Įkraunama...
Įkraunama...

N.Valaitytė-Wolmer

QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 09, 17:47)
Per toli nueiti... g.gif  lotuliukas.gif

Suprantu... rolleyes.gif lotuliukas.gif
Iš tiesų labai rekomenduoju N.V.Wolmer seminarus. 4u.gif Papasakoti neįmanoma - reikia ten būti.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 12 09, 12:55)
Ar meilė nėra daugiau už patirtį ir žinių lygį?  g.gif  Paskutiniu metu daug mąstau apie tai...

Aš visiškai ne į temą, (bet ir tema ne kokia, mano galva, ne kryptim o išskleidimu...), man labai patiko ši jūsų frazė, nežinau, gal dėl abejonių asmeninių...
Atsakyti
Noriu paklausti žinovių, ar Nijolė moka šypsotis, juoktis garsiai ir linksmai? Klausiu tik todėl, kad paprasčiausiai sužinočiau, nes kiek teko būti jos paskaitose, ji visuomet labai rūsti ir rimta ir kažkokia liūdna. Gal ir nenuostabu, nes pati sakė, jog praeitam gyvenime buvo vyras, budistas ir astrologas. Gal iš ten ir tas jos rūstumas g.gif
Atsakyti
įkišiu ir aš savo trigrašį smile.gif .Asmeniškai nepažįstu, tik iš radijo laidų.Man ji atrodo miela, tiesmuka, drąsi. keista darosi, kai skaitau nuomones, kad grubiai bendrauja, kad papurto, kad paauklėja.Tada aš nesuprantu, kokio bieso žmonės kreipiasi į ją? Atsakymo prašo pagal savo kurpalį, mat, jiems sunku, vargsta, todėl reiktų glostyti pagal plauką ir nespaudžiant smile.gif Mano nuomone, jei jau prašo atsakymo, tai tegu priima tokį, kokį gaus.Neįsivaizduoju, kad ji eitų ir siūlytų per prievartą savo paslaugas, mokymus. gerbiu ją už tai, kad nevynioja š--- į vatą, kad nepadlaižiauja visuomenės norams ir skoniui, kad yra tokia, kokia yra. Matyt, nesiruošia ateinantiems rinkimams ir nesistengia įtikti smile.gif O laidos metu tikrai ne sykį pajuokauja ir labai vietoj, ir tinkamai.... Čia asmeninė mano nuomonė.
Atsakyti
Noriu pareklamuoti labai gerą seminarą, kuris vyks sausio 18 - 20 d. Tinka naujokams.

http://www.dharma.lt...vimo-seminarai/
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2007 12 15, 02:00)
Noriu paklausti žinovių, ar Nijolė moka šypsotis, juoktis garsiai ir linksmai? Klausiu tik todėl, kad paprasčiausiai sužinočiau, nes kiek teko būti jos paskaitose, ji visuomet labai rūsti ir rimta ir kažkokia liūdna. Gal ir nenuostabu, nes pati sakė, jog praeitam gyvenime buvo vyras, budistas ir astrologas. Gal iš ten ir tas jos rūstumas g.gif

Aš buvau seminare, prieš kelis mėnesius. Tai ji ir šypsojosi, ir juokėsi, ir buvo šilta smile.gif

Nors pradžioje buvo griežtoka ir piktoka, bet matyt man pavyko pajausti žmogų, nes dabar ją laikau šiltu žmogumi. ir dar ją laikau labai išmintinga moterimi, kuri tvirtai stovi ant žemės. nors į seminarą ėjau labai nenorom ir labai dvejodama. netgi priešiškai nusiteikusi.

staiga supratau, kad nesu aš žinovė, nu bet nieko, visgi buvau su ja susitikus;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 27 sausio 2008 - 20:24
Jei kam idomu, kaip tik dabar Wolmer laida transliuoja per radija "Lietus". Idomi laida. smile.gif
Atsakyti

Sianakt sapnai (sake per laida) bus reiksmingi, pranasiski.Graziu sapnu sianakt linkiu smile.gif
Atsakyti
Mano visi sapnai reikšmingi... ax.gif Nes visi jie- apie mane.

Pagalvojau dabar: kokiems žmonėms Wolmer patinka? Tikriausiai tiems, kuriem priimtina lazdos- pyrago metodika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 02 17, 22:29)
Mano visi sapnai reikšmingi... ax.gif Nes visi jie- apie mane.

Pagalvojau dabar: kokiems žmonėms Wolmer patinka? Tikriausiai tiems, kuriem priimtina lazdos- pyrago metodika...  g.gif

Tuos savo pasisakymus kaip " tikriausiai tiems..." pasilik sau ir ta savo lazdos-pyrago metodika taip pat pasilik sau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 02 17, 22:42)
Tuos savo pasisakymus kaip " tikriausiai tiems..." pasilik sau ir ta savo lazdos-pyrago metodika taip pat pasilik sau. g.gif

schmoll.gif ji negali kitaip. juk geri žodžiai skirti ne jai... kažkas kitas pripažįstamas autoritetu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 02 17, 21:59)
schmoll.gif ji negali kitaip. juk geri žodžiai skirti ne jai... kažkas kitas pripažįstamas autoritetu g.gif

ar tu cia apie Nijole?
Atsakyti