Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

QUOTE(nightingale @ 2007 08 03, 12:30)
Aciū už informaciją, reikės užsiregistruoti į I pakopą, kol 500 lt. nepasiekė biggrin.gif  biggrin.gif

http://www.dharma.lt...dymo-seminarai/ Matet, nauji seminarai;), kas norit, paskubekit;)
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cat @ 2007 03 29, 10:41)
nelabai įtikina tinklapyje spausdinami seminarų dalyvių atsiliepimai. parašyti viena stilistika, lyg pačios Wolmer.
http://www.dharma.lt...i/atsiliepimai/

Žinau, kad lankosi jos gerbėjos, ir gal net ims kritikuoti kitokią nuomonę, bet ir man pasirodė, kad atsiliepimai yra vienu stilium parašyti. Ir niekas tokių ilgų atsiliepimų - romanų nerašo. Dažniausia trumpai padėkoja ir pan.

QUOTE(Gytarė @ 2007 07 29, 21:46)
Galbūt. Bet klausimas tikrai nebuvo protingas. rolleyes.gif  Kaip į tokią nesąmonę reikėtų atsakyti? g.gif

Kas vienam protinga, tas gal kitam kvaila... Kas vienam gražu, kitam gal... Tokia persona neturi sau leisti rodyti nuotaikos ar nepagarbos klasytojams, tuo labiau, kad tai užkliuvo ne vienam žmogui...

QUOTE(Burbulytis @ 2007 08 02, 08:27)
deja čia ne rytai, kur dvasinės praktikos nemokamos...

Deja... Dažniausiai naudos daugiau buna iš paprastų ir nemokamų dalykų... (Kas genialu, dažnai būna paprasta)...

Atsakyti
Na, man tai seminarai tikrai dave daug, teisiog tikrai daug ka pritaikau gyvenime, bet as nefanatikuoju. Sutinku, kad dvasiniu dalyku nederetu parduoti uz pinigus, nelabai ka cia besigincysi, pagal juos kaip supratau, tipo, vakaruose normalu, kad imami pinigai, cia ju darbas, cia ne rytai, ir tai yra "visikai mazi pinigai lyginant su tuo ka gauni", bet Indijoj kokioj negirdejau, kad didieji dvasiniai mokytojai imtu pinigus. Del atsiliepimu tai siaip nemanau, kad jie isgalvoti, pagrindas tikrai bus paimtas, nes po seminaru privalu rasyti atsiliepimus, gal nebent stilius panasiai sutvarkytas, ir tiek. Bet sakau, pats mokymas yra labai labai geras ir daug duoda, bet jau darosi masiskumas. Na, siaip ar taip as pora pakopu praejau, daugiau nebeinu.
Atsakyti
Galbūt naudos ir yra, puiku, kad žmonės panaudoja tai, ką gauna šios mokytojos dėka. Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie ją iš sau artimų žmonių, bet kol kas nebandžiau susitikti ar dalyvauti seminare.
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 08 21, 22:59)
Galbūt naudos ir yra, puiku, kad žmonės panaudoja tai, ką gauna šios mokytojos dėka. Esu girdėjusi daug gerų atsiliepimų apie ją iš sau artimų žmonių, bet kol kas nebandžiau susitikti ar dalyvauti seminare.

Tai va as irgi uz tai, kad reikia nefanatikuoti, tiesiog nuejau, man patiko, labai daug ka prisitaikiau, bet nesiverziu as i ta ju klubo veikla, kaip daro jau tie, kuriems ten yra viskas, nes ten zmones daugiausia laisvo laiko ir ne tik laisvo ten ir praleidzia. Man idomiau su seima kur i gamta isvaziuot. Kiekvienam savo...
Atsakyti
mazdaug pries 2.5m buvau I pakopos seminare. Jame gavau tikrai daug naudingos informacijos ir praktikos, kas pakeite mano poziuri i daugeli zemisku (ir nelabai) dalyku rolleyes.gif
o apie pacia Wolmer galiu pasakyti, kad ji tikrai yra labai griezta ir kategoriska, dalyvaudama jos seminare as jauciau nesuprantama siam zmogui baime ir tuo paciu pagarba... del sio nemalonaus jausmo mokymu netesiau schmoll.gif nebuvo malonus ir pries visa "auditorija" issakyti jos priekaistai kai kuriems seminaro dalyviams...
Bet pasiekti toki ziniu ir patirties lygi, koki yra pasiekusi Valaityte-Wolmer, lemta tikrai nedaugeliui is musu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar meilė nėra daugiau už patirtį ir žinių lygį? g.gif Paskutiniu metu daug mąstau apie tai...
Atsakyti
QUOTE(mixi @ 2007 12 09, 05:44)
Bet pasiekti toki ziniu ir patirties lygi, koki yra pasiekusi Valaityte-Wolmer, lemta tikrai nedaugeliui is musu mirksiukas.gif

Tai ne vien žinios, tai daugiau nei žinios.
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 12 09, 15:03)
Tai ne vien žinios, tai daugiau nei žinios.

Gal galima smulkiau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 09, 17:07)
Gal galima smulkiau?  mirksiukas.gif

Nueik į seminarą, suprasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 12 09, 15:16)
Nueik į seminarą, suprasi. mirksiukas.gif

Per toli nueiti... g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti