Mes irgi lankomės Neveronių poliklinikoj, daktarė tikrai maloni, jei kas neaišku, kyla klausimų, skambinu jai tiesiai į mob. Man patinka
O suaugusių daktarė tai
Aš pati vien tik dėl jos prisiregistravus Kaune
O kaip seniai užsukau tai vau kiek čia mūsų Neveroniškių daug
kaip šaunu, tai ar jūs susitinkate, ar vaikštote? Mačiau kad su vežimukais po langais grupelė vaikšto gal čia jūs???
Sveikos Neveroniu mamytes, as vat atsikrausciau i Neveronis neseniai, i nauja kvartala tarp 1 ir 2 neveroniu. Butu smagu su kokia mamyte kartu vezimelius pastumdyti.
sveikutes mes laukiam pavasario o tai jau atsibodo tokia ziema,salta ,pusto nei i lauka iseisi su maziuke
Sveikos Neveronietes!
As ir greit patapsiu tokia, nes vasara planuojam ten jau gyvent savo namuciuose.
Norejau paklaust ka reiskia 1 ir 2 Neveronys?Mes gyvensim netoli prie Neveroniu siltnamiu..tai kaip skaitysis, kur mes gyvensim?
Beje, mano sunui jau sesi metai. Ar yra mamu su panasaus amziaus vaikais? Ir dar, gal kas zinot ka apie Neveroniu mokykla? Ir ar yra pradine mokykla Neveronyse ir kaip ji?
Nu laukiu vienu zodziu daug ats.
As ir greit patapsiu tokia, nes vasara planuojam ten jau gyvent savo namuciuose.
Norejau paklaust ka reiskia 1 ir 2 Neveronys?Mes gyvensim netoli prie Neveroniu siltnamiu..tai kaip skaitysis, kur mes gyvensim?
Beje, mano sunui jau sesi metai. Ar yra mamu su panasaus amziaus vaikais? Ir dar, gal kas zinot ka apie Neveroniu mokykla? Ir ar yra pradine mokykla Neveronyse ir kaip ji?
QUOTE(mama_Carina @ 2009 02 18, 12:53)
Sveikos Neveronietes!

Na jeigu jus gyvesnite netoli siltnamiu, tai reiksiasi, kad gyvensite tarp 1 ir 2 neveroniu, naujame kvartale
Neveronių mokyklą lanko vaikai nuo 1 iki 12 klasės
Nepasakyčiau, kad tai itin gera mokykla, pati ją lankiau, ištempiau iki 9 klasės ir moviau į miesto mokyklą. Lygis pasakyčiau žemas čia
Nepasakyčiau, kad tai itin gera mokykla, pati ją lankiau, ištempiau iki 9 klasės ir moviau į miesto mokyklą. Lygis pasakyčiau žemas čia
QUOTE(NaiLi @ 2007 11 25, 14:12)
oi mes irgi gerai labai, atrandam rankytes po truputi, zaisliukus bandom siekti , daug snekam ir juokiames
auga po truputi vaikis
nuo traukyte dedu taip. per www.photobucket.com susimazinu iki avataro dydzio nuotrauka, ir paprasciausiai idedu prie liniukes taip pat kaip detum paprastoj zinutej
tikiuosi supratai toki paaiskinima

nuo traukyte dedu taip. per www.photobucket.com susimazinu iki avataro dydzio nuotrauka, ir paprasciausiai idedu prie liniukes taip pat kaip detum paprastoj zinutej
sveikos, as cia skaitineju, nes gyvenau beveik neveronyse
Sveika.
Kai dedi nuotrauka, šalia ar apačioj būna "Reduce to:" ten pasirenki kokio dydžio nori
Kai dedi nuotrauka, šalia ar apačioj būna "Reduce to:" ten pasirenki kokio dydžio nori
Na kiek iš MB girdėjau tai jis baigė čia tą Neveronių mokyklą visai ji nieko, ir kalbėjausi su jo auklėtoją buvuse, viskas čia labai gerai, ne ką praščiau už miesto mokyklas, ir daug kas sako kad geriau čia nei Palemono, čia mažiau vaikų ir visus per pamoką mokytojos spėja išklausinėti ir patikrinti namų darbus ir t.t. aš tikrai leisiu vaikus čia, o jai jau nepatiks tai tik ne į palemoną
vat iš ten tai labai jau negerų atsiliepimų girdėjau, apie visus narkotikų platinimus ir girtus mokinius