QUOTE(meškutė_Nida @ 2007 04 13, 11:29)
Šmike, šmikute, kas tau? Gal sergi?

Kodėl tokie dietiniai kiekiai už kokius 1700 kcal?
Kad lyg ir nesergu, tiesiog tokio maisto iš namu po Velykų atsivežiau, tai damušinėju ir taip gaunasi. O tą dieną, tai po visų žvėriukinių sausainių supykau ir pasakiau, kad vakarienei jokių lia lia prie arbatos NEBUS! Ir dar prisižadėjau savaitę saldumynų nevalgyt- nu ne dėl didelio reikalo, bet valios ugdymui, nes prie sausainių vazos savęs nebekontroliuoju...
PENKTADIENIO
Pusryčiai: dubenėlis (nekupinas) tirštos perlinių kr. sriubos su riekute j.duonos.
Priešpiečiai: Activia, puodelis kapučino
Pietūs: liežuvio salotos (mažas nepilnas liežuvis, pora VŠ grikių, gabaliukas agurko, keli salotų lapai, truputis sūrio, majonezo-kario padažas), riekė j.duonos, obuolys. Salotas iš tikrųjų buvau susimiksavusi ketvirtadienio vakarienei, bet po sriubos nebenorėjau...
Pavakariai: apelsinas, alk.kokteliukas (degtinė, granatų sirupas, sprite- čia čilyje)
Vakarienė: pirktinis vištienos suktinukas (malta vištiena įsukta į odelę- bet aš ją išmečiau kartu su riebalais, kuriuose ji kepė

), virtų daržovių salotų apie 280 g (bulvės, burokėliai, žirneliai, morkos, aliejus)- pirkau RIMI kulinarijos skyriuje- baisiai neskanu buvo.

Mano kolegė ten vakar netikrą zuikį pirko, tai jai išvis bloga buvo.

. Prie arbatos apie 80-90 g džiovintų vaisių mišinio (slyvos, abrikosai, obuoliai, persikai, figos)
Naktipiečiai: mažas puodelis saldintos kavos
Jėėėė- vieną dieną be saldumynų ištempiau!!!