Įkraunama...
Įkraunama...

Osteopatija

QUOTE(rjv @ 2009 02 05, 19:50)
Ar uztenka nueiti viena karta sakykim per menesi? Ar reikia kursa isbandyti?

Ne, tikrai neužtenka. Reikia praeiti gydymo kursą 4u.gif
Atsakyti
ACIU bigsmile.gif
Atsakyti
OSTEOPATIJA ir Manualinė Terapija yra du gana panašūs dalykai. Bet abiejų šių metodų labai didelis pliusas, kad naudojant minimaliai (arba visiškai nenaudojant) cheminių vaistų galima išgyditi tikrai nemažai problemų. Per pusmetį išsigydžiau migreną, kuri kamavo kokius 8 metus, taip pat nebėra nugaros skausmų (nors dirbus sėdimą darbą)..Yuhhuu ir jausmas visai kitoks, kai nereikia pastoviai tablečių gerti.. Vaikščiojau pas vieną manualistą Vilniuje, jei reikia galiu parekomenduoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulale @ 2009 02 06, 08:23)
OSTEOPATIJA ir Manualinė Terapija yra du gana panašūs dalykai. Bet abiejų šių metodų labai didelis pliusas, kad naudojant minimaliai (arba visiškai nenaudojant) cheminių vaistų galima išgyditi tikrai nemažai problemų. Per pusmetį išsigydžiau migreną, kuri kamavo kokius 8 metus, taip pat nebėra nugaros skausmų (nors dirbus sėdimą darbą)..Yuhhuu ir jausmas visai kitoks, kai nereikia pastoviai tablečių gerti.. Vaikščiojau pas vieną manualistą Vilniuje, jei reikia galiu parekomenduoti smile.gif

Buciau dekinga thumbup.gif
Atsakyti
tai va, as turiu isvarza, ir eisiu pas osteopatajau, nes paprasti metodai jau nepadeda, vaistu saujos jau negana. kai praeisiu kusa, parasysiu 4u.gif
Atsakyti
As praejau kursa Biokorekcijos centre (Vilniuje). Labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluciukas77 @ 2009 07 07, 10:34)
tai va, as turiu isvarza, ir eisiu pas osteopatajau, nes paprasti metodai jau nepadeda, vaistu saujos jau negana. kai praeisiu kusa, parasysiu  4u.gif

super thumbup.gif jeigu anksciau is klp i vln be vaistu negalejau nuvairuot, vakar gryzau is 9 dienu keliones ir nieko neskauda thumbup.gif o buvau tik viena karta pries kelione, ir 3 kartus proceduros su aparatais bigsmile.gif

pirmadieni eisiu jau ne tik as bet ir mama sugundziau smile.gif zodziu kol kas esu labai patenkinta, ir manau dukryte vest, nes antri metai eina kaip einam pas ortopedus del sleivojimo, o rezultato nematyt doh.gif
Atsakyti
Sveiki,
jeskau osteopata 7 menesiuj kudikiuj. Gal kazkas gali pasiulit gera daktara, buciau labai dekinga 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2010 01 25, 16:19)
Sveiki,
jeskau osteopata 7 menesiuj kudikiuj. Gal kazkas gali pasiulit gera daktara, buciau labai dekinga 4u.gif .

As pati vaikstau pas osteopata Vilniuje, sporto klube Fitlife, Mindaugo gatveje, prie Maximos. Jis priima ir kudikius. Karta is kalbos isejo, tai pasakojo, kaip dare proceduras 10 menesiu vaikui, jam buvo kojos X formos ir galvyte kvadratine. Sake, jog po 3 proceduru galva apvali ir kojos normaliai. Mano maziui daro masaza kita masaziste, tai jis paklause, kokia problema (neatsiveda vienas klubas i varliuko poza), tai sako, jei masazas nepades, atvezkit, as pataisysiu per viena karta. Bet man kazkaip nedrasu toki maziuka vezt... Jei ka, gali pasiskambint, pasikonsultuot. As moku 110 lt uz karta. Tel. Volodia 8 620 65266
Atsakyti
QUOTE(Seli-Smart @ 2010 02 11, 22:18)
As pati vaikstau pas osteopata Vilniuje, sporto klube Fitlife, Mindaugo gatveje, prie Maximos. Jis priima ir kudikius. Karta is kalbos isejo, tai pasakojo, kaip dare proceduras 10 menesiu vaikui, jam buvo kojos X formos ir galvyte kvadratine. Sake, jog po 3 proceduru galva apvali ir kojos normaliai. Mano maziui daro masaza kita masaziste, tai jis paklause, kokia problema (neatsiveda vienas klubas i varliuko poza), tai sako, jei masazas nepades, atvezkit, as pataisysiu per viena karta. Bet man kazkaip nedrasu toki maziuka vezt... Jei ka, gali pasiskambint, pasikonsultuot. As moku 110 lt uz karta. Tel. Volodia 8 620 65266

O kodel jus bijot vaika vezti? Gal jis skaudzei daro g.gif
Atsakyti
Gal žinote kas osteopatija užsiima Panevėžyje? Būčiau labai dėkinga, tinka ir į AŽ 4u.gif
Atsakyti

Galiu rekomenduoti vaikų osteopatą Klaipėdoje. Nuostabūs rezultatai.
Toje pačioje istaigoje dirba ir suaugusiųjų osteopatas. Tel. 868562985
Atsakyti