Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis IV

QUOTE(anileve @ 2007 04 12, 22:06)
Skaitau jusu valgiarascius, dauguma skaiciuojate kalorijas. Pabandykite maistuka ir paderinti. kazkodle tikiu didesniu efektyvumu tuomet:)

Uj, anileve, čia kad tik su maisto kiekiais susitvarkyt...O jau paskui ir derint gal išeitų... ax.gif

QUOTE(smike @ 2007 04 13, 07:13)
VAKARYKŠTIS

Šmike, šmikute, kas tau? Gal sergi? unsure.gif Kodėl tokie dietiniai kiekiai už kokius 1700 kcal? unsure.gif thumbup.gif

Mano valgiaraščiai...dieve dieve...Geriau neskelbsiu, nieko doro, tik dideli maisto kiekiai...
Atsakyti
gal turit ideju kiek kaloriju turi 1oog vedaru? be grietines ir kt.padazu
Atsakyti
Pramonės prospekte, mielai tau padėčiau, bet ne visos čia kcal skaičiuojam, tam yra atskira tema mirksiukas.gif

PENKTADIENIS
Pusryčiai: [v+c, 5 dž.slyvos] 50g sėlenų dribsnių su l.pienu, b.kava, obuolys
Priešpiečiai: 2 Finn Krispai su sezamais, 20g sūrio, pomidoras
Pietūs (darbe): j.lydekos filė tešloje+1/2 lėkštės šaldytų daržovių troškinio, desertui - 10 g juodo šokolado
Pavakariai: 125g natūralaus jogurto, obuolys
Vakarienė (svečiuose): k.v.kiaušinis, 2 riekės ajerų duonos (viena su tuno aptepu), 3 a.š. grybų/rūk.skumbrės/majonezo mišrainės, 100 ml ananasų-obuolių sulčių, šlakelis kreminio likerio, sausainis "grybukas"
Po vakarienės: 0,5 l alaus
Atsakyti
penktadienis
v+c+m (20)
Pusryčiai: 0,5 l lieso kefyro (190)
Priešpiečiai: riešutai (135), apelsinas (80)
Pietūs : sumuštinis ( 100 gr juodos duonos, 4 riekutės dešrikės, 4 ridikėliai) (320), ž. arbat be cukraus
Pavakariai: porcija ledų (150)
Vakarienė: bliūdas šaltibarščių ir pora bulvikių (?), kivis (50)
Naktipiečiai:sezamuota bandelė ir aš tepamo riešutinio šokolado (gal 300)
Atsakyti
QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 13, 11:29)

Šmike, šmikute, kas tau? Gal sergi? unsure.gif Kodėl tokie dietiniai kiekiai už kokius 1700 kcal? unsure.gif  thumbup.gif

Kad lyg ir nesergu, tiesiog tokio maisto iš namu po Velykų atsivežiau, tai damušinėju ir taip gaunasi. O tą dieną, tai po visų žvėriukinių sausainių supykau ir pasakiau, kad vakarienei jokių lia lia prie arbatos NEBUS! Ir dar prisižadėjau savaitę saldumynų nevalgyt- nu ne dėl didelio reikalo, bet valios ugdymui, nes prie sausainių vazos savęs nebekontroliuoju... doh.gif

PENKTADIENIO

Pusryčiai: dubenėlis (nekupinas) tirštos perlinių kr. sriubos su riekute j.duonos.
Priešpiečiai: Activia, puodelis kapučino
Pietūs: liežuvio salotos (mažas nepilnas liežuvis, pora VŠ grikių, gabaliukas agurko, keli salotų lapai, truputis sūrio, majonezo-kario padažas), riekė j.duonos, obuolys. Salotas iš tikrųjų buvau susimiksavusi ketvirtadienio vakarienei, bet po sriubos nebenorėjau... ax.gif
Pavakariai: apelsinas, alk.kokteliukas (degtinė, granatų sirupas, sprite- čia čilyje)
Vakarienė: pirktinis vištienos suktinukas (malta vištiena įsukta į odelę- bet aš ją išmečiau kartu su riebalais, kuriuose ji kepė thumbup.gif ), virtų daržovių salotų apie 280 g (bulvės, burokėliai, žirneliai, morkos, aliejus)- pirkau RIMI kulinarijos skyriuje- baisiai neskanu buvo. schmoll.gif Mano kolegė ten vakar netikrą zuikį pirko, tai jai išvis bloga buvo. blink.gif . Prie arbatos apie 80-90 g džiovintų vaisių mišinio (slyvos, abrikosai, obuoliai, persikai, figos)
Naktipiečiai: mažas puodelis saldintos kavos

Jėėėė- vieną dieną be saldumynų ištempiau!!! yahoo.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ir savikontrolei parašinėsiu, kadangi grįžau į doros kelią prieš kelias savatėles ax.gif

Penktadienis:

Pusryčiai: braškinė Activia, puodas arbatos;
Priešpiečiai: didelis obuolys (kokie 300g), Corni mažas javainis;
Pietūs: kalakutienos faršo-morkų-kopūstų kotletukai kepti mikrobangų krosnelėje, salotų lapai+pomidoras+Suslavičiaus krapų padažiukas;
Pavakariai: Alma Light varškės ir jogurto kremas;
Vakarienė: 2 dideli obuoliai.

Taip paskaičiavau, kad čia apie 1100kcal rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužėlė @ 2007 04 14, 16:31)
Sveikos smile.gif

Taip paskaičiavau, kad čia apie 1100kcal rolleyes.gif

Na tai blogai! Valgiaraščio merginos, kurios čia mus prižiūri, neleidžia mažiau kaip 1200 kcal suvalgyti. Kitaip sparčiai medžiagų apykaita lėtėja, plaukai slenka, nagai lūžinėja, jėgos apleidžia ir svoris ne tik, kad nebekrenta, bet ir kauptis pradeda, nes badui ruošiasi.
Maistas "teisingas", bet pietūs rimtesni turėtų būti ir vakarienei daugiau negu 2 obuoliai. mirksiukas.gif Valgiaraštyje visiškai nėra grūdinių produktų (kruopų, duonos, makaronų)- o jie mitybos piramidės pagrindas.
Bet eini teisinga linkme. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyti kiek cia bus kcal?
Pusryciai:biola su melynem mazas indelis,kava su pienu 2in1
Pietus:puodelis arbatos,obuolys.
Veliau dar puodelis arbatos.
Atsakyti
Poloma cia viskas ka tu valgei???Anoreksija kvepia jeigu taip

O stai ir mano sestadienis

Pusryciai: Magija surelis arbata su kondensuoto pieno sauksteliu ( pas drauge)
Pietus: submarine skvalo salotos, rieke ju duonos-bulkos, vaisiu kokteilis is banano ir kiviu
Pavakariai: morkos su majonezu ir keliais dideliais ipjaustytais riesutais, puse riekes mociutes duonos, nestle fitness batonelis (visai nieko naujiena ir tik 90 kcal), trys ciulpiami irisiukai
Vakariene: 100 g varskes braskines, 200g braskiu (na tokios chemines ir dar beskones, tik vaizdas wub.gif ), juostele juodo soko su migdolais

Meskute Nida, deklaruokis mirksiukas.gif SUsigesi maziau valgysi biggrin.gif
Atsakyti
Smike, priimu kritiką, žadu su tais grūdais ir duonom taisytis 4u.gif

Šiandieninis meniu ax.gif

Pusryčiai: Activia braškinė (124kcal);
Priešpiečiai: obuolys didelis (250g - 138kcal);
Pietūs: burokėlių kotletukai iš "Sveiko maisto skyrelio" (paskaičiavau, kad iš viso apie 300kcal būtų), salotų lapai ir pomidoras, Vorčesterio padažiukas (apie 30kcal?), kefyro puslitris - 195kcal
Pavakariai: 2 riekės duonos (400kcal), Rama varškės sūrelis (plonas sluoksniukas, gal kokios 30 kcal?);
Vakarienė: obuolys (apie 120kcal).

Tai šiandien jau apie 1300kcal cool.gif
Atsakyti
chocollate, tą nestle naujieną ir aš ragavau! Man visai patiko, nes lyginant su kitais javainiais šitas toks traškus... wub.gif Ir mažiau griešnas. bigsmile.gif

Eglužėle, čia ne kritika- tik šiaip pastebėjimas. Juk tam mes čia ir deklaruojamės, kad padėtume ir patartume viena kitai. 4u.gif

ŠEŠTADIENINIS

Pusryčiai: kaip visada- avižinė košė su trupučiu sviesto ir aviečių uogiene (turbūt arkliuku pavirsiu, jau kiek mėnesių vis tas pats... smile.gif ), balinta kavikė.
Priešpiečiai: obuolys, gal 8 vynuogės
Pietūs: druskoje keptas vištienos kumpelis (nulupus odą ir nupjausčius riebalus), salotos (Salotų lapai, ridikėliai, pomidorai, agurkai, paprika, aliejaus-Modenos acto-garstyčių padažas), obuolys.
Pavakariai: obuolys
Vakarienė: bliūdelis šaltibarščių su kiaušiniu, didoka bulvė, 6 Bertoletijų riešutai.
Naktipiečiai (20:00 val.): puodelis nelabai griešnos kakavos
Atsakyti
Mano sekmadienis

Pusryciai: avizu kose su itarkuotu obuoliu, kriause, 2 bertoletiju riesutai
Pietus: Plovo lekste (laukiniai ryziai, tiek pat morku, jautiena ir pomidoru padazas), salotos su ridikeliais ir grietines pora saukstu, stikline obuoliu sulciu
Pavakariai: Latte is pakelio, 100 g braskines BALTAS varskes, 100 g gyvu braskiu, saujele javinuku, 3 bertoletiju riesutai
Vakariene: supjaustytas bananas ir kriause su naturaliu jogurtu ir vaniliniu cukrumi, uztarkuota 10 g sokolado

Smike jei atkreiptum demsi i mano pusryciau ati as jau seniai kumelaite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocollate: 15 balandžio 2007 - 18:47