Įkraunama...
Įkraunama...

Kam reikia vaiku?

QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 14:58)
Pirmas vaikas:Disertacija.
Kam Jums reikalinga disertacija ir kodėl Jūsų paraše ji pirmo vaiko vietoj? Kam Jums "kažkokio(nesigilinant kas būtent) vaiko"

Pala pala... Dar sako: Vaikas - geriausia disertacija g.gif
O čia - disertacija - vaikas.

Nieko nesuprantu. Mūsų išsipildžiusios svajonės būti pastebėtam - vadinasi vaikai. Ar ne taip išeina?
Papildyta:
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 07 10, 15:04)
Gali galvoti apie tai, ką veiksi kitą ketvirtadienį. Bo planuojamas kavos gėrimas ir pyragų valgymas  essen.gif

Nu tai jau Tu už mane sugalvojai. Nu, ot dėkui!!! Atlaisvinai mane nuo pasirinkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 15:08)

Gal nevalingai kartais nori užrašyt kažką, kas yra neginčijamai tavo, į vaiko vietą. Laikyti vaiku. Kas vyrus užsirašo, kas kates ir šunis.... Mašiną mačiau kažkas į pirmą vaiką užrašęs....

Arba. Tai jaukinimasis. Juk sakė, kad sąžinės priekaištas. Gal čia būdas prisimint, kad reikia ją gintis... Rašyt... ką ten daro, kad gautų ar atitiktų disertacijas?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 15:13)
Gal čia būdas prisimint, kad reikia ją gintis... Rašyt... ką ten daro, kad gautų ar atitiktų disertacijas?

Turiu pusantro mėnesio disertacijos pabaigimui, t.y., normaliam parašymui, taigi, visi būdai nuvaryti mane nuo SM yra geri cool.gif Dar norėjau ir akis badančią liniuotę užsidėti, bet tik kažkokias "lievas" radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minerva: 10 liepos 2008 - 14:23
QUOTE(Minerva @ 2008 07 10, 15:16)
Turiu pusantro mėnesio disertacijos pabaigimui, t.y., normaliam parašymui, taigi, visi būdai nuvaryti mane nuo SM yra geri cool.gif

Būtent tame, kad rašai disertaciją, įžvelgiu tendeciją, kad nuo SM gali nueit sunkiai. Nu aš čia pagal save matuoju. Aš visada per sesijas baisiai daug numegzdavau. Ir namus išliuobdavau. Surasdavau begalę priežasčių, kad tik nustumti toliau tą prievolę... Oi, net prisimint nesinori..
Atsakyti
QUOTE(Paragintoji @ 2008 07 10, 15:26)
Būtent tame, kad rašai disertaciją, įžvelgiu tendeciją, kad nuo SM gali nueit sunkiai. Nu aš čia pagal save matuoju. Aš visada per sesijas baisiai daug numegzdavau. Ir namus išliuobdavau. Surasdavau begalę priežasčių, kad tik nustumti toliau tą prievolę... Oi, net prisimint nesinori..

Labai mėgstu disertacijos temą, bet per daug studijų ir darbo metų ji taip atsibodo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 07 10, 14:47)
Ai, Minerva, na čia jau tikrai juokinga biggrin.gif Beje, savo kudikį labai lengva atskirti pagal kvapą. Jis labai malonus.

Dabar tingiu ieškoti, bet buvo atlikti tyrimai - moterims ir vyrams pasiūlyta atskirti savo vaiką pagal kvapą. Moterų rezultatai tilpo į paklaidos rėmus, tai yra išvada, kad moteys neatskiria savo kūdikio pagal kvapą. Vyrų rezultatai buvo tokie - 20 proc vyrų gali atskirti savo vaiką pagal kvapą.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 16:13)
Dabar tingiu ieškoti, bet buvo atlikti tyrimai - moterims ir vyrams pasiūlyta atskirti savo vaiką pagal kvapą. Moterų rezultatai tilpo į paklaidos rėmus, tai yra išvada, kad moteys neatskiria savo kūdikio pagal kvapą. Vyrų rezultatai buvo tokie - 20 proc vyrų gali atskirti savo vaiką pagal kvapą.

"Išvada" biggrin.gif Jūs fantastiškas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 10, 15:28)
Labai mėgstu disertacijos temą, bet per daug studijų ir darbo metų ji taip atsibodo... cool.gif

Tau motinystę visiškai atstoja Tavo mokslinė veikla ir darbas. Todėl tau vaikų ir nereikia. manau, kad jų ilgai dar ir neprisireiks. tai nėra nei blogai nei gerai. Tiesiog taip yra.
Tiesa, labai smalsu pasidarė, kokia disertacijos tema?
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 11, 16:19)
Tiesa, labai smalsu pasidarė, kokia disertacijos tema?

Asmuo, pasirinkęs slapyvardį Minerva, rašyti gali arba apie savo pelėdą, arba apie su taika niekaip nesusijusius dalykus, kurie SM rėmuose yra baisiau nei motinystės instinkto nebuvimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 11, 17:13)
Asmuo, pasirinkęs slapyvardį Minerva, rašyti gali arba apie savo pelėdą, arba apie su taika niekaip nesusijusius dalykus, kurie SM rėmuose yra baisiau nei motinystės instinkto nebuvimas smile.gif

g.gif Rašai apie smurtą šeimose?
Atsakyti
QUOTE(mindudo @ 2008 07 11, 17:21)
g.gif Rašai apie smurtą šeimose?

Tikrai ne. Rašau apie karą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 07 11, 17:24)
Tikrai ne. Rašau apie karą smile.gif

apie kažkurį konkrečiai, ar aplamai?
Atsakyti