sveciams smile.gif
sumokejau avansa pries vestuves, likusia suma-po to. po vestuviu ji pati atvaziavo ir pasieme viska.
Patys pasidarem super vestuves, nebuvo jokiu nesklandumu, tai dabar galiu rekomenduoti ka ar patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Habibi @ 2007 08 17, 16:02)
Atsiliepimai apie Linaziedi Kaune: is ten emem visas geles

pas mus panasiai...zodziu buvo tartasi padzioje, kad visos geles bus sudetos i asina, kuri pirmiausia bus puosiama ju salone...ir atsiskaityti su automobilio vairuotoju...diena pries vestuves paskambinau viska susitikrint, ir man buvo atsakyta, kad jie nusprende kad jiems toks variantas jau netinka, todel turiu atvaziuoti ir sumoketi uz geles dabar...nuvaziuoju as ketvirtadieni(lyg ir beto darbu nebutu) doh.gif ir man susako visai kitas kainas nei buvo tartasi...sako, sorry, bet pabrango geles... blink.gif negana to,kada is ryto atvaziavo jaunikis pas mane man net kojas pakirto...kai mano puokste, vietoje kaspineliu suristais koteliai buvo kaip futbolo kamuolys su virvele...zodziu tai buvo puokste kokios as maziausiai norejau.. doh.gif o kaina pakele ant 40lt.masinos papuosimai irgi nevisai tokie pat...kaip ir pamergiu puoksteles...masinos papuosimus pabrangino ant 30lt...nu zodziu...galiausiai mano puokste jau santuoku rumuose pradejo byreti, luzineti...geliu beveik neliko...nors ir taip nebuvo ji labai "pilna" verysad.gif pamergiu geles nuvyto...liudininkes gele isvis ne tos rusies buvo... verysad.gif
Atsakyti