geriau apie diedus pakalbam

noriu jau vestuviu , nerandu kolk kas vyriskio

QUOTE(Urartu @ 2009 07 02, 07:59)
tai va, kam ta "karmos korekcija" kelia abejonių - į tą antrą pakopą ir neis, o kas eis - tie savo noru tą karmą ir "koreaguosis"...
Ir tai kiekvieno asmeninis reikalas

o kas sako , kad ne asmeninis ?
bt tik ,kad juokingos tokios korekcijos, kai zmones patys net nezino kokios pasekmes, manau tai isikisimas kur zmogus neturetu pats kistis
bt tik ,kad juokingos tokios korekcijos, kai zmones patys net nezino kokios pasekmes, manau tai isikisimas kur zmogus neturetu pats kistis

baik tu selena, ten nieko ji isvis negali padaryt. cia tas pats kas bandyt nupust veja

seminare sake, kad labai dideli pokyciai buna ,visas gyvenimas trasformuojasi
p.s. pakopu tirai ne viena ir ne 2 reikia pereiti
tik tiek kad ji zaidzia su pavojingais dalykais, nuo kuriu zmonem gali but ir ne tik gerai
p.s. pakopu tirai ne viena ir ne 2 reikia pereiti
tik tiek kad ji zaidzia su pavojingais dalykais, nuo kuriu zmonem gali but ir ne tik gerai

o nesake, kokie pokyciai?

konkreciai ne
arba nepamenu

tai rekejo pasidometi pries einant. o po mustyniu kumsciais nemosuojama.
aš matau tik vieną galimą pokyti, tai stogo totalinį pavažiavimą.
teisingai rozmarinas 100 proc pritariu 
xxl protinga kokia tu
as ir nejau i karmo korekcija ir man net neidomu
o p.s. nera net kaip dometis
or dar nieks kumsciais ir nemojuoja tik issakau savo nuomone , nenori neskaityk , niekas juk nevercia
ir dar ka noresiu ta ir darysiu

xxl protinga kokia tu

as ir nejau i karmo korekcija ir man net neidomu
o p.s. nera net kaip dometis
or dar nieks kumsciais ir nemojuoja tik issakau savo nuomone , nenori neskaityk , niekas juk nevercia

tai naturalu, jei fundamentas ir sienos juda leciau arba greiciau uz stoga, jam nieko kito neliekai, tik pavaziuoti
is kitos puses, juk namas bus prastas, jei nebus gero fundamento ir sienu - joks stogas nepades.