Įkraunama...
Įkraunama...

Smurtas, pasityčiojimai iš vaikų

QUOTE(Minesota @ 2006 10 25, 13:53)
Gal ir keistas, bet tikrai teigiamas dalykas, kad sūnaus klasėje lyderis yra puikiai besimokantis berniukas.  Jį renka komandos kapitonu, seniūnu, o per valentino dieną mergaitės širdutėmis apdovanoja. 

Kartą važiavau su sūnaus klase į ekskursiją, autobuse vietų nedaug buvo, bet niekas nenorėjo su nepopuliariu berniuku sėdėti.  Mokytoja turėjo paliepti kažkam, tai tuomet atsisėdo.  Man jis vaikas kaip vaikas pasirodė.  Gal tik kiek mažesnio ūgio nei visi klasiokai.

jei kalbam apie pradinokus, tai visai nekeista, kad taip yra... sio kolektyvo svarbia dalimi yra ir mokytoja... cool.gif
jos simpatijas ir antipatijas greitai perima ir vaikai... cool.gif

mano galva, tai nepedagogiska, kuom kaltas vaikas, kuris ne pirmunas ir siaip vaikai neturetu draugauti pagal mokymosi pasiekimus, nes tada kiti kuriems taip puikiai nesiseka lieka seselyje...

taip kad nors tai ir nepedagogiska, bet galima ir mokytojas suprasti, joms ten irgi atsibosta, juolab, kai ir tevai visu problemu sprendima uzkrauna ant mokytojos peciu... tipo dirbam, laiko neturim....

siuo poziuriu as griezta, neturit laiko, negimdykit, nes juk kitu tevu vaikai nekalti, kad jie ir keliuose darbuose dirbdami randa laiko ir savo vaikui, ir mokyklai.... o gal ir blogai kad randa.... g.gif
Atsakyti
Markis95, yra toks puslapiukas vaikams ir paaugliams www.vaikulinija.lt. Gal ten rasi atsakymą į rūpimus klausimus 4u.gif . Būk stiprus 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(markis95 @ 2006 10 22, 20:04)
visu pirma as ne mergaite o berniukas.O klasej ira vienas berniukas jis blogai mokosi todel ir nori sumanim draugauti ir beto musu bendras priesa yra tok ji ne smirdalium vadina o zemaituku ar panasiai nes jo pavarde Zemaitis.Te vai nezinojo tik viena menesi pradzioje tada as pasiskundziau teciu nes jis rimtesnis uz mama , bandem isspresti pirgo dezodorantu. Bet... verysad.gif

Kad tu berniukas, tai as ir taip supratau, berods mergaite taves lyg ir nepavadinau g.gif .
Tai viena drauga klaseje tu turi, nors tiek gerai doh.gif . Rasai, kad BANDETE SPRESTI PROBLEMA IR PIRKOT DEZODORANTUS... BET... Matai, jei vaikai tave pravardziuoja, sako, kad tu smirdi ir tame yra tiesos, tai yra vienas dalykas ir sita problema reiketu spresti salinant visus nemalonius kvapus nuo taves mirksiukas.gif , o jei vaikai tave taip pravardziuoja tik del to, kad jiems siaip sau smagu, kad butent tokiu budu jie nori is taves pasisaipyti, nors nuo taves jokio smirdancio kvapo nera, tai yra jau kitas dalykas ir sia problema reiketu spresti visai kitais budais. Bet kokiu atveju i sios problemos sprendima rimciau isitraukti turetu tavo teveliai. O kodel rasai, kad tetis rimtesnis uz mama? O ka, ar tavo mamai nerupi tavo problema?
Atsakyti
Jei maniski kas uzkabina (sakykim, pasako jam - tu asilas), tai dazniausiai jis atsako - o, tu esi asilas, malonu susipazinti, o mano vardas toks ir toks biggrin.gif . Arba taip atsako - jei as asilas, tai tu irgi esi asilas. Tai ka, gal draugaujam? bigsmile.gif. Arba aplamai nekreipia demesio, apsimeta, kad nieko negirdejo. Paprastai to uztenka smile.gif. Gerai tik, kad draugu jis daug turi ir tarp mergaiciu populiarus doh.gif , tad niekas per daug ir nesikabineja su pravardemis.
Atsakyti
QUOTE(markis95 @ 2006 10 10, 14:25)
sveiki pas mane klasej nuo tracios klases atkeliavo toks berniukas  ir itikino visus kad as smirdu jau treti metai prasidejo kaip mane pravardziuoja verysad.gif  angel_sadangel.gif

Labas, Markis95,
Visų pirma, manau, kad tu esi be galo kantrus žmogutis, jei galėjai iškesti patyčias net 3 metus. šiap net įdomu, ar tau padėjo tėvai, mokytoja, auklėtoja. o mano patarimas būtų labai paprastas, pabandyk pirmiausia pasikalbėti su savo artimaisiais,kartais suaugusiųjų įsikišimas yra tiesiog būtinas ir nemanyk, kad tu skųsi tą "smurtautoją", tiesiog psakysi taip kaip yra, o sprendimą dažnai tik besikalbant galima atrasti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manęs klasė niekada nemėgo ir net naujoji klasė nelabai mėgsta. ANksčiau dėl to labai pergyvendavau, vekršlenau, tačiau su laiku susitaikiau ir viskas tapo dzin. Iš esmės aš laiminga, nes dėl to aš tapau stipresnė.
Atsakyti
Ausrine,
kaip dabar sesei sekasi?
Atsakyti
Tema sena, bet noriu pasakyti, kad mamytė pasielgė labai teisingai thumbup.gif Nėra reikalo leisti kažkokiems *** tyčiotis iš kitų mad.gif Tėvai turėtų susimąstyti, ką daro ne taip, kad jų vaikai yra tokie!
Atsakyti
QUOTE(looking @ 2005 05 10, 18:27)
Manau pasielgėt tikrai teisingai, nes sunus buvo pažemintas. Bet dėl pasiskundimo chuliganai gali keršyti... Nenoriu gąsdinti, bet taip mokykloje būna.. Už tai, kad pasiskundei gali atkentėt 100 kart skaudžiau. Bet manau jei tėvai sudrausmino chuliganus tai tęstis daugiau neturėtų...smile.gif
Šaunuole mamytė  thumbup.gif  thumbup.gif

čia pagrindinis argumentas chuliganų naudai. kol žmonės bijos, kad "kažkas gali keršyti" tol brudai ir naudosis. chuliganai paprastai nelenda prie tų kas pastovi už save ar kur yra kas už juos pastovi.
Atsakyti
Nu jo. Tema sena, va perskaičiau visą. Ir labai įdomu, kaip Smurka laikosi dabar? Kaip susitvarkėte? blush2.gif g.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad SMURKOS vaikui nereali dėmesio stoka. ir jokios bausmės čia neveiks. čia reikia eiti pas psichologą abiems. tik rekomenduočiau pasiieškot gero, su didele patirtim.
sėkmės jums 4u.gif
Atsakyti
As pasakysiu is seimos patirties: vyresnysis brolis buvo "sunkus vaikas" : nesimoke, ruke-gere, su chebra trainiojosi ir negeroves dare. Metu buvo gal 13. Patevis duodavo kartais galvon-nepadejo. Su jo tevu motina issiskyre, kai broliui buvo 5 metai, po to teva matydavo per sventes. Kai motina pamate, kad jau blogiau but negali, mete darba, susipakavo smutkes ir abu su broliu isvaziavo gyvent i Kelmes rajono kaimeli, ten uzrase i mokykla. Pragyveno pora metu, kol baige 9 klases. Kai gryzo, paaiskejo, kad sena chebra beveik visa kolonijoj, viens papjautas ir tt. Po to brolis savo noru i proftecha nuejo mokytis, ja baige ir +- susitverke.
Kartais be drastisku priemoniu neimanoma.
Atsakyti