QUOTE(Minesota @ 2006 10 25, 13:53)
Gal ir keistas, bet tikrai teigiamas dalykas, kad sūnaus klasėje lyderis yra puikiai besimokantis berniukas. Jį renka komandos kapitonu, seniūnu, o per valentino dieną mergaitės širdutėmis apdovanoja.
Kartą važiavau su sūnaus klase į ekskursiją, autobuse vietų nedaug buvo, bet niekas nenorėjo su nepopuliariu berniuku sėdėti. Mokytoja turėjo paliepti kažkam, tai tuomet atsisėdo. Man jis vaikas kaip vaikas pasirodė. Gal tik kiek mažesnio ūgio nei visi klasiokai.
Kartą važiavau su sūnaus klase į ekskursiją, autobuse vietų nedaug buvo, bet niekas nenorėjo su nepopuliariu berniuku sėdėti. Mokytoja turėjo paliepti kažkam, tai tuomet atsisėdo. Man jis vaikas kaip vaikas pasirodė. Gal tik kiek mažesnio ūgio nei visi klasiokai.
jei kalbam apie pradinokus, tai visai nekeista, kad taip yra... sio kolektyvo svarbia dalimi yra ir mokytoja...

jos simpatijas ir antipatijas greitai perima ir vaikai...

mano galva, tai nepedagogiska, kuom kaltas vaikas, kuris ne pirmunas ir siaip vaikai neturetu draugauti pagal mokymosi pasiekimus, nes tada kiti kuriems taip puikiai nesiseka lieka seselyje...
taip kad nors tai ir nepedagogiska, bet galima ir mokytojas suprasti, joms ten irgi atsibosta, juolab, kai ir tevai visu problemu sprendima uzkrauna ant mokytojos peciu... tipo dirbam, laiko neturim....
siuo poziuriu as griezta, neturit laiko, negimdykit, nes juk kitu tevu vaikai nekalti, kad jie ir keliuose darbuose dirbdami randa laiko ir savo vaikui, ir mokyklai.... o gal ir blogai kad randa....