siandieninis:
pusryciai:surelis(150)+1kiausinis mazas(60)+1s majonezo(25)+1mazytis pamidoras(15)+40gr rugelis duonos(85),viso 336
pietai:2mazos kulseles virtos(246)+150gr virtu bulviu(120)+padazas(80),viso446
pietvakariai:1apelsinas(70)+50gr 5grudu dripsniu(170)+1ar s grietines(40),viso 280
vakariene:80gr rugelis duonos(170)+tunas(72)+pamidoras+agurko salotos(50)+1ar s giretines(40),viso 332
is viso:1394
Mano ketvirtadienis:
Pusryciai: avizu kose su dviem itarkuotais obuoliukais ir sauksteliu cukraus, 3 dideli riesutai
Pietus: cili picoj meksikietiska sriuba
Pavakariai: karsto liezuvio gabalaitis, kepta orkaitej kiaulienos nugarine geras gabalas, salotos su ridikeliais su pora saukstu maonezo, 30 g sokolado, 3 dideli riesutai
Vakariene: Morkos su majonezu, puse mociutes duonos riekes, sausainis ir ciulpiamas irisas
Priminkit man tu dideliu riesutu riesutu pavadinima
Pusryciai: avizu kose su dviem itarkuotais obuoliukais ir sauksteliu cukraus, 3 dideli riesutai
Pietus: cili picoj meksikietiska sriuba
Pavakariai: karsto liezuvio gabalaitis, kepta orkaitej kiaulienos nugarine geras gabalas, salotos su ridikeliais su pora saukstu maonezo, 30 g sokolado, 3 dideli riesutai
Vakariene: Morkos su majonezu, puse mociutes duonos riekes, sausainis ir ciulpiamas irisas
Priminkit man tu dideliu riesutu riesutu pavadinima

QUOTE(chocollate @ 2007 04 12, 19:52)
Mano ketvirtadienis:
Pusryciai: avizu kose su dviem itarkuotais obuoliukais ir sauksteliu cukraus, 3 dideli riesutai
Pietus: cili picoj meksikietiska sriuba
Pavakariai: karsto liezuvio gabalaitis, kepta orkaitej kiaulienos nugarine geras gabalas, salotos su ridikeliais su pora saukstu maonezo, 30 g sokolado, 3 dideli riesutai
Vakariene: Morkos su majonezu, puse mociutes duonos riekes, sausainis ir ciulpiamas irisas
Priminkit man tu dideliu riesutu riesutu pavadinima
Pusryciai: avizu kose su dviem itarkuotais obuoliukais ir sauksteliu cukraus, 3 dideli riesutai
Pietus: cili picoj meksikietiska sriuba
Pavakariai: karsto liezuvio gabalaitis, kepta orkaitej kiaulienos nugarine geras gabalas, salotos su ridikeliais su pora saukstu maonezo, 30 g sokolado, 3 dideli riesutai
Vakariene: Morkos su majonezu, puse mociutes duonos riekes, sausainis ir ciulpiamas irisas
Priminkit man tu dideliu riesutu riesutu pavadinima

turbut apie situos kalbi
http://www.tiekejugi...ai/bertoletijos
Jo buten apie situos aciu

Skaitau jusu valgiarascius, dauguma skaiciuojate kalorijas. Pabandykite maistuka ir paderinti. kazkodle tikiu didesniu efektyvumu tuomet:)
siandien mano pusryciai: jogurto indelis+arbatuke
pietus: kepsnys+morku salotos+kopustu salotos
pavakariai: obuolys+saldainis
vakariene:makaronai+morka
naktipieciai:bananas

siandien mano pusryciai: jogurto indelis+arbatuke
pietus: kepsnys+morku salotos+kopustu salotos
pavakariai: obuolys+saldainis
vakariene:makaronai+morka
naktipieciai:bananas

KETVIRTADIENIS
Pusryčiai: [v+c] 50 g javainių su l. pienu, b. kava, obuolys
Priešpiečiai: 130 g natūralaus jogurto
Pietūs: 175 g makaronų-daržovių salotų, daniška bandelė
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: dešrelės "Vaikams" (x3=100g), 100 g ryžių-krabų lazdelių mišrainės su AŠ nat. jogurto, pomidoras, vėliau obuolys
Pusryčiai: [v+c] 50 g javainių su l. pienu, b. kava, obuolys
Priešpiečiai: 130 g natūralaus jogurto
Pietūs: 175 g makaronų-daržovių salotų, daniška bandelė
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: dešrelės "Vaikams" (x3=100g), 100 g ryžių-krabų lazdelių mišrainės su AŠ nat. jogurto, pomidoras, vėliau obuolys
VAKARYKŠTIS
PUSRYČIAI: apie 75 g grikių (dar nevirtų) su kruopa sviesto
PRIEŠPIEČIAI: gal 10 sausainių- žvėriukų (mažučiai lengvučiai tokie
), obuolys
PIETŪS: gabaliukas naminės šaltienos, riekė j.duonos, gabalas šviežio agurko, balinta saldinta kava, dar 4 žvėriukai.
PAVAKARIAI: gabaliukas varškės apkepo (valgyklinis, skystokas) su trupučiu grietinės, 2 sluoksniuoti sausainukai su aguonomis.
VAKARIENĖ: nekupinas dubenėlis tirštos perlinių kr. sriubos, keli kąsniukai virto liezuvio.
PUSRYČIAI: apie 75 g grikių (dar nevirtų) su kruopa sviesto
PRIEŠPIEČIAI: gal 10 sausainių- žvėriukų (mažučiai lengvučiai tokie

PIETŪS: gabaliukas naminės šaltienos, riekė j.duonos, gabalas šviežio agurko, balinta saldinta kava, dar 4 žvėriukai.
PAVAKARIAI: gabaliukas varškės apkepo (valgyklinis, skystokas) su trupučiu grietinės, 2 sluoksniuoti sausainukai su aguonomis.
VAKARIENĖ: nekupinas dubenėlis tirštos perlinių kr. sriubos, keli kąsniukai virto liezuvio.
Ketvirtadienis
v+m+c (20)
Pusryčiai: 50 gr skrudintos grūdėtos duonos su 1aš trintų spanguolių (200)
Ptriešpiečiai: džiovintų vaisių ir lazdyno riešutų mišinys (285)
Pietūs: 200 gr. liesos varškės su VŠ persikų džemo (190), ž. arbata be c.; obuolys (50)
Vakarienė: 2 samtukai liesos grybų sriubos ( morkos, bulvė, šaldyti grybai, prieskoniai) 1 VŠ 12% grietinės ( nebus daugiau kaip 200); 50 gr Močiutės ajerų duonos su sviestuku ir 4 ridikėliai (160); apelsinas (80)
Naktipiečiai: b. kava ir 2 saldainiai (140)
v+m+c (20)
Pusryčiai: 50 gr skrudintos grūdėtos duonos su 1aš trintų spanguolių (200)
Ptriešpiečiai: džiovintų vaisių ir lazdyno riešutų mišinys (285)
Pietūs: 200 gr. liesos varškės su VŠ persikų džemo (190), ž. arbata be c.; obuolys (50)
Vakarienė: 2 samtukai liesos grybų sriubos ( morkos, bulvė, šaldyti grybai, prieskoniai) 1 VŠ 12% grietinės ( nebus daugiau kaip 200); 50 gr Močiutės ajerų duonos su sviestuku ir 4 ridikėliai (160); apelsinas (80)
Naktipiečiai: b. kava ir 2 saldainiai (140)
Vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
QUOTE(Net @ 2007 04 13, 09:06)
Vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
Labas, kas tas v+m+c , nu niekaip nesuprantu

QUOTE(Net @ 2007 04 13, 09:06)
Vakar diena:
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
PUSRYČIAI: v+m+c, slyva, 3 v.š. pupelių-grybų salotų. Darbe - b. kava.
PRIEŠPIEČIAI: 50 g. grūdėtos duonos, 2 r. pašteto, 0,5 raug. agurko.
PIETŪS: 3 v.š. virtų sojų pupelių, 1 r. vištienos vyniotinio su slyvom ir abrkosais, 1 keptas vištienos sparnelis, 1 raug. agurkas, 0,5 a.š. krienų-majonezo padažo.
PAVAKARIAI: b. kava, 100 g. ryžių piure.
VAKARIENĖ: pora saujelių riešutų ir vaisių salotos iš: puselės kons. abrikoso, 4 m. kons. slyvų, mandarino ir banano su 2 a.š. nat. jogurto.
Dar pamiršau visai darašyti, kad buvo antri priešpiečiai, kuriuos valgiau galvodama, kad pusę apelsino ir pusę obuolio prakišiu už pietus, nes pietų valgymas vėlavo....