QUOTE(Andro @ 2007 09 05, 19:32)

Dabar jau perskaičiau visą temą. Pradžia gal buvo tada kai aš 14 metų būdama, už tai kad man metais vyresnis klasiokas įspyrė į užpakalį - susimušiau su juo visos mokyklos akivaizdoje. Aš buvau aukšta, žirafa mane vadindavo. Negaudydavau , nesivydavau bet jei prilisdavo- tai šakės. Stengdavausi nesipainioti ten kur nereikia bet savęs liesti neleisdavau. Nu po tų muštynių išsikviečia mane direktorė ( mokiausi kaimo aštuonmetėje mokykloje ir visada gyvenau pas senelius dėl sunkios mano motinos materialinės padėties) Aš einu pas dirikę -tipo užuojautos gausiu- o ta rėkt- nugi tam kaimo jurgiui aš pirštą išsukau( Jis dirikės daržus ravėjo)Apšalau. Bet kai kitą dieną per pamoką ji man davė nurodymą pereit į kitą mokyklą( tuo metu kaip tik gyvenau pas mamą ir važinėjau į tą mokyklą, buvau baigiamoj aštuntoj klasėj), parėjus mamai pasakiau kad neisiu į mokyklą. Mama manė baikos, bet kai savaitę nėjau į mokyklą- mama nuvažiavo pas dirikę.Užteko.Mama pasakė- gali eit į mokyklą, viskas bus gerai. Gal todėl žinau ką daryti dabar. Tiesa, mažiuką tai gesinu ir gesinu. Nieko, gaunasi, pasielgia spontaniškai bet staigiai suvokia ką padarė ir skuba taisyt padėtį- atsiprašyti ir pan, žodžiu valdosi nes jau turi atsakomybę už savo veiksmus. Tiesa, mano dukra baigė darželį tai tik po išleistuvių pasakė kaip vienai grupiokei į nosį užvažiavus buvo( už reikalą nes auklėtojos net nekomentavo) ir išsakė savo jausmus kai kurių atžvilgiu. O buvo tyli lyderė, nes mokėjo užsiimti savim, savo mėgstama veikla ir kiti verždavosi prie jos prisijungti. Reikia vaiką tikrai nors kuo padaryti išskirtiniu(

Čia silpną emociškai, jautrų vaiką)
Nu pagarba, ypac del to mazojo globotinio

mano akimis pastatyt ant ausu mokykla su dirike lengviau, esu tai darius kai mano vyresneli bande uzspausti, bet va su maziuku nesusitvarkau, metuku vaikas, bet toks agresyvus, tik musasi, kanda, keliu is vezimuko kaip ziebs atsivedejes, va su situo ka daryt reiks, nenumanau, o tikrai graziai auginam, nestaugiam nei ant jo, nei tarpusavyje, aplamai nu labai lauktas ir geras vaikas buvo, o nuo 8-9 menesiu pasiutimas uzejes, kad net nezinau kas is jo isaugs. Gal turejot su tuo globotiniu panasiu bedu ir ka daret? Maniskis ir kitus vaikus pliekia, i plaukus kimba, dantis tik sukanda ir net drebedamas puola...