Įkraunama...
Įkraunama...

Neveronių mamytės!

Manai, kad miesto mokykloje narkotiku ir girtu mokiniu mazai g.gif ??? O Neveroniu mokyklos "aukstas" lygis matyti is pacios daromu daugybes klaidu doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 18, 22:42)
Manai, kad miesto mokykloje narkotiku ir girtu mokiniu mazai g.gif ??? O Neveroniu mokyklos "aukstas" lygis matyti is pacios daromu daugybes klaidu doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na nesiginčysiu, aš savo atgarsius pasakiau, o čia jau kaip sakant visų asmeninis reikalas wub.gif
Atsakyti
Tai va smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 18, 22:54)

Kai palankys tai ir spresim ką toliau daryti, jai kas nepatiks reikalausiu, jai ką perkelsiu į savo mokyklą mirksiukas.gif
Tai mamukai manau reiks pavasariop susitikimą su sumuštinukais ant pievutės pasidaryti, visos susipažintume blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 02 18, 21:20)
vat iš ten tai labai jau negerų atsiliepimų girdėjau, apie visus narkotikų platinimus ir girtus mokinius  doh.gif

Va va apie tai ir aš daug girdėjau, man tiesą sakant Palemonas šiek tiek šiurpokas blush2.gif
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2009 02 18, 21:58)
Tai mamukai manau reiks pavasariop susitikimą su sumuštinukais ant pievutės pasidaryti, visos susipažintume  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Neveronių mokyklą lanko vaikai nuo 1 iki 12 klasės cool.gif
Nepasakyčiau, kad tai itin gera mokykla, pati ją lankiau, ištempiau iki 9 klasės ir moviau į miesto mokyklą. Lygis pasakyčiau žemas čia schmoll.gif

Tai va ka galima pasakyti apie "auksta" Neveroniu mokyklos mokymo lygi blush2.gif
O apie narkotikus ir t.t....visur ju pilna!!! Kiekvienas vaikas i draugus pasirenka pagal savo charakteri, intelekta tinkanti zmogu ax.gif Mano sunus dabar yra jau treciokas, mokosi Palemono mokykloje (mokytojai tikrai gerai savo dalyka ismanantys zmones), turi drauga, kurio pomegiai sutampa drinks_cheers.gif . Jie kartu vaziuoja po pamoku i baseina, lanko sokiu bureli ir dar daug daug visokios veiklos 4u.gif !!! O kur cia netoliese rasti gera mokykla, kad, reikalui esant, bet kada galetum nuvaziuoti pakalbet su mokytojais, lankytis klases susirinkimuose??? Be to ir pats vaikas anksciau tampa savarankiska, savimi pasitikinti asmenybe:4u:
P. S. pacios vyras o ir jo gimines baige Palemono mokykla, visi turi aukstaji issilavinima ir padorius darbus wub.gif (jeigu nori baigt tik 9 klases, durys atviros i Neveroniu mokykla)
Atsakyti
Na merginos neįsijauskim jau taip blush2.gif
Gal aš čia pati per "stipriai" pasakiau apie Nvr mokyklą. Ir nepaminėjau, kad kai pati išėjau, tai buvo prieš 8 metus rolleyes.gif Tada tikrai lygis buvo nekoks, dabar pasikeites direktorius, tikrai nžn kokia situacija ten dabar, nors ir brolis dabar 12-tokas Neveronių mokykloj, bet nekalbėjau su juo šiuo kl ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 02 19, 15:07)
Neveronių mokyklą lanko vaikai nuo 1 iki 12 klasės cool.gif
Nepasakyčiau, kad tai itin gera mokykla, pati ją lankiau, ištempiau iki 9 klasės ir moviau į miesto mokyklą. Lygis pasakyčiau žemas čia schmoll.gif

Tai va ka galima pasakyti apie "auksta" Neveroniu mokyklos mokymo lygi blush2.gif
O apie narkotikus ir t.t....visur ju pilna!!! Kiekvienas vaikas i draugus pasirenka pagal savo charakteri, intelekta tinkanti zmogu ax.gif  Mano sunus dabar yra jau treciokas, mokosi Palemono mokykloje (mokytojai tikrai gerai savo dalyka ismanantys zmones), turi drauga, kurio pomegiai sutampa drinks_cheers.gif . Jie kartu vaziuoja po pamoku i baseina, lanko sokiu bureli ir dar daug daug visokios veiklos 4u.gif !!! O kur cia netoliese rasti gera mokykla, kad, reikalui esant, bet kada galetum nuvaziuoti pakalbet su mokytojais, lankytis klases susirinkimuose??? Be to ir pats vaikas anksciau tampa savarankiska, savimi pasitikinti asmenybe:4u: 
P. S. pacios vyras o ir jo gimines baige Palemono mokykla, visi turi aukstaji issilavinima ir padorius darbus wub.gif  (jeigu nori baigt tik 9 klases, durys atviros i Neveroniu mokykla)

Čia nerodiklis kiek baigia aukštuosius, mano MB baigė ir bakalaurą ir magistrą ir Neveronių mokyklą lotuliukas.gif jo brolis irgi baigė aukštajį, MB klasiokai tik keli neiįstojo lotuliukas.gif va ir Neveronių lygis lotuliukas.gif

Kažko tu LAPUTAITE čia atrodo nusistačius prieš mus ir Neveronis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 19 vasario 2009 - 14:51
As tikrai nenusistacius, bet...juk tu pati pradejai "varyt" apie Palemono mokykla blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nei lankei, nei zinai....
Atsakyti
Na ir uzvire ci diskusija apie tas mokyklas biggrin.gif
O tu, Laputaite, taip graziai pasivadinus, o tokia pikta g.gif
Beje, o kur ta Palemono mokykla?
O as tos nuomones, kad pradine mokykla ne taip svarbi. Svarbiau paskui kur mokysies, vyresnese klasese. O del mokymosi lygio, tai viskas priklauso nuo pacio vaiko. Aisku, neitraukiant cia pvz. tokiu, kaip KTU gimnazija...
Atsakyti
As ne pikta, o tai, kad trokstu savo vaikams geresnio issilavinimo daug pasako....jei matysiu, kad mano vaikams darosi anksta Palemono mokykloje, ieskosiu dar geresnes smile.gif As esu tik uz vaiku gerove!!!
Atsakyti