Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

QUOTE(gluosnis @ 2009 07 01, 14:20)
ligonineje kisasi i visa procesa labai, kartais per daug...

čia ir yra tai, kad gydytojai "daro gimdymą", bet jie ir atsakomybę prisiima už pasekmes, jei jie tame "darymo procese" suklys, ar pavėluos, ar priims blogą sprendimą, pasirinks netinkamą taktiką...
O moterys, besirinkdamos visokias švedienes, apakintos savo pačių naujai atrasto "atgal į gamtą" reikauja tos, tradicinei medicinai įprastos gydytojo atsakomybės...

jei jau išsirinkai tokią Švedienę, nes "gimdymas yra visiškai natūralus dalykas" turėk omeny ir tai, kad mūsų promočiutės gimdė su pribuvėjom 12 vaikų, iš jų kokie 4 mirė kūdikystėj, 1 buvo šiaip keistuolis, 7 užaugo normalūs ir gerai...

Todėl, keista, kad gimdžiusios su Švediene (reiškia natūraliai, kaip per amžius moterys gimdė) reikalauja vaikų reanimacijos... Kokia reanimacija - gi "Dievas davė - dievas pasiėmė", ar ne? Dar 11 po to pagimdysi ir bus tvarka... Kad koks vienas kitas ir numirė - nieko čia tokio... Tokia juk Dievo valia buvo...

Moterys nori "natūralių gimdymų", namie - labai prašom...Tik, būkit malonios, priimkit ir visą tą natūraliąją atranką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 liepos 2009 - 13:55
Volmer nera ir niekad nebutu mano mokytoja.as ja gerbiu uz zinias tvirtas ir gilias, bet uz sventuma ir kt taip seminaruose eskaluojancius apie save „nusvitusia“ informacija apie save tai tikrai ne smile.gif
jI NERA TIKRAI jokia sventuole smile.gif sviesus zmones nera arogantiski , pasipute. jai uzeina bangomis, tai buna gera linksma, tai uzsirustina ir moralus atskaito.
Atsakyti
šitas gi neteisingai viską supratot. jos sektos narės pasiryžę už ją galvą guldyti, px joms tos pasekmės. čia aš piktinuosi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Selena7 @ 2009 07 01, 14:49)
Volmer nera ir niekad nebutu mano mokytoja.as ja gerbiu uz zinias tvirtas ir gilias, bet uz sventuma ir kt taip seminaruose eskaluojancius apie save „nusvitusia“ informacija apie save tai tikrai ne smile.gif
jI NERA TIKRAI jokia sventuole smile.gif sviesus zmones nera arogantiski , pasipute. jai uzeina bangomis, tai buna gera linksma, tai uzsirustina ir moralus atskaito.

Noreciau nueiti ir pasizeti , linksma butu.Tik nelabai norisi leisti pinigus , tam kad isitikinti ka cia raso biggrin.gif

O seminare kasnors jai i akis sake kad ji biski " nusivaziuoja " ? smile.gif Ar tokius isvaro ir apkaltina Erezija pries Visazine biggrin.gif
Atsakyti
Bet Rozmarinai, aš visai nesuprantu ko tu piktiniesi...
Atsakyti
nu kaip tai ko????? galvoji man gera kai gauni pranesima, kad mirsta vaikas, o tevai nevaziuoja i ligonine ir reikia ten vaziuot ir tvarkyt visa reikala. cia gi vadinasi bejegiskam asmeniui būtinosios pagalbos nesuteikimas. ir dar *** paskui gauni milijonus kaltinimų ant savo biednos galvos. gerai dar kad esu beproto drąsi ir teismais manęs nepagąsdinsi.
Atsakyti
ne niekas, vviena moteris bande kazka papriestaruati m, Volmer supyko ir biski uzsibambejo
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 07 01, 15:07)
nu kaip tai ko????? galvoji man gera kai gauni pranesima, kad mirsta vaikas, o tevai nevaziuoja i ligonine ir reikia ten vaziuot ir tvarkyt visa reikala. cia gi vadinasi bejegiskam asmeniui būtinosios pagalbos nesuteikimas. ir dar *** paskui gauni milijonus kaltinimų ant savo biednos galvos. gerai dar kad esu beproto drąsi ir teismais manęs nepagąsdinsi.

Viską suprantu, bet kurioj vietoj čia ta Švedienė?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 liepos 2009 - 14:15
as nebesuprantu o kas tas Svediene ? g.gif
ta Jurga ?
Atsakyti
taip

Apie ją, berods Lapinskaitė ir filmą yra susukus...tik nebegaliu atsimint, kaip vadinasi..."Lengvas raganavimas", štoli...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 01 liepos 2009 - 14:17
bigsmile.gif
Atsakyti
tai **** gi gimdė pas tą švedienę ir ta šarlatanė praplovė kaip reikiant smegenis, kad negalima pasitikėt jokiais gydytojais, kad jie atvažiuos, sakys, kad vaikas miršta, bet jais negalima tikėt. ir išvis, kaip ji gali važiuot į 34 savaičių gimdymą. tai ką *** negali pasakyt tėvams, kad varykit į ligoninę, aš tokio gimdymo nepriimsiu????
Atsakyti