Įkraunama...
Įkraunama...

Floristės, gėlių salonai

QUOTE(Samira @ 2008 03 13, 21:12)
Sveikos, ar kuri nors darėsi nuotakos puokštę Šeškinės turgelyje Vilniuje? Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus.

drinks_cheers.gif ir as jau klausinejausi Seskinieciu merginu ar gerai daro puokstes...tai kas daresi tai sake,kad patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Samira @ 2008 03 14, 08:40)
Ačiu. Esu pirkusi ten puokštes kitoms progoms ir man patiko. Be to manau bus pigiau nei kokiame gėlių salone. O dar pliusas, kad jie dieba nuo ankstaus ryto.

Del pigumo,tai sake,kad nera pigu,kainos,kaip tik uzkeliamos vestuvinems puokstems......as tik tai sakau,kas pasakojo. rolleyes.gif pati neklausiau kiek kainuotu rolleyes.gif
Idomu nuo kelintos dirba.....man reikia anksti,labai anksti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 03 14, 14:23)
drinks_cheers.gif ir as jau klausinejausi Seskinieciu merginu ar gerai daro puokstes...tai kas daresi tai sake,kad patiko thumbup.gif
Papildyta:

Del pigumo,tai sake,kad nera pigu,kainos,kaip tik uzkeliamos vestuvinems puokstems......as tik tai sakau,kas pasakojo. rolleyes.gif pati neklausiau kiek kainuotu rolleyes.gif
Idomu nuo kelintos dirba.....man reikia anksti,labai anksti doh.gif

Tai kad kiek zinau bent jau vasara ir nakti dirba ax.gif

Papildyta:

As tai zadu is Seskines turgelio issirinkti geliu ir puokste pati pasidarysiu kadangi nenoriu nieko imantraus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 15, 11:17)
Tai kad kiek zinau bent jau vasara ir nakti dirba  ax.gif

Papildyta:

As tai zadu is Seskines turgelio issirinkti geliu ir puokste pati pasidarysiu kadangi nenoriu nieko imantraus 4u.gif

Oi,kaip gerai,kad tokiu palankiu laiku dirba thumbup.gif
Atsakyti
Aš klausiau Šeškinės turgelyje tai sakė vestuvinė puokštė jaunajai nuo 100 lt. Tai kaina panaši ir salonuose. Šiandien buvau žiežmarių gėlėse tai visai galva apsisuko ir žinau, kad nieko nežinau lotuliukas.gif . Ojau tiek nedaug liko laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 03 14, 11:08)
Sveikutes...

Norejau pasiteirauti gal kuri nors rekomenduotu koki nors salona kaune, kur gerai ir nebrangiai padaro puokstes, papuosimus masinoms, taurems... ??  smile.gif  unsure.gif  kazkaip dar neissirinkau, tik gavau viena pasiulyma, kad kazkoks neblogas salonas yra Kestucio g.  rolleyes.gif gal kas ka apie ji zinote, is anksto dekui..  smile.gif

Jeigu tai Ryto rasa (ar kažkaip ten wink.gif ) tai tikrai geras smile.gif
Atsakyti
nuo 100lt?tai idomu kiek ir kokiu geliu ieina?
Atsakyti
QUOTE(liutuke_su_sypsena @ 2008 03 16, 11:18)
nuo 100lt?tai idomu kiek ir kokiu geliu ieina?

ir as buvau seskines turgely, varciausi katalogus. ten uz 100lt paprasta puokstyte. jeigu kazkas imantresnio ir grazesnio, tai brangu, net labai pasakyciau.

siaip pasake issirinkt paciai kazka - jie padaro, tokia kokia mazdaug issirinkau sake 200-250 ir daugiau. nemazai is tiesu...
o prie tos puokstes padaro ir jaunikiui gelyte - uz 10 lt tongue.gif
maniskis suzinojes, kad mano kainuos 250lt, o jo tik 10lt - pasijaute "nupigintas" 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labai prasau atsakykit, ka manot apie tulpiu puokste, mano vestuves rugpjuti ir ar butu galima gauti ju tokiu metu laiku, ar jos atlaikytu visa diena? O gal yra kokiu nors priemoniu, kad jos greit neissiskleistu, as noreciau baltu tulpiu puokstes, kiek ziurejau nuotrauku tai man labai graziai atrodo, paprasta, bet grazu.
Atsakyti
maciau jau kelios mergaites klause, PRIES KIEK LAIKO REIK UZSISAKYT PUOKSTE, bet atsakymu nemaciau, tai turbut ir dabar nesulauksiu... g.gif

anyway, gal kas KAUNE daretes puokste is tu zmoniu kur prekiauja Vilniaus.g.pozeminej perejoj? as net nzn ar pas juos galima uzsisakyt puokstes, bet rozes tai man ju graziausios kaune thumbup.gif Tai jei kas zinot kazka, pasidalinkit
aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzioba @ 2008 03 16, 23:24)
Labai prasau atsakykit, ka manot apie tulpiu puokste, mano vestuves rugpjuti ir ar butu galima gauti ju tokiu metu laiku, ar jos atlaikytu visa diena? O gal yra kokiu nors priemoniu, kad jos greit neissiskleistu, as noreciau baltu tulpiu puokstes, kiek ziurejau nuotrauku tai man labai graziai atrodo, paprasta, bet grazu.

Mano draugė tekėjo užpernai liepos mėn tai sakė kad tulpės jau nesilaikys.

QUOTE(dreamere @ 2008 03 17, 22:41)
maciau jau kelios mergaites klause, PRIES KIEK LAIKO REIK UZSISAKYT PUOKSTE, bet atsakymu nemaciau, tai turbut ir dabar nesulauksiu... g.gif

Man sakė užsisakyti prieš kokias 2-3 sav.
Atsakyti
tai negi visos Vilnietes geles uzsakineja Seskines turgelyje?parekomenduokit prasau gera geliu salona.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diana_B_K @ 2008 03 16, 15:37)
ir as buvau seskines turgely, varciausi katalogus. ten uz 100lt paprasta puokstyte. jeigu kazkas imantresnio ir grazesnio, tai brangu, net labai pasakyciau.

siaip pasake issirinkt paciai kazka - jie padaro, tokia kokia mazdaug issirinkau sake 200-250 ir daugiau. nemazai is tiesu...
o prie tos puokstes padaro ir jaunikiui gelyte - uz 10 lt tongue.gif
maniskis suzinojes, kad mano kainuos 250lt, o jo tik 10lt - pasijaute "nupigintas" 4u.gif  biggrin.gif

Čia matyt tyčia kainos didelės, ne dėl tos savikainos, kiek dėl pačios minties, kad puokštė jaunajai. O aš maniau iki 100 išsitekti. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samira: 18 kovo 2008 - 13:43