Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

Mes irgi lankomės Neveronių poliklinikoj, daktarė tikrai maloni, jei kas neaišku, kyla klausimų, skambinu jai tiesiai į mob. Man patinka thumbup.gif O suaugusių daktarė tai schmoll.gif Aš pati vien tik dėl jos prisiregistravus Kaune rolleyes.gif
Atsakyti
O kaip seniai užsukau tai vau kiek čia mūsų Neveroniškių daug blink.gif kaip šaunu, tai ar jūs susitinkate, ar vaikštote? Mačiau kad su vežimukais po langais grupelė vaikšto gal čia jūs???
Atsakyti
Sveikos Neveroniu mamytes, as vat atsikrausciau i Neveronis neseniai, i nauja kvartala tarp 1 ir 2 neveroniu. Butu smagu su kokia mamyte kartu vezimelius pastumdyti. smile.gif
Atsakyti
sveikutes mes laukiam pavasario o tai jau atsibodo tokia ziema,salta ,pusto nei i lauka iseisi su maziuke
Atsakyti
Sveikos Neveronietes! drinks_cheers.gif
As ir greit patapsiu tokia, nes vasara planuojam ten jau gyvent savo namuciuose.
Norejau paklaust ka reiskia 1 ir 2 Neveronys?Mes gyvensim netoli prie Neveroniu siltnamiu..tai kaip skaitysis, kur mes gyvensim?
Beje, mano sunui jau sesi metai. Ar yra mamu su panasaus amziaus vaikais? Ir dar, gal kas zinot ka apie Neveroniu mokykla? Ir ar yra pradine mokykla Neveronyse ir kaip ji?
Nu laukiu vienu zodziu daug ats. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Carina @ 2009 02 18, 12:53)
Sveikos Neveronietes! drinks_cheers.gif
As ir greit patapsiu tokia, nes vasara planuojam ten jau gyvent savo namuciuose.
Norejau paklaust ka reiskia 1 ir 2 Neveronys?Mes gyvensim netoli prie Neveroniu siltnamiu..tai kaip skaitysis, kur mes gyvensim?
Beje, mano sunui jau sesi metai. Ar yra mamu su panasaus amziaus vaikais? Ir dar, gal kas zinot ka apie Neveroniu mokykla? Ir ar yra pradine mokykla Neveronyse ir kaip ji?
Nu laukiu vienu zodziu daug ats. 4u.gif  4u.gif

Na jeigu jus gyvesnite netoli siltnamiu, tai reiksiasi, kad gyvensite tarp 1 ir 2 neveroniu, naujame kvartale 4u.gif uz siltnamiu yra mokykla, tik nzn ar pagrindine ar vidurine, nes vaikiukai dar tik planuose pas mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano pacios sunus ( jam jau 10 metu) lanko Palemono mokykla smile.gif Ten tikrai stipresnis paruosimas, kiek man paciai teko girdet atsiliepimu apie Neveroniu mokykla... smile.gif
Atsakyti
Neveronių mokyklą lanko vaikai nuo 1 iki 12 klasės cool.gif
Nepasakyčiau, kad tai itin gera mokykla, pati ją lankiau, ištempiau iki 9 klasės ir moviau į miesto mokyklą. Lygis pasakyčiau žemas čia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NaiLi @ 2007 11 25, 14:12)
oi mes irgi gerai labai, atrandam rankytes po truputi, zaisliukus bandom siekti , daug snekam ir juokiames wub.gif  auga po truputi vaikis wub.gif

nuo traukyte dedu taip. per www.photobucket.com  susimazinu iki avataro dydzio nuotrauka, ir paprasciausiai idedu prie liniukes taip pat kaip detum paprastoj zinutej  4u.gif  tikiuosi supratai toki paaiskinima blush2.gif  4u.gif

sveikos, as cia skaitineju, nes gyvenau beveik neveronyse blush2.gif ir noriu pasidometi kaip tam www.photobucket.com sumazint ta foto? as anglu nelabai inkertu tai man ten mistika, gal butu galima suzinoti smulkiau jei nesunku? galima ir i az ax.gif
Atsakyti
Sveika.
Kai dedi nuotrauka, šalia ar apačioj būna "Reduce to:" ten pasirenki kokio dydžio nori ax.gif
Atsakyti
O Palemono mokykla gan stipri yra mirksiukas.gif . Jeigu nori , tai veliau galima pasirinkt kokia miesto gimnazija, taciau...daugelis grizta atgal, i Palemona lotuliukas.gif (pasirodo, ten paruosimo lygis ne ka prastesnis) smile.gif
Atsakyti
Na kiek iš MB girdėjau tai jis baigė čia tą Neveronių mokyklą visai ji nieko, ir kalbėjausi su jo auklėtoją buvuse, viskas čia labai gerai, ne ką praščiau už miesto mokyklas, ir daug kas sako kad geriau čia nei Palemono, čia mažiau vaikų ir visus per pamoką mokytojos spėja išklausinėti ir patikrinti namų darbus ir t.t. aš tikrai leisiu vaikus čia, o jai jau nepatiks tai tik ne į palemoną schmoll.gif vat iš ten tai labai jau negerų atsiliepimų girdėjau, apie visus narkotikų platinimus ir girtus mokinius doh.gif
Atsakyti