Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

As tai buvau uzejus i toki geliu saloniuka prie kalnieciu, poliklynikos pusej, prie gatves.. tai su pacia savininke snekejau, tai sake nuo 60 lt iki bele kiek.. ta prasme sake jei noresit pigiau, padarys pigiau, jei brangiau, tai brangiau.. smile.gif Jauciu ten ir darysiuos.. o gal dar pvz per turgu koki pereit.. bet is kur zinot, kad ten pvz dirbanti moteriske atsakinga.. ir padarys? unsure.gif Kazkaip salone, kad ten ir ne prabangiam, bet man patikimiau smile.gif Bet del to pigumo tai ir kazkaip.. Aisku gali padaryt pigiai.. bet klausimas, pvz kiek atlaikys vasara..jei labai karsta bus? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 04 08, 18:43)
As tai buvau uzejus i toki geliu saloniuka prie kalnieciu, poliklynikos pusej, prie gatves.. tai su pacia savininke snekejau, tai sake nuo 60 lt iki bele kiek.. ta prasme sake jei noresit pigiau, padarys pigiau, jei brangiau, tai brangiau..  smile.gif  Jauciu ten ir darysiuos.. o gal dar pvz per turgu koki pereit.. bet is kur zinot, kad ten pvz dirbanti moteriske atsakinga.. ir padarys?  unsure.gif Kazkaip salone, kad ten ir ne prabangiam, bet man patikimiau  smile.gif Bet del to pigumo tai ir kazkaip.. Aisku gali padaryt pigiai.. bet klausimas, pvz kiek atlaikys vasara..jei labai karsta bus?  doh.gif

Kazkaip man is turgaus prasyt kazkokiu motereliu,kad puokste padarytu schmoll.gif Nelabai as pasitikiu,o jei apgaus,atejus ta diena kai reiks puokstes atsiimt,jos nerasi,kas tada...Ai kazkaip man ramu,nuejau i ta nediduka salona,pasnekejau,labai faina floriste,patarimu visokiu dave del puoksciu,kas ilgiau laikosi ir pan.Jis prie pat mano namo,tai as ten daznokai uzsuku geliu ivairiomis progomis,vis pabendrauti tenka su ta moteriske,tai kazkaip zinau kad nepaves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 04 08, 18:50)
Kazkaip man is turgaus prasyt kazkokiu motereliu,kad puokste padarytu schmoll.gif Nelabai as pasitikiu,o jei apgaus,atejus ta diena kai reiks puokstes atsiimt,jos nerasi,kas tada...Ai kazkaip man ramu,nuejau i ta nediduka salona,pasnekejau,labai faina floriste,patarimu visokiu dave del puoksciu,kas ilgiau laikosi ir pan.Jis prie pat mano namo,tai as ten daznokai uzsuku geliu ivairiomis progomis,vis pabendrauti tenka su ta moteriske,tai kazkaip zinau kad nepaves smile.gif

Cia kur kitoj pusej 25-mecio turgelio sakei kad yra? smile.gif nes as irgi is kauno smile.gif Reiks ir man gal ten nueit.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 04 08, 17:33)
Na kazkaip lyg ir brangoka g.gif As buvau prie 25-mecio turgelio,tiksliau priesais ji(cia Kaune) tai tokia,kokios noriu man kainuos 60-80Lt.,o pamergytem po 25-30Lt.,o cia net tokiu kainu nera doh.gif Na nezinau,gal reikia nueit,papasakot ko mazdaug nori ir paskaiciuos tada pagal gelytes ir dar ziurint kokios puokstytes nori ir kokio dydzio...Jei kainos tokios kaip tam puslapy,kuri nuorodei,tai man tada brangu

nu as dabar galvoju,kad salona ar pan.rinksiuos pagal tai,kurie yra netoli mano namu,kad butu patogu ta diena pasiimt, nes ir taip laike suspausti busim. As gyvenu prie girstupio,tai man ir tas barsausko g.ir 25-mecio nelabai toli. Barsausko tai tik tiek,kad prie pat mano sukneles salono, tai isvis. dar buvau pas save girstupio IKI paklausus,kur geles tai sake kad jaunajai nuo 70lt, o pamergem kazkas apie 25, o vyram i svarka - berods 10 ar 15.
Tik va kad neapsisprendziu kokiu puoksciu noriu, sau tai roziu... mano suknele sampanine, o pamerges su ruzavom bus, tai gal turit kokiu ideju kas deretu geriausiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 04 08, 19:05)
Cia kur kitoj pusej 25-mecio turgelio sakei kad yra?  smile.gif  nes as irgi is kauno  smile.gif  Reiks ir man gal ten nueit..  4u.gif

Aha,kitoj gatves pusej,prie puse cento parduotuves 4u.gif Tik ten nelabai nuotraukyciu turi parodyt,reikia daugmaz zinot ar bent isivaizduot ko nori.Jei turi ka nusiziurejus,tai gali ir nuotraukyte nunest,ten ir is jos padaro.Na zodziu,as nusiskundimu jokiu neturiu,ko paprasydavau,viska padarydavo kaip noriu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dreamere @ 2008 04 08, 19:26)
nu as dabar galvoju,kad salona ar pan.rinksiuos pagal tai,kurie yra netoli mano namu,kad butu patogu ta diena pasiimt, nes ir taip laike suspausti busim. As gyvenu prie girstupio,tai man ir tas barsausko g.ir 25-mecio nelabai toli. Barsausko tai tik tiek,kad prie pat mano sukneles salono, tai isvis. dar buvau pas save girstupio IKI paklausus,kur geles tai sake kad jaunajai nuo 70lt, o pamergem kazkas apie 25, o vyram i svarka - berods 10 ar 15.
Tik va kad neapsisprendziu kokiu puoksciu noriu, sau tai roziu... mano suknele sampanine, o pamerges su ruzavom bus, tai gal turit kokiu ideju kas deretu geriausiai? ax.gif

Na as kazkaip irgi neisivaizdavau visai kokiu puoksciu noriu ir kokios labiau tiktu,turejau daug variantu,bet negalejau apsispresti.Tai nuejus pas floriste,kuri man puoksteles darys,viska aptariau su ja daugmaz,kas geriau ir kas labiau,ir dabar nebesuku sau galvos.Tai manau tu irgi nuejus pasiklausinek kuri ka siulo ir issirink sau labiausiai patinkanti varianta smile.gif Nes siulyt mes galim daug ka,bet ne kiekvienos skonis vienodas,paskui tik galva apsisuka ir dar labiau pasimeti ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtų man paaiškinti apie butonjeres... Ar čia absoliučiai privalomas dalykas vestuvėse, toks kaip pvz. žiedai? g.gif Domaujuosi todėl, kad kažkaip susidūriau su keista floristų reakcija... Kur tik pasakau, kad norėsiu puokštės jaunajai ir papuošimo automobiliui, visur mane pataisko, kad "dar ir butonjerės", o kai sakau kad ne, tai blink.gif blink.gif kaip tai ne, kodėl ne???
Nu negražu man........ blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 04 08, 20:35)
Gal kas nors galėtų man paaiškinti apie butonjeres... Ar čia absoliučiai privalomas dalykas vestuvėse, toks kaip pvz. žiedai?  g.gif 
Nu negražu man........  blush2.gif

Iprasta, bet tikrai neprivaloma schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Otina @ 2008 04 08, 21:35)
Gal kas nors galėtų man paaiškinti apie butonjeres... Ar čia absoliučiai privalomas dalykas vestuvėse, toks kaip pvz. žiedai?  g.gif  Domaujuosi todėl, kad kažkaip susidūriau su keista floristų reakcija... Kur tik pasakau, kad norėsiu puokštės jaunajai ir papuošimo automobiliui, visur mane pataisko, kad "dar ir butonjerės", o kai sakau kad ne, tai  blink.gif  blink.gif  kaip tai ne, kodėl ne???
Nu negražu man........  blush2.gif

Na tiesiog taip priimta,kad pabroliukai pamergytem duoda puoksteles,o pamergytes jiems isega butonjeres smile.gif Na man asmeniskai tai grazu,visi tada pasipuose buna,juk daugiau nelabai ir buna progu,kad vyrai gelytes atlapuose segi ax.gif Na bet tai nera privaloma,jei tau nepatinka ir negrazu,tai ir neimk ju ir pasakyk tom visom floristem,kad nevartytu taip akiu,nes is akiduobiu gali iskrist lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kas kaip isivaizduoja,tas taip ir daro,svente musu,o mes norim,kad viskas butu pagal musu norus ispudinga ir grazu,cia juk nera jokiu taisykliu,kad reikia daryti taip ar kitaip ir nekreipk demesio i tuos visus blink.gif blink.gif daryk,kaip tu nori ir kaip tau graziau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cc-mark @ 2008 04 08, 19:07)
Na as kazkaip irgi neisivaizdavau visai kokiu puoksciu noriu ir kokios labiau tiktu,turejau daug variantu,bet negalejau apsispresti.Tai nuejus pas floriste,kuri man puoksteles darys,viska aptariau su ja daugmaz,kas geriau ir kas labiau,ir dabar nebesuku sau galvos.Tai manau tu irgi nuejus pasiklausinek kuri ka siulo ir issirink sau labiausiai patinkanti varianta smile.gif Nes siulyt mes galim daug ka,bet ne kiekvienos skonis vienodas,paskui tik galva apsisuka ir dar labiau pasimeti ax.gif

tai taip tikriausiai ir reik daryt. dabar neatsimenu berasydama, ar tu minejai kiek tavo puokstes kainuos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dreamere @ 2008 04 11, 14:41)
tai taip tikriausiai ir reik daryt. dabar neatsimenu berasydama, ar tu minejai kiek tavo puokstes kainuos?  ax.gif

Aha,minejau smile.gif man kainuos 60-80Lt.,o pamergytem po 25-30Lt.,pabroliukam neatsimenu ax.gif
Atsakyti
smile.gif gal atsirastu gargzdiskiu ir pasiulyto koki geliu salona?
Atsakyti
sveikutės.įsikišiu ir aš į jūsų pokalbį.Vasarą buvau vestuvėse,kur pamergės pabroliams rišo šlipsus o ne segė gėlytes-kiekviena rišo tokios spalvos kaip jos suknelė.
Dar patarimas dėl puokščių-salone nesakykit kad reikia pamergėms ar nuotakai,nebent renkatės iš katalogų,kainuos žymiai pigiau,užsisakykit keletą puokštelių už15-20lt-jos tikrai bus gražios,tuo labiau kad jūs galit iš anksto susakyt kaip jos turi atrodyt,o kad nereikėtų pačioms tą dieną lakstyt-tegul artimieji pasirūpina jų atsiėmimu. Tas pats varijantas kirpykloje-tik prasižioji kad vestuvėms-kaina šokteli nemažai.paprasčiausiai reikia nurodyt ko tiktės,o kokia proga-tegul nežino,svarbu kad būtų LABAI gražu,nes nuotakoms šukuosenų kaina bent 50 lt išauga
Atsakyti