Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 01, 12:49)
irgi panaši. tik ant jos galvos ne viena gyvybė.

taigi tavo drauge neseniai su jos pagalba gimde... g.gif liko nepatenkinta?
Atsakyti
as apie tai rasiau gimdymų skyriuje, temoje pribuvėja jurga mirksiukas.gif
Atsakyti
Selena7, lygtai rasei, kad eisi dar pas ja i uzsiemimus? Paziurejus i fotkes, zodziai "siluma, moteriskumas" dingsta. Ar buvimas salia jos stingdantis?
Atsakyti
Tolima buvau pas ja smile.gif

jos akys tokios keistos labai
nera joks stingdantis, bet siaip sakau nepatiko i mus poziuris seminariecius
kai pabandziau prie jos prieiti ir klauisma uzduoti ji atsitojao ir nuejo pasakydama VELIAU
spekit ar bebuvo veliau , o ji net nekreipe demesio
Atsakyti
Ar dar eisi kada pas ja?
Atsakyti
Mačiau aš ją gyvai, kai pas rebeferę vaikščiojau. Daug ezoterinių žinių turinti verslininkė. Kaip jau minėjau ne kartą, gerus verslininkus aš gerbiu.
Atsakyti
Šiaip, jei jau nukrypti į Švedienės atvejus, blogai yra tai, kad mūsuose žmones nesugeba imtis atsakomybės patys už save... Kai kažkas atsitinka - kalti būna visi, tik ne jie patys... Gal tai dar yra išlikę nuo tų laikų, kai už žmones viską spręsdavo "valdžia"...
Panašiai yra ir čia - "gimdžiau pas Švedienę - baisinės komplikacijos, ai ai, kokia ji negera, nesiima atsakomybės"... O kokio b (kaip Rozmarinas sako biggrin.gif ) tu pas ją gimdei? Ir, jei jau sugebėjai kažkaip nuspręst, kad gimdysi būtent su ja - sugebėk prisiimt atsakomybę už tą savo sprendimą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 liepos 2009 - 13:09
QUOTE(Urartu @ 2009 07 01, 14:08)
Šiaip, jei jau nukrypti į Švedienės atvejus, blogai yra tai, kad mūsuose žmones nesugeba imtis atsakomybės patys už save... Kai kažkas atsitinka - kalti būna visi, tik ne jie patys... Gal tai dar yra išlikę nuo tų laikų, kai už žmones viską spręsdavo "valdžia"...
Panašiai yra ir čia - "gimdžiau pas Švedienę - baisinės komplikacijos, ai ai, kokia ji negera, nesiima atsakomybės"... O kokio b (kaip Rozmarinas sako biggrin.gif ) tu pas ją gimdei? Ir, jei jau sugebėjai kažkaip nuspręst, kad gimdysi būtent su ja - sugebėk prisiimt atsakomybę už tą savo sprendimą...

oj kaip as tau pritariu smile.gif cia tik iliuzija, kad kazkas vyksta (gali ivykti) su tavimi del kito kaltes... priezastis visada mumise.
ligonineje kisasi i visa procesa labai, kartais per daug...
Jurga praktiskai nesikisa, viska paleidzia savaime.. kartais per daug rolleyes.gif
as sekmingai pagimdziau ligonineje, nes jos nakti nesulaukiau smile.gif
Atsakyti
tolima, beabejo , kad ne
jei skaitei , po siu jos seminaro pasijautau labai blogai ir net labai . aciu dievui viskas praejo , bet su kito zmogaus pagalba, vienai kazin kaip ten bebutu pasibaige
pamaciau , paziurejau , uzteko smile.gif

taip kad ziniu jinai turi taoi taip , man dar neoatiko , kad jinai garbina beveik budizma , o apie krikscionybe nelabai kaip atsiliepia g.gif
Papildyta:
pvz del Volmerio tai as tipo tureju prisiimti atsakomybe sau , kas po kursu nutiks
bet pala is kur as galejau zinoti kas ????? tegul pasiigilina giliau , kiek zmoniu blogai pasijutusiu po jos seminaru , patikekit ne viena as
nenoriu cia nieko sakyti , nei kazka varyti
bet manau jinai kaip didysis mokytojas, sviesos nesejas( anot jos) turetu biskeli apsviesti ir zmones kitu kampu, bet aisku kam... juk bus antras seminaras... karma koreguosim ,kad kitam gyvenime butume nusvite budos smile.gif))
istikro neigailiu kad nuejau , kadangi esu smalsi lendu visur, bet pasikartoriu daugiau tikrai neiciau , pamaciau , pabauvau ,pasinegalavau uzteko

daug kas ake, kad reikejo kreiptis i ja kai blogai pasijutau ... mhm , spekit ar buciau sulaukusi atsakymo , kaip ir per seminara , kai paklausiau o ji atsitojo ir nuejo pasakydama Veliau smile.gif
Na bet pilna tokiu kurie ejo , eina ir eis smile.gif kiekvienas renkames savo kelia ir savo vertybes smile.gif
uch biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 01, 13:28)
taip kad ziniu jinai turi taoi taip , man dar neoatiko , kad jinai garbina beveik budizma , o apie krikscionybe nelabai kaip atsiliepia g.gif

O kas gero toje krikščionybėje? Kad įpranti kartoti: esu kaltas kaltas kaltas, labai kaltas, ir tavim manipuliuoja religija ir sociumas per tą kaltės jausmą?

Urartu- drinks_cheers.gif
Visus tris vaikus gimdžiau ligoninėje, nes košės smegeninėje turiu šiek tiek. Tos, kurios rizikuoja savo ir savo vaiko gyvybe, turėtų prisiimti ir pasekmes, o ne kaltinti Švedienę.
Atsakyti
gal ir neturi ji visu galveliu glostyt.
megstu minksta lovele, bet jei Mokytojas sakytu miegoti ant akmenu po atviru dangum, turbut taip ir daryciau.
matyt, ne Kelias, matyt, ne Mokytojas smile.gif
Nors kas cia zino
Atsakyti
prie kartoti ?? aplamai siuo metu Krikcionybe yra issigiumusi , nes ja netokia kure ir ne tokia ji turejo buti ,
mano reikalas prie kokiu noriu vertybiu ir tikejimo prie tokio ir pasilieku, bet propoguoti ir grusti budizmo kaip ten daro nereiktu smile.gif aisku viskas graziai uzglaistyta smile.gif as pasilieku prie savo vertiniu . ir net mikto yra sitai paminejusi kazkad savo poste smile.gif taiip kad kiekvienam savo ax.gif
Atsakyti