Pritariu Gytarei ir dar pridėsiu, kad ji yra talentinga verslininkė. Tokius žmones aš gerbiu, bet nebūtinai mėgstu.

QUOTE(Gytarė @ 2008 08 11, 14:48)
Norint susidaryti savo nuomonę, reikėtų bent jau į seminarą nueiti.
Mano nuomone, ji - viena iš išmintingiausių žmonių Lietuvoje. Prasideda naujas sezonas - eisiu į jos ir Raimundo seminarus vėl.
Mano nuomone, ji - viena iš išmintingiausių žmonių Lietuvoje. Prasideda naujas sezonas - eisiu į jos ir Raimundo seminarus vėl.

Dvasingumas , ismintis labai slidus zodziai nekalbant apie ju reiksme.Isminties Kriterijus gali buti tiktais vienas : Darbai. Jokie zodiai , jokie idomus ir gilus pasakojimai niekada nebus tas rodiklis kuris nurodo zmogaus " dvasinguma".Dvasingumas tai galimybe matyti vidinius rysius tarp tu ivykiu kurie vyksta.Ir pasirinkti optimaliausia sprendimo varijanta.pazystu daug protingai kalbanciu ir protingai atrodanciu zmoniu

QUOTE(ebor @ 2008 08 11, 15:57)
Vertinkite pagal darbus , bet ne pagal tai ka tas zmogus nori aplink save sukurti.
Aš ją vertinu pagal tai, ką daro dėl žmonių.
Pažįstu ne vieną ir ne du žmones, kurių gyvenimas pasikeitė po susitikimo su ja. Aš - viena iš jų.

QUOTE(Gytarė @ 2008 08 11, 15:06)
Aš ją vertinu pagal tai, ką daro dėl žmonių.
Pažįstu ne vieną ir ne du žmones, kurių gyvenimas pasikeitė po susitikimo su ja. Aš - viena iš jų.

Reikes ir man tada eiti pasikalbeti , gal pasikeisiu

QUOTE(ebor @ 2008 08 11, 16:08)
Gal nesivargink.

Teisingai Gytarė sako. Kam vargintis? Nueiti galima ir į barą.
QUOTE(ebor @ 2008 08 11, 16:08)
QUOTE(ebor @ 2008 08 11, 18:14)
Ironija jaučiasi.

Sveiki,
Esu bendravusi su Nijole asmeniskai
, man ji paliko nepamirstama ispudi, lyg prie Dievo buciau priartejusi.
Ji pasake tokius dalykus, kuriu manes nepazinojes zmogus niekaip nepasakytu.
Kai sekiau jos zvilgsni, tai maciau kaip jos akys tarsi skaite mano biolauka, na nezinau kaip tai isreikst, ta reikia pajaust.
Taip, ji labai atvira, gana tiesmukiska, bet kai su manim kalbejo tai buvo labai geranoriska ir nuosirdi, ir daug sypsojosi.

Kai sekiau jos zvilgsni, tai maciau kaip jos akys tarsi skaite mano biolauka, na nezinau kaip tai isreikst, ta reikia pajaust.
Taip, ji labai atvira, gana tiesmukiska, bet kai su manim kalbejo tai buvo labai geranoriska ir nuosirdi, ir daug sypsojosi.
QUOTE(Cigoniuke @ 2008 08 12, 14:22)
Sveiki,
, man ji paliko nepamirstama ispudi, lyg prie Dievo buciau priartejusi.

Gal tikrai verta nueiti

Jai rimtai , tai Venkite zmoniu skaitanciu bio laukus

QUOTE(ebor @ 2008 08 12, 14:40)
Gal tikrai verta nueiti
Bet koks zmogus kuris ismano pvz : kinestetika , kuno kalba papasakos jums tiek , lyg jus butumet pati jam tai pasakoja.Beje visi papasakojimai vyksta Bendrine kalba , jaigu zinote kaip toks kalbos tipas veikia musu samoneja tai pukiai suprasite kastai.bendrine kalba galima lipdyti visiems , nes ji limpa 

Kokios galimos neigiamos pasekmės biolauko skaitymo? Ir kaip galima suprasti ar pajausti , kada tai daroma?

QUOTE(arpos @ 2008 08 12, 17:14)
Kokios galimos neigiamos pasekmės biolauko skaitymo? Ir kaip galima suprasti ar pajausti , kada tai daroma? 

Visu pirma abejociau tokiu zmoniu psichine busena. Visa tai ka jie sako 99.99% neturi jokio pagrindo ir isplaukia is ju paciu vaizduotes.Galima aprasyti detaliai kaip tai vekia kas is kur gaunas, bet patikekit zmones skaitantys , lopantys "laukus " net nesupranta ka patys daro.

Jausti ir suprasti labai paprasta , nekvarsinkite sau galvos tokiomis nesamonemis