Esu lankiusi kelis seminarus ir radijo laidu paklausau, todel issakysiu ir savo nuomone.
Siek tiek keista, kai zmogus veda seminara uz pinigus o aplink grupe zmoniu laksto su arbatom, vos nenusilenkdami (i patalpa ienant tai jau visi lenkiasi, na tebunie) ir visi aikcioja: oi cia Tooookios zinios, oi oi, NIEKUR to negausi.
Ir pati Wolmer vis nepamirsta iterpti, kad jau tiek mums duoda, tokiu vertybiu ir tiesu, kad seniau uz tokias zinias mokytojui visa gyvenima mokinys tarnaudavo.
Kazkaip pykina nuo to ir pasekeju, kurie visi tom paciom frazem aiskina, jog protingesnio ir ismintingesnio zmogaus uz NIJOLE nebuvo sutike ir tik dairosi kuris ka pries pasakys.
Taip pat ir per radijo laida jau bloga darosi nuo laisku kuriuose vedeja skaito pagyras savo adresu. Nu kiek galima? Ir labai daznai, geriausiai ja pagyrusiam duoda priza. Ar yra dar bent viena laida kur zmones skambintu ir dekotu (niekas nelaistomas neauga, laidos vertybes, taip pat, o vedejai tai labai labai patinka ir dar pati priduria tada ka nors savireklamai, pvz. "primenu, tai galite rasti dharma.lt")
Taciau didziausias netaktas buvo vakar laidos metu, kai paskambino moteriskute ir pasiteiravo del metalo dantims poveikio organizmui. Ir Wolmer pradejo pasakoti kaip ji VISAI NESENIAI konsultavo SUPER DUPER KOMPOZITORIU, dirbo asmeniskai, labai daug, TAI GERAI LIETUVOJE ZINOMAS KOMPOZITORIUS. o tai moteriskei nieko normaliai ir neatsake.
Labai graziai tada moteris pasake : " na, tai man, kaip paprastam zmogeliui, tai jau kaip bus, taip"
Kazkaip supykino mane tada nuo tokio dvasingumo ir isminties lobynu saskambio (kazkuo tuscio puikybes puodo garsa primenancio) , o galejo, nors konfidencialumo garso izoliacija panaudoti.
Siaip jau ten puikybes ir vienos tiesos ir vieno ismintingo jau taip darosi daug, kad net nebesinori daugiau ir i seminarus eiti, gal veliau kada nors. Siuo metu mane tai labai erzina, o ten papriestarausi - uzpuls ir duris parodys, tai kam eit tada is viso.
Aisku, seminarai butu neblogi, jei ten jie visi nesusireiksmintu ir nepradetu pustis ir patys saves ant pjedestalu statyti "ka mes cia darom, kokios cia energijos" ir " oi, mus surasti ir pas mus patekti yra ne kiekvienam... ne kiekvienam".
Beje, man labai patinka Raimondas (idomu, kam jis nepatinka

) Is jo okiu nesamoniu niekada nebuna. Tyli, rami ismintis. Ko nereikia nekarksi, o kai reikia padaro daugiau uz karksinti. Nuostabus zmogus.